210

Argo

преди 9 години

Тук само платени драскачи пишат май, че и едно и също пишат:))))))И вие сте като вожда си, само за дж8ба си мислите.

209

Ниа

преди 10 години

Напълно прав е Сидеров. За пример имаме една Унгария,която също е в ЕС,но води изключително самостоятелна политика и позитивните резултати са налице. Докато ние се кланяме и козируваме на ЕС винаги ще бъде колония,а всички знаем,че колониите никога не са добре развити,просто защото са роби,били те морално или физически заробени.

208

Георги Иванов

преди 10 години

То не идваха от ЕС, то не идваха от Нато...хайде стига вече, прекалихте с търпението на обикновените граждани!!!! Сега вече съм сигурен за кого ще си дам гласа на 25 май- 100% за ПП АТАКА, единствени те напоследък ни показаха визитите на ЕС и НАТО у нас,,,а бяха дълбоко, дълбоко пазени в тайна!!!

207

националист

преди 10 години

То не идваха от Ес, то не идваха от Нато...хайде стига вече, прекалихте с търпението на обикновените граждани!!!! И после излиза и заявява- предизвикателство, провокация....Оказахте се поредната марионетка. Сега вече съм сигурна за кого ще си дам гласа на 25 май- 100% за ПП АТАКА, единствени те напоследък ни показаха визитите на ЕС и НАТО у нас,,,а бяха дълбоко, дълбоко пазени в тайна!!!

206

Стоян

преди 10 години

България има политика насочена към държави, които грам не се интересуват от нас, не разбирам защо ние сега трябва да заставаме на тяхна страна и да обръщаме гръб на Русия, от която сме извличали много дивиденти до сега?

205

Симо

преди 10 години

В България не се взимат решения в интерес на народа и държавната политика, а в интерес на САЩ и Брюксел, време е това да се промени, защото и без това сме затънали в мизерия и глад, остана да се обявим и срещу Русия и можем спокойно да преключим.

204

муспи

преди 10 години

Сидеров е лидер какъвто останалите българи не са в състояние да го приемат. Интелигенция няма, няма и селячество - двете базисни опори на държавата. Има мутри, всякаква градска *** в обилен *** турски сос. С всеки ден става все по лошо, и скоро ще дойде времето на последния възможен ход, да викне Сидеров - след мен народе на война!

203

Анонимен

преди 10 години

Тук Сидеров е абсолютно прав.

202

marmara

преди 10 години

hm toya Volen Siderov e savsem kato Erdogan? dali sa conkombinat?

201

данъците на Българин

преди 10 години

Сидеров не разбира че не го иcкът , тази Партия Атака откакто е създадена до ден днешен абсолютно нищо не е направила за България , само скандали след скандали , освен това изразходва парите на бедния Българин , част от данъците на Българина отиват за партия Атака

200

Анонимен

преди 10 години

И да не сваляме гащите! Със или без розови прашки!

199

Анонимен

преди 10 години

Да, бе. Трябва да гледаме в очите тебе, дето ни водят към нищото. Искаш да увеличиш безплодната си армия от побойници, които знаят само да крещят и скандализират обществото. Ти им даваш личен пример, разбира се.След напоителни почивки по богаташки дестинации, финансирани от добри приятели, оценяващи всеотдайната ти дейност "на ползу роду" се завръщаш в отечеството, за да поработиш в комисията и да оправдаеш пред БСП и коалиция важността на златния пръст, захранвайки ефира с някоя *** интрига

198

бах

преди 10 години

Не съм атакист, но тук Волен е абсолютно прав!

197

Българин

преди 10 години

Дръж се, Волене, има още българи!Да треперят всички сородоиди, масони и сатани!ДА ПУКНАТ ДУШМАНИТЕ!

196

психолог от МВР

преди 10 години

Винаги съм смятал, че когато БКП-БСП-ДС са на власт в нашата Родина стават много убийства, грабежи, кражби и всякакви престъпления. Никога обаче не ми е минавало през ум, че само за една година от управлението на БСП-ДПС-Атака-ДС това чудо ще ни връхлети. Това показва, че няма никакво правителство или Държава. Тази безнаказаност поощрява всякакви престъпления а МВР и Прокуратурата търсят вини в ГЕРБ или Б. Борисов и Ц. Цветанов. При управлението на ГЕРБ беше в пъти по спокойно и нормално и никакви опорни точки на мутреса Моника не могат да променят истината.

195

лекар-психолог

преди 10 години

Атакисте под 207 толкова си ***, че чак ***. Като е толкова правач на деца защо сега Болен Лидеров не си направи едно дете при много по млада и в детеродна възраст жена-Деница Гаджева. И как така цял живот не си е направил нито едно дете ,хайде отговори като си дебнал в неговата спалня. *** позитановец.

194

ИЗПЯТА ПЕСЕН СИ ТИ

преди 10 години

СИДЕРОВ АКО НЕ БЕШЕ ТИ,ДА ПОДКРЕПИШ АНТИ БЪЛГАРСКАТА ПАРТИЯ, И ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА ЕВРОПЕЙСКИЯТ ИНТЕРНАЦИОНАЛ/БЕЗРОДНИК/ СЕГА НЯМАШЕ ДА ИМА ТКИВА ИЗСТЪПЛЕНИЯ,И ИЗВРВЩЕНИЯ КАТО ,,РОПОТАМО'',И ЗАСТРОЯВЕНЕ НА ДЪРЖАВНИ ЗАЩИТЕНИ ЗОНИ,ОТ БРАТА НА НАСТОЯЩИЯТ НИ ПРЕМИЕР.ТИ ПЪРВО НИ НАДУПИ НА ТУРЦИТЕ,КАТО ПОДПРЯ ДПС,СЕГА НИ НАДУПИ И НА РУСНАЦИТЕ ИСТИНСКИ ПАТРИОТ СИ ТИ,ДОБРЕ ЧЕ НЕ Е ЖИВ СТ.СТАМБОЛОВ ИЛИ ЛЕВСКИ,ТОГАВА ЩЕШЕ ДА ВИДИШ ТИ ЩО ТО РОДОЛЮБИЕ И ПАТРИОТИЗЪМ ,НИКОЙ НЯМАШЕ ДА ТИ ЦЕПИ БАСМА А ...А

193

СТАРА ЗАГОРА

преди 10 години

Сидеров е най-достойния политик защитаващ националните интереси за разлика от другите политически *** като Бойко, Плевнелиев и други продажни маймуни !

192

анонимен

преди 10 години

Не се бой Сидеров. Всички управници са от Руската школа

191

Emigrant

преди 10 години

ATAKA ne e zaljazla, a e mnogo aktualna.Brojat na komentarite e dokazatelstvo za tova.