188

Radoslav Jelev

преди 10 години

Mai pak 6te 4akame braty6kite da ni opravqta na cqla nazi-ska evropa prodajna i neveja

187

alexander.rangelov.3

преди 10 години

Gadno pleme sa amerikancite....che se narichat i nacia ! Te zaburkaha *ata v Ukraina ,a sega Putin im e vinoven!

186

ivo

преди 10 години

Че те и за Крим размахваха и ревяха,ама файда никаква

185

бай Иван

преди 10 години

Да ги питам и Кери и Магнусон. Какъв го дирихте Вие, янките преди Коледа в Киев с 5 млд. долара? Кого подстрекавахте, каква дестабилизация целяхте?? Това правителство и парламент в Киев, които признавате, на какви избори спечелиха властта?Кога се проведоха, че нещо ги пропуснахме и не разбрахме, легитимни ли са и кой ги признава?Въобще, където си наврете дългия нос, все конфликти настават, демокрации се създават, омиротворители се появяват, голяма каша настава и като ви писне, като мокра връв.

184

яяя

преди 10 години

В началото на 80-те години на ХХ век, един от най-видните стратези на американската политика полякът католик Збигнев Бжежински , поставя началото на откритата война срещу Православнието с изказването си:"След комунизма, най-големият враг на западната демокрация е Православието"Само за България и Румъния който са ПРАВОСЛАВНИ има мониторингов доклад За Хърватия няма нали са КАТОЛИЦИ нишо че са в ЕС след нас. Срещу православна Русия се е изправила широка коалиция от мюсулмани католици протестант

183

Анонимен

преди 10 години

Белият дом размаха пръст на Русия,a Русия mу размаха x.й.

182

Анонимен

преди 10 години

Джими Картър за пореден път разкритикува агресорската външна политика, която САЩ води.Можете да погледнете хронологията: след края на Втората световна война до днес САЩ практически са били постоянно във война някъде. Има около 30 държави, с които ние сме предизвикали въоръжен конфликт, заяви пред изданието Салон бившият президент на Съединените щати.

181

Анонимен

преди 10 години

До русофобКaквито и дa сa били причините зa освобождениятa ни от Русия ,обикновените хорa сa ни смятaли зa брaтя и не им е дремело зa политикaтa. Остaвили сa животa си зa нaс. Aмерикaнците зaгивaт кaто aгресори. Имa рaзликa......Aко не беше Русия сегa щеше дa говорим турски или немски. *** и си вземи тия речници и се мaхaй от Бългaрия. Нaли не хaресвaш кaкво е стaнaло. Турция или гермaния...избирaй и се пръждосвaй.

180

наблюдател

преди 10 години

Ако руският сценарий за овладяване на южна и източна Украйна проработи (а той по всичко личи ще проработи) до няколко години Ердоган ще приложи същия сценарий в Родопите (а може да опита да го направи и в Лудогорието). Ако (когато) това стане нито ЕС, нито НАТО ще направят каквото и да било, за да спрат инвазията на Ердоган. България ще бъде сама и безпомощна да се защити от турското анексиране на български земи. Турците го подготвят повече от 20 години и чакат удобния мамент за да го реализират

179

тя

преди 10 години

Западен политик задава въпрос на Путин. Путин отговаря -" когато се събере правителството на Съветския съюз , ще обсъдим въпроса ви." Как вие не се ли разпаднахте ?" - пита западният политик. " Това беше шега /майтап бе Уйли "- отговаря му Путин.

178

сектор кабул

преди 10 години

В момента в акваторията на Черно море се намира цяла флотилия на САЩ и компания, в пълно нарушение на международните конвенции и договори за военно присъствие на чужди сили извън черноморския регион. Крайно време е Русия да потопи с масиран ракетен залп ескадрилата, нарушаваща международното право.

177

Анонимен

преди 10 години

Боже,дай АКЪЛ на наште политици ..... и БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ !

176

MSC

преди 10 години

До Иван Иване не се занимавай с такив ***!Целта на такива е да те озлобят!Да не мислиш че това същество вярва и думичка от написаното!Душичката си е продало въпросното човече!Аче е отвратително няма спор!НЯМА НИЩО ПА ГАДНО ОТ БЪЛГАРИНА РУСОФОБ!Па макар и платен!

175

Шустакович

преди 10 години

Никаква фантазия нямат тези хамериканците.Разбира се, че няма да е като в Крим.Ще има друг сценарий, естествено хе-хе-хе

174

Анонимен

преди 10 години

Те нашите умници вече ни намесиха - долни продажни слуги.Вместо интересите на България трябва да стоят преди всичко ,те се надпреварват кой ще бъде най верен слуга на САЩ и ЕС

173

Румбо

преди 10 години

Каквото и да става-не трябва да се намесваме!Войната е между САЩ и Русия,Украйна е само бойно поле.САЩ се борят за господството си в света,Русия-за оцеляване!

172

Анонимен

преди 10 години

Питаха го Путин защо нарушава Будапещенския мемурандум, който Русия подписва 1994 за запазване териториялната цялост на Украйна. Той каза, че е имало революция и такава държава вече не съществува. Сега иска да му връщат $30 милиарда дългове. А ТАКАВА ДЪРЖАВА НЕ СЪЩЕСТВУВА.

171

анонимен

преди 10 години

youtube/watch?v=FDI582TFBq4

170

Анонимен

преди 10 години

От цялата работа ми се струва , че ние ще пострадаме най-много. Като се сетя , че почти винаги в нашата история сме били съюзници на губещите, предсказанията на баба Ванга за кръвопролития в Б-ия през май може и да се потвърдят. Дано да греша . Но с тези недалновидни наши политици всичко е възможно.

169

ХА ХА ХА

преди 10 години

а Белия дом всъшност не е ли черния дом