29

afri

преди 10 години

s prastov otpechatak e eftino i sigurno sredstvo.

28

социолог

преди 10 години

май заработи кодекса на МАЯ МАНОЛОВА

27

Анонимен

преди 10 години

TO HUBAVO E DA SE HODI NA IZBORI SAS SOCIALNIA NOMER , A NE S EGENETO NO BRATQTA *** KATO NEMAT DOHODI , NE PLA6TAT ZDRAVNI I PENSIONNI VNOSKI KAK 6TE GLASUVAT ZA B.K.P I D.P.S. SPORED KONUKTURATA I RAIONA

26

BULEVIF

преди 10 години

До Мария100 години да живееш ама в инвалидна количка и да дишаш с апарат + 4 байпаса на сърцетобоклук недоносен

25

Габиииии

преди 10 години

До ВикиКак провери дали сте вклчени в подписка? Защотото искам и аз да проверя,но не съм на ясно как става това

24

Х

преди 10 години

тО ЕГЕНЕТО ГО ИМА НАВСЯКЪДЕ ДАНЪЧНО ,СЪД, ПОЛИЦИЯ ,МОБИЛНИ ОПЕРАТОРИ, КРЕДИТНИ ИНСТИТУЦИИ И ОЩЕ НА ПОНЕ 20 МЕСТА .ТОЗИ АДВОКАТ СЕ ПРАВИ НА ИНТЕРЕСЕН.

23

Българска му работа

преди 10 години

Ето, това е една от проявите на многоликата "българска му работа".Някой знае ли кой ги прави тези неща, с егетата, с ментетата по вписванията и подписите и т.н.? Естествено, че някой знае - но изглежда на никой не му пука от това, това е като "тука има, тука нема".

22

123

преди 10 години

До ег-НЕНезависимо дали е ЕГН или номер на социална осигуровка пак ще ги даваш на всяко гише, това ти е електронната идентификация. Сякаш с НСО не крадат лични данни, теглят заеми от твое име, източват ти личната социална осигуровка. Проблемът не е в ЕГН или нещо друго, а в сигурността. И това е проблем целия свят.

21

ег-НЕ!

преди 10 години

В коя нормална държава се използва ЕГН ? От него директно се вижда рожденната дата и с малко памет - родното място (регион), с малко сметки - пол и др.... В нормалния свят има един единствен номер - този на социалната осигуровка. Каква защита на личните данни - пише ги на всяка застрахователна полица,съобщаваме ги на всяко гише ...

20

?!

преди 10 години

Има ли нещо нормално в тази държава?

19

анонимен

преди 10 години

Мария, злобата ти е голяма, колкото тази на убийцата Атанаска!

18

БГ

преди 10 години

Вземат ни ЕГН-тата нелигитимно от ЦИК като го напишем в сайта им. Внимавайте!

17

Цецо

преди 10 години

ТРЯБВА СПЕШНО ДА СЕ ИЗМЕНИ ЗАКОНА - КАТО ОТКРИЕШ ЗЛОУПОТРЕБА С ДАННИТЕ СИ ДА СЕ РЕГИСТРИРАШ НА САЙТА НА ЦИК И ДА ДЕКЛАРИРАШ КЪДЕ ДА ОСТАВЯТ ПОДПИСА ТИ ИЛИ ДА ГО ЗАЛИЧАТ НАВСЯКЪДЕ. ТОВА Е ЛОГИЧНО. И ТОГАВА ИЗПОЛЗВАЛИТЕ НЕЗАКОНОСЪОБРАЗНО ПРИМЕРНО ПОВЕЧЕ ОТ 100 ПОДПИСА ДА СЕ ИЗХВЪРЛЯТ. СЛЕД ТОВА ДА СЕ ПРОВЕРЯТ И ОСТАНАЛИТЕ.

16

Мария

преди 10 години

Който не гласува за БСП рак да му умори дечицата.Да не се отарват от химио терапии и бъбреците да им откажат. Да ги заровят на плитко и свраки да им кълват очите.

15

Вики

преди 10 години

Проверих цялото ни семейство, всичко е ОК !!!!

14

Анонимен

преди 10 години

"ЕГН 1111111111, каквото не съществува, излиза, че лице с инициали М.Т.Х., подписало се в полза на "Атака", от ЦИК обясняват, че това е техническа проверка" - каква техническа проверка - това единствено доказва, че няма никакъв контрол освен броя на цифрите и освен това въпросното лице е записано няколко пъти! Изобщо колко ли други случайно набрани ЕГН-та участват в тая техническа проверка и по колко пъти всяко?

13

Мунчо

преди 10 години

Това е партенка , има някакъв бъг в систематаПРОВЕРЕТЕ НАПРИМЕР ЕГН 1111111111 ИЛИ 2222222222 ОТНОВО ИЗЛИЗАТ ХОРА ПОДКРЕПИЛИ ПАРТИИ , както знаете такива ЕГН не съществуват Системата връща данни на лотариен принцип Има някаква грешка Проврете !!!! Журналята пак правят сензация :) Не , че няма злоупотреба с лични данни по принцип

12

Анонимен

преди 10 години

Когато един човек си разбира от работата, в частният бизнес не е от значение какви са му политическите пристрастия. Но ако за фирмата е от значение политическата обстановка и работника подкрепя опонента.. е тогава самият работник си рита хляба, не защото ще го репресират политически, просто работата му зависи от политиката и трябва да гледа интереса на компанията в която работи.

11

Анонимен

преди 10 години

Когато управляват комунисти винаги има злоупотреби!

10

ами сега

преди 10 години

На мен друго ми е странно , как за два дни успяха да обработят подписите за партиите и ги вкараха в системата , а месец и половина вече няма ни вест ни кост , са подписите събрани за референдум които казаха че ще отнеме месеци за да се проверят от ГРАО ....В Петък Сергей и Кутев носят папките с 99 хиляди подписа, а в Понеделник , вече може да провериш дали случайно не си в някоя от тях.Как се случва това бе хора , през почивните дни колко хора са работели за да обработят 100 хиляди човека мин