9

смятай

преди 10 години

Щом могат официалните данни да ти крадат, дали не могат да си нагласят анонимните бюлетинки така, както са решили, докато са насаме в стаичка! Та 5-6 човека все ще се разберат (щу ги купи) някой.Който е *** да гласува.

8

Иван

преди 10 години

Не е само това. Представете си, че аз се записвам в списък на "неприятелска" партия, подписвам се по различен от обичайното начин, а после заявявам, че списъка е фалшифициран.За пореден път се убеждавам, че в парламента са ***. Може и да не са били такива до влизането, но явно е силно заразно!

7

Анонимен

преди 10 години

A EGENETATA NI KOITO SE RAZKARVAT PO FIRMITE I S KOITO NA6ITE RABOTODATELI MOGAT ZA ZLOUPOTREBQVAT ZA DA POLU4AT POTUPVANE PO RAMOTO OT NQKOQ POLITI4ESKA CENTRALA . NIMA SMQTATE 4E TEZI SPISACI S EGENETA NE SA OT FIRMI PRIBLEJENI DO PARTIINI CENTRALI

6

пичове

преди 10 години

ами както са ви взели данните-НЕ дай си БОЖЕ- ами ,да не се окаже че и някой ЗАЕМ сме взели а? ТИЯ са престъпници КВА Е ТАЯ ИЗМИСЛЕНА ДЪРЖАВА ТЕ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ НИ УПРАВЛЯВАТ И УЖ БДЕЛИ МИЛИТЕ НАД НАС!????

5

потребител

преди 10 години

Понеже яловата комисия за защита на лични данни не прави нищо, все още масово се копират лични карти под предтекста, че били регистриран оператор на лични данни. И след това копието на личната ти карта мое да бъде достъпено от когото най-малко очакваш, докато например си пренасят архива от един клон на банката в друг. За справка погледнете в сайта на комисията.У нас избраните да вършат работа - не я вършат и майсторски се оправдават защо са я свършили!?По-зле ще става!!!

4

Анонимен

преди 10 години

До Плавник , че всичките са маскари е вярно ,но и ГЕРБ не са цвете за мирис

3

Анонимен

преди 10 години

списъците манипулативни а какво ще стане ако се гласува електронно

2

Анонимен

преди 10 години

Стига сте плашили хората с глупости. По тази логика и електронно гласуване не искате да вкарвате.

1

О С Т А В К А

преди 10 години

НА ВСИЧКИ КОРУМПИРАНИ ПАРТИИ И ДЪРЖАВНИ ХРАНТУТНИЦИ!! СПИРАЙТЕ ДА ПЛАЩАТЕ ДАНЪЦИ И *** ДА ИМ ПЛАЩАТ НА ВСИЧКИ ПАРТИЙНИ ХРАНТУТНИЦИ!!!