9

Леле че народ

преди 10 години

До kiril.kostov.54 Браво,по-точно попадение от твоя пост здраве му кажи. Радвам се,че има все още мислещи в тая държава

8

kiril.kostov.54

преди 10 години

Да, всичко върви по план. Проамериканското правителство на Яценюк се издъни тотално и сега отива в източните региони да преговаря. Е няма да стане и тоя същия Яценюк го знае, че няма оправяне от кашата, която той и неговите американски приятелчета забъркаха в Украйна. А ги е толкова много страх от руските региони, че напълниха гащите. И затова спец частите от Алфа и Беркут, отказаха да влизат със сила заповядано им майданското правителство в Киев

7

bg

преди 10 години

Murshite ot USA I EU,ako ne beha murshi,sushto trebva da objavat za nelegetimni vsi4ki ukrainski prevratadjiiski durjavni organi.

6

Аз съм прост но ...

преди 10 години

До Анонимен 14en.wikipedia.org/wiki/Petroleum_in_the_United_States#StatisticsОпитай пак!

5

Аз съм прост но ...

преди 10 години

До цар симеон великиНо нали америка трябва да добива нефт някъде, обаче ако си мислят че могат до луската нефт да се добарат, света ще им се види тесен!P.S. Според руските летописи дъщерята на цар Симеон Велики, княгиня Олга е първата жена управлявала Руси, а внук му княз Владимир покръства Руси!

4

цар симеон велики

преди 10 години

Светът гледа на Америка като на главен инициатор на войни, признал в интервю за мрежовото издание Салон бившият президент на САЩ Джими Картър.Според него, хората в света смятат, че американците разпалват въоръжени конфликти практически по всякакъв повод.Цялото: bulgarian.ruvr.ru/news/2014_04_11/Dzhimi-Kartr-svett-smjata-SASHH-za-glaven-iniciator-na-vojni-8967/ТОВА Е САМАТА ИСТИНА,БЛАГОДАРИМ НА Г-Н КАРТЪР ЗА ОТКРОВЕННОСТА.

3

Аз съм прост но ...

преди 10 години

youtube/watch?v=kfN__DbkjNIЗащо това раследване на немската телевизия АРД не се появи никъде в българските медии?

2

Анонимен

преди 10 години

шопе ти от кое гето си ?

1

Шоп

преди 10 години

Руските *** се борат за световно господство...