163

не приемат убити

преди 10 години

Янукович трябваше д а разпусне продажния наркоманизиран парламент пълен с крадливи *** и да назначи временен кабинет подава убит от Киев разпитван на оня свят как така евреи заграбиха цяла Украйна че и набедиха руската федерация за агресор..вероятно имат данни за произхода на яценок ,кличко и други подставени начело на манипулираната тълпа подава ДНепър

162

цар симеон велики

преди 10 години

абе украйна имали още армия ,нали преминаха в руската армия

161

Петър

преди 10 години

До HimlerАбе Himlere,каква ти бедна Русия?Та това е най-богата страна в света с колосални ресурси,която може да си позволи всичко,защото е богата страна,друг е въпроса че всичко хвърлят за оръжие и хората не са особено богати,но при всички случай живеят по-добре от нас!Явно са и доста напред щом американските спътници се изстрелват с руски ракети в космоса,пък и астронавтите им се извозват с руски космически кораби!

160

Хайде да видем какво е това- Украина?! Това е искуственно създадена държава от руските земи!!! Там каде живея аз - гр. Болград от Одеската област - това е била част на Бесарабия. в 1940 Сталин я откъсна от Молдовската ССР и га передаде на УССР. Също става работа с Крым, с Юго-источната Украина, с западната Укрин (която беше откъсната от Полша). Повечето хора тук - в Одеската област искат да живеят в Русия.

159

Бойко не Борисов

преди 10 години

До ХимлерОт Украйна е изнесено всичкото ядрено оръжие.Нима си мислиш,че генералния щаб на Русия не знае колко и какви ядрени оръжия има в армията на бившия СССР? Те даже краварите оттатък голямата локва са по заинтересовани. да си имат работа с един противник отколкото с 16. И по кой договор кравари, жабари и ингилизи са гаранти на Украйна за нейната териториална цялост. Не помня такъв.Виж обаче по договорите на страните от ОНД Русия има доста вратички да си завре муцуната в работите на Киев.

158

Химлер

преди 10 години

САЩ, Русия, Великобритания и Франция имат задължение да гарантират териториалната цялост на Украйна. Това, че единият гарант се е превърнал в агресор не значи, че договорът губи валидност за останалите.

157

Бойко не Борисов

преди 10 години

Хохолите от снимката правят груба грешка укрепвайки маскировъчната мрежа с камънак.При попадение в него дава много вторични осколки и БМП-то зад него ще стане само за вторични суровини.Хранили ги по три пъти на ден,а до сега по колко Ве?Между впрочем само армията може да спаси Украйна от разпад,но трябва да отиде на мегдана и да тури ред на радата.Дали ще се намерят трима разумни офицера с достатъчно власт и авторитет?

156

Химлер

преди 10 години

Както казах съм русофил, но Русия можеше да си вземе териториите с руснаци по мирен път. Сега ще има война.Това е така и го знам, както и сам съм стигнал до този извод: "Страх ме е от този дето иска да има една бомба, не от този дето иска да има сто. Защото той иска да я има за да я използва." (The Sum Of All Fears)

155

Himler

преди 10 години

ОК, нави ме. :)

154

Химлер

преди 10 години

Под тръгване към една точка нямах предвид точка, а направелние.Защо смяташ, че Украйна е върнала всичкото ядрено оръжие на Русия?

153

Химлер

преди 10 години

До Боби:Личи си, че не си учил военно дело.Украйна може да насочи цялата си армия към единствената точка от която може да дойде врага.Русия не може да си позволи това, защото е голяма държава и велика сила, която не може да изпрати цялата си армия надалеко. Ами ако Китай тръгне в гръб?!

152

Химлер

преди 10 години

В целият свят сепаратизмът се наказва със смърт!

151

Himler

преди 10 години

Да не мислите, че Украйна има слаба армия?!Та тя има повече от 1/3 от населението на Русия, само, че то е съсредоточено на сравнително малка територия, а не прънсато из Евразия. Русия няма да посмее да използва ядрено оръжие, защото и тя ще е засегната от него. Каво излиза?!Не е ясно кой ще победи. Нека видим, дали наистина Русия е толкова силна (нещо безспорно според някои).

150

nikonik01

преди 10 години

1) Западът получава :Обработваеми земи,жито ,пшеница,електроразпределение,газопроводи, 24 милионен пазар, евтина работна ръка , евтини ***, и деца за педофилите си :( 2) РФ получава: Разширение на територията си , увеличаване на населението си със 17 милиона, суровини въглища и други полезни изкопаеми, работещ АЕЦ и електро- и газоразпределителна мрежа.ХАЙДЕ СЕГА ВИЕ ДОВЪРШЕТЕ : ..., а Украйна получава 3) ...

149

Himler

преди 10 години

Както казах Украйна трябва да нанесе изненадващ и безпощаден удар срещу агресора окупирал нейна територия - Русия. Това е вид самозащита, а ако Русия тръгне да праща допълнителни сили ЕС и НАТО трябва да подкрепят Украйна, защото тя е защитавала своята териториална цялост според уставите на ООН. Беларус, Китай и Казахстан също се обявиха против заграбването на Крим и Източна Украйна. Нека видим кой е по-силен, дали 2/3 от света или бедна Русия.Лично съм русофил, но политиката на Русия е нагла!

148

nikonik01

преди 10 години

От всичко това страдат обикновените украинци, които искат мир и нормални отношения както със Запада така и с Русия и Изтока. Шепа *** , ***, завзеха властта и ще нанесат жестоки поразии. Тяхното "управление" ще се помни със столетия...

147

емо

преди 10 години

заради украинските *** ще загинат невинни хора

146

Гошо

преди 10 години

момчета слагайте повечко камъни, щото само това може да ви помогне, тоя танк не може да стреля... а и камъните ще са ви като надгробна могилка... или най-добре се върнете на танка си в Киев и хванете за гърлото ония мутри дето направиха цялата тая каша, и да не забравите амерканските "съветници" в сградата на СБУ... Айде успех....

145

Хасму

преди 10 години

Във връзка с бойната готовност на украинската армия, пограничните пунктове за вторични суровини доволно потриват ръце.

144

Серго

преди 10 години

финансистАбе какви глупости пишеш бе,псувате го бай Тошо,ама децата ви още ходят в училищата, градините и пътищата построени по негово време,поне нещо се е правило тогава -заводи предприятия,а сега какво се направи-нищо,само се краде,една АЕЦ не могат да направят 20години!Тогава за добро или лошо имахме работеща икономика,добре въоръжена армия,ред и държавата си беше на мястото,не като сега разграден двор и обезлюдяла северна България!