129

Слава России!

преди 10 години

"Не мога" е 2 думи...пълен smqh!И не защитаваме икономически изостанала и изпаднала империя, а се фрапираме от лицемерието и профанската глупост на такива, които уж гледат на запад! Русия не е раят на земята, на мен това ми е пределно ясно. Обаче, ако този лицемерен, долен и привидно ценностен западен маниер ви е пример.....опазил ни Господ!Така че аз може да съм за Русия...но съм преди всичко ПРОТИВ западната демагогия!

128

Го4о

преди 10 години

А Руската армия в Чечня и Крим какви заповеди изпълняваше? Колко хора е избил до сега ПУТИН? Има ли такава статистика? Ще бъде ли съден за ГЕНОЦИД?

127

Анонимен

преди 10 години

Много неграмотници раздават ум наляво и надясно.Чели недочели--учили недоучили.

126

smqh

преди 10 години

Kakvo vsichki podkrepqte taq ikonomicheski izostanala i zapadnala imperiq Rusiq, nemoga da razbera?!

125

weiss

преди 10 години

До Анонимен 269Ми да се беше освободил сам бе? Или щеше да стане арменски вариант? То бива глупаво, ама той пък чак в повече идва...

124

Анонимен

преди 10 години

НА ВСИЧКИ *** *** *** ПО МОЙСЕЕВИЯ ЗАКОН,ДЕЖУРЯЩИ ПО ФОРУМИТЕ ТРЯБВА ДА ИМ Е ЯСНО ЕДНО ТЯХНАТА НЯМА ДА СТАНЕ И НЯМА ДА ИМ СЕ СЪСТОИ ТЕХНИЯ САТАНИНСКИ СВЕТОВЕН(РЕД) ,АКО НЕ ВЯРВАТ НЕКА СЕ ПОИНТЕРСУВАТ КАКВО ПОИСКАХА НА СРЕЩАТА НА Г20 БРИКС И РАЗВИВАЩИТЕ СЕ СТРАНИ ,ПОИСКАХА ПРОМЯНА В УПРАВЛЕНИЕТО НА МВФ И СВЕТОВНАТА БАНКА,КАКТО И ПРЕКРАТЯВАНЕ ДОМАИНАЦИЯТА НА ДОЛАРА КАТО СВЕТОВНА ВАЛУТА,ДРУГАТА НОВИНА ОТ ДНЕС Е ,ЧЕ ПЕТРОЛА РЯЗКО ТРЪГНА НАГОРЕ И РУСИЯ ПАК Е НА КЯР

123

сирил

преди 10 години

Западните спонсори на майданчиците, особено онези, които гарантираха споменатото споразумение, а също стоящите зад тях САЩ, са задължени да обуздаят излезлите от контрол свои подопечни, да ги накарат да се разграничат от неонацистите и екстремистите, да прекратят употребата на въоръжена сила срещу украинския народ "ТОВА СЕ НАРИЧА СЛОВОБЛУДСТВО.....западните сили да обуздаят провокаторите изпратени от Путин...

122

Дръндер

преди 10 години

Аз мисля, за един референдум в ООН за изхвърляне на Русия! И да се отнеме правото на вето, изобщо никоя държава да няма такова право в ООН!

121

Анонимен

преди 10 години

Moskva moje s bodra krachka da vyrvi na mainata si.

120

Анонимен

преди 10 години

Тоз който ни освободи той ще да ни и пороби

119

Анонимен

преди 10 години

До ХА ХАВсе едно чета западна пропаганда от твойте редове. Смени плочата моля.

118

ХА ХА

преди 10 години

Все едно слушам нашите ***! Обвиняват другите в това, което те вършат! Истината е, че руснаците използват кризата в Украйна и подклаждат проруски сепаратисти!

117

Българин

преди 10 години

Значи Русия като нападне Дегестан,Грузия,Чечня и избива мирно население не е престъпление?Бой по руските сепаратисти!

116

Анонимен

преди 10 години

До Поп Грую Украйна наследява близо 5100 ядрени оръжия след разпадането на СССР, превръщайки се в 3 тата най-голяма ядрена сила в света. Всички оръжия са доброволно предадени на руснаците през 1996 година в замяна на договор за суверенитет и териториална цялост който вече е нарушен от страна на Русия.

115

Поп Грую

преди 10 години

До Анонимен 263Украйна НИКОГА НЕ Е ИМАЛА СОБСТВЕНО ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ.Пък и не мислиш ли, че руснаците ще го извадят по-голям?Уран и плутоний с тонове? Затова зареждат централите си с руско ядрено гориво?Като вземете да ги сглобявате тези атомни бомби за два дена, направо сте трогателни!И не мислиш ли, че само да се размърдат хохлите и ще получат "Искандер" в ***?

114

Анонимен

преди 10 години

Всички украинци с които съм говорил казват, че най-голямата им грешка е било, че са предали ядреното си оръжие на Русия в замяна на суверенитет и че сега щом Русия нарушавайки договора, Украйна в най-близките месеци трябва отново да стане ядрена държава. А те имат всичко необходимо само за дни да сглобят атомни бомби. Уран и плутоний имат с тонове, технология също както и балистични ракети да отговорят на Русия ако тя ги нападне! Съвсем скоро Украйна ще ядрена държава!

113

Българин

преди 10 години

Москва не вярва на сълзи, ние също.

112

ЯСНООООО

преди 10 години

Всички признаци говорят за намеса на ЦРУ в събитията в Украйна.Върха на цинизма на Америка е, когато директора на ЦРУ с фалшив паспорт и под чуждо име се намира в Киев, а официален Вашингтон да говори, че зад масовите демонстрации в югоизточна Украйна стои Русия!

111

Анонимен

преди 10 години

Най чести са злоупотребите на Интернет Използващите в Фейсбук, Туитер, Gmail, Yahoo, WhatsApp и други подобни За целта никога не оставяйте личните си данни, местоположенията по тези места или поне избягвайте имам приятели който са Антисистема и в техните Фейсбук профили например отсъстват телефоните им номера, къде са учели къде живеят какво харесват и никъде не можете да забележите да качът някакъв материал да кажем Антисистема всичко е твърде добре Защитено за да бъде Истина ;)

110

Анонимен

преди 10 години

Система мисли варианти в който Обикновеният Интернет Ползувател да се страхува от една невидима сила като да кажем кражбата на личните му данни затова и се тръби толкова за Киберсигурността Но целта е съвсем друга Глобалната Световна Политика иска в ден днешен дори да знае какво вие Мислите по определени въпроси и по този начин система да ви отделя в различни групи на вредни и полезни за Системата от там и да контролират вашият начин на Живот Както до преди години с Охранителните фирми в Българ