17

турчин

преди 10 години

В България се краде всичко и накрая пак няма осъдени. Ако законите са реални в държавата и установяване на такива нередности да се закрият тези политически партии, и гражданите вписани без тяхно знание да ги съдят за сериозни обезщетения. Има институция в страната да направят това. Не. Затова сме в това положение.

16

независим

преди 10 години

Боли ме края на гръбначния стълб за политическите ви предпочитания,драсканици,псуваници и обиди!Не съм фен на нито една партия,но ми прави впечатление бурната и непримирима ярост и простотия на пишещите поддръжници на една партия с нежно име на цвете. Ако ви е такъв електората/каквото и ръководството ви/,уважаеми Гербери, до есента ще бъдете асимилирани ....Може пък да е по-добре от...зомбирани!

15

бай юнал

преди 10 години

Мен ме има в списъка на Синьо единство. Къде да се оплача? Нямам нищо общо с нито една партия.

14

дедо скръц

преди 10 години

Я стига бе! Кво сте заревале :Куневица та Куневица! Краднала била подписи...то да беше само тва,ама нейсе!... Та мисълта ми беше-Голем праз,че е преписала на некой личните данни. Сичко зависи от камбанарията,от гледната точка,дека му викате. Оно я си я аресвам женицатабе,кво и е? Има си и бозчици ,и дупенце, абе сичко си има-и парици тоже. Уф,па са отплеснах!Саках да реча -Зимвам я бе ,нищо че съм дрът, зимвам я със сичките и кусуре!Р.С. да *** не разберете криво ,ей,младоците! Зимам я ,както рекох Куневица,ама я не ранвам...И у партията и нема да са запиша-НИКОГИ!

13

старият вол

преди 10 години

гербери ,ръбове,сини ,бюреците,баничките,всичките са търговци на миши кожи,дребни душици крадливи и тези ще говорят за нов морал в политиката.Мушмороци безподобни

12

1111

преди 10 години

Да не забравяме по какъв начин герберугите събираха подписи и за референдум. Позор е държавата е тази криминална структура.

11

ДИДИ

преди 10 години

За първи път ни е дадена възможност да проверим какво се случва с личните ни данни. Досега не се знае кого сме избирали.

10

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 1не няма да започне защото най - много фалшиви подписи има за България с цензура а Бареков и Патрашкова още не са се изказали компетентно за това нещо а и ТВ7 нищо не говорят

9

П.Петров

преди 10 години

Всеки платен *** може вече да се кандидатира за застъпник на Бюреков за 40 лв. Започна покупката на *** гласове, да не пропуснете !

8

Проверил 2

преди 10 години

Не съм се подписвал и ме няма в никакви списъци на партии. Проверено

7

123

преди 10 години

До АнонименИ що пък срещу управляващите? Те ли са давали тези списъци? Ей, *** народ, слаба държава.

6

проверил

преди 10 години

Мене ме нема в целата схема :D

5

Г.И.К

преди 10 години

За съжаление, историите са верни- и аз се открих в списъка на ПП БНПП, което дори не знам какво е. Дали наистина някой проверява тези данни, и към кого трябва да се обърна!

4

Анонимен

преди 10 години

После ходи гласувай. До един са гнусни червени ***.

3

попа

преди 10 години

Проблемът е вратичката в полето - никой, който събира "подписи", няма законово задължение да проверява личните карти на тези, които се подписват. Следователно, същия този събиращ подписи, не може реално да бъде подведен под наказателна отговорност. Български Наказателен Кодекс, както се вика.

2

Анонимен

преди 10 години

Ей провокатори начиии... А как ББЦ се оказали с най-много фалшиви подписи, ей това не мога да разбера?

1

Циганизация 2014

преди 10 години

*** е процес необратим, всичко е ***, просия за гласове, купуване на гласове, фалшиви имена, фалшиви списъци, изнудване,принуда, схема, полиция, общински ГРАО - няма сфера, която да не е подвластна на Цар Кировата стилистика, да ни е честита Циганария, страната на неограничените фалшификации, амин, Бог да я прости Стара България, основана от Хан Аспарух, бранена от Симеон Велики и страшилище при него и Асеня