29

тя

преди 10 години

ако американец ти каже ,че на вън грее слънце вземи си чадър за дъжд.

28

баи Ганю

преди 10 години

Бре,бре,чак да не повярваш.ЦРУ,САЩ! Ми те нямат нищо общо с цялата тая работа в Украина?Ми те са чисти като момински пазви и техните емисари си ходят така само с опознавателна цел.Стига сте обвинявали САЩ!Стига с тази ЛибияИрак, Югославия,Сирия и тн.Та вие ги искарахте тези САЩ за нещо като световен жандарм.Ама те ни мислят само доброто и се борят за всеобща световна демокрация.Е

27

rkrasi

преди 10 години

Чак да се чудиш, защо директора на ЦРУ е в Украйна. Може би е тръгнал на почивка или що.

26

ЦРУмаджия

преди 10 години

Бренън отиде да спре украинците да размажат руската агентура със сила, а не да ги подкокоросва. САЩ не се чувстват способни да се опънат яко на Путин защото Обамата си е Чембърлейн парсеселанс. Меркел си я води геносе Путин..И НЕ НИ МЪРДА ЕДНА МАЛКА ВОЙНИЧКА. Колко ще загинат докато спрат Путин не е важно. И с Хитлер беше така, ама 60 милиона станаха зян на алчността, глупостта и туткането на "демократичните" лидери.

25

Виктория Нуланд

преди 10 години

***! Поднесахме Украйна като сьомга на сибирската мечка.

24

Анонимен

преди 10 години

То е ясно, че САЩ си бъркат попарката в Украйна и си преследват целите. Това е разбираемо. Когато обаче увиснат на въжето американските пионки Яйцето, турчина, Кличко, Дешица, Ярош и други майкопродавци, те тогава всичко ще си дойде по местата.

23

Wladimir

преди 10 години

До Анонимен #25Russia mnogo mnogo kasno se useti. Te se nadiavaha na toia *** Janukowi4, ama toi se okaza probito korito

22

Wladimir

преди 10 години

Diplo-PATKATA Nuland si kaza, 4e USA sa razdali 5 mrd USD. Ajde ne nas tia!

21

Анонимен

преди 10 години

Бе нито ЦРУ има консултанти еле директора им сега е в Украйна, а Кери беше на майдана преди кървавите събития; нито вежливи хора руско говорящи пазят реда от фашистите на киев!Абе всички нито лук яли, нито лук мирисали.

20

мечо Пух

преди 10 години

не бе!Ще си признаят!Защо тогава Джон Бренън не обяви официално за посещението си, ами когато стана известно, започна да се оправдава какво бил и не бил казал! Иначе те хич не се намесват във вътрешните аботи на Украйна и руснаците са виновни за всичко.Стига кьорфишеци!Не сме *** да не разбираме как стоят нещата де факто!

19

Анонимен

преди 10 години

Затова ни презират всички на Балканите и в Европа,включително Германия. Защото винаги сме играли ролята на най голяма балканска *** и си въртим дирника като фурнаджийска лопата в зависимост от къде духа вятъра.

18

Анонимен

преди 10 години

Валентин Наливайченко, тия украинци надминаха и руснаците по наливане и напиване

17

СПАС

преди 10 години

Ограмотете се!!!!!!!!!!!!! "ОПРОВЕРГАВАМ", НЕ ОЗНАЧАВА "ОТРИЧАМ"!!!!!!!!!!!!!!!! Не заблуждавайте хората!!!!!!! САЩ не опровергават, а отричат!!!!!!!!

16

Новинар

преди 10 години

От началото на "Майдана" ЦРУ контролира всичко случващо се във Украйна....Още една интересна подробност която се премълчава от нашите "независими" медии, от 5 март един етаж от централата на СБУ е предоставен на ЦРУ и до него нямат достъп Украинските агенти !!!Новото правителство изнесе от страната съкровището на скифите със съдействието на същото това ЦРУ !!! Целта е Украинците да бъдат тотално ограбени и захвърлени на бунището, и да се разположат бази на САЩ !!!!!

15

Българин

преди 10 години

Тези американци лъжат повече и от руснаците преди. И ние минахме към тях. Я да вземем да се пишем неутрални и да не вземаме страна, че твърде лесно вкарват бомби у нас, а има и клетки на ислямския фундаментализъм май.

14

8888

преди 10 години

До TulskiСледя много чуждестранни медии,и мога да ти кажа,че руските официални медии 90% от новините им са реални и се препокриват с независимите международни новини.Даже по руските новини дават всякакъв матерял на украинските телевизии,Россия 24 я има онлайн и още много други.В момента те отразяват всички новини от Украйна без цензура,Интересното е друго-в нашите новини нямаше отразени протестите в РИМ--ПАРИЖ--БРЮКСЕЛ и как там разпръснаха протестиращите????

13

МВР

преди 10 години

Някой вярва ли на ЦРУ ?! Значи като протестираха и се биха срещу Янукович бяха "добрите", а сега като протестират по същия начин, но са за Русия, са "терористи". Егати двойния подход. Абе ЦРУ... !

12

Dublin

преди 10 години

Ама той директора на ЦРУ наистина бил в Украйна ! Аз мислех, че са само приказки и конспирации. ... ami mnogo flaski im iznesoha naposleduk...,drugo si e da si go obsudiat na usence...

11

Анонимен

преди 10 години

Като ЦРУ нямат нищо общо, защо тогава шефа им е бил в Киев с фалшив паспорт и измислено име?

10

го тура на черния

преди 10 години

фамилията ви фашиска хамериканска