91

без съмнение

преди 10 години

Бареков прави нов бардак със старите труженички от герБЗа България без съмнение се вижда какви ценности ще защитава Ббб-отново ще търсят келепир от политиката

90

Анонимен

преди 10 години

Клиентелисти драпат за ..листи

89

Анонимен

преди 10 години

"Ако загубя, губя само аз, ако спечеля, губи цяла България" - Николай Бареков

88

хммм

преди 10 години

и кво ши ги прайти ???

87

Bulgaria ltd.

преди 10 години

Знаете колко да внесете при майката на Пеевски и законопроекта Ви ще бъде внесен и гласуван. Било то за строеж в натура, било то за тютюнопушенето в заведенията. Все смислени работи. Плащаш получаваш. България ООД работи за Вас. (за който може да си го позволи де)

86

ХА,ХА,ХАААА

преди 10 години

АБЕ , ДУДУК ...И ПАПАТА ДА ДОЙДЕ ПАК ЩЕ СИ СИ СЪЩИЯ ***...!ЛОШО ЩЕ Е ЗАЩОТО ЩЕ ИЗЛЪЖЕШ МАСА ХОРА С ТЪПИЗМИТЕ СИ ....И ТО ,САМО ЗА ДА СИ НАПЪЛНИШ ГУШАТА!!КАКВО ДА СЕ ПРАВИ .....НАРОДА *** , ЖИВОТА ТЕЖЪК , СКУЧЕН...ЖИВОТ ВЪВ СОЦ-*** ,, БЕЗ МАСКА И БЕЗ ГРИМ---КАТО ОЗЪБЕНО ЧЕРВЕНО КУЧЕ!!!

85

дО UK

преди 10 години

,,,*** си ти -без съмнение.... ПЛАТЕН ИЛИ НЕПЛАТЕН,ЕДНО И СЪЩО,,,!!!

84

Само Бареков !!!!

преди 10 години

Д* супата платени *** ,,,,Бареков е патриот за разлика от вас-платените писачи,,,и има 7 процента СИГУРНИ ,,,,,А ВИЕ СИ ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ В СИНЬО -ЧЕРВЕНАТА МЪГЛА,,,!!!!!!!

83

изнервен

преди 10 години

Много ми хареса мнението на един приятел, че с гласуването за Цензурата ще се преброят олигифрените в България.

82

партиен член

преди 10 години

*** много се е изнежил.Срамувал се от мръсни вицове.Каква нежна душа?Какъв герой.Каде ти е бронежилетката бе?

81

румен221

преди 10 години

Буда,- Не се сърди батковото...- В предишния парламент вие купихте 17 ОВЕНА от СДС, РЗС и Атака... Сега други политически Джамбази купуват вашите ***...!!! - ПАЗАРНА ИКОНОМИКА...! НАЛИ ТОВА Е ДЕВИЗА НА СВРЪХ-ЛИБЕРАЛИТЕ...:- ПАРИТЕ СА ВСИЧКО, ЧОВЕКА Е НИЩО...!!!Ха наздраве, и да ви е честито... първо беше Марко..., а сега се разбягат и другите крастави Магарета...!!!( очаквано бягат Буда-лите, а остават будалите).

80

Анонимен

преди 10 години

Събирай алчни мишоци, Бареков, събирай! Добре че показваш издънките на обществото преди изборите. Поне една полза да има от милионите дето изхарчи за неморалната си далавера. Продължавай така и няма нужда никой да хаби сили да показва що за търгаш си. Правиш си харакири по поръчка. Така е, когато алчността и аругантността нямат мярка. В това отношение само Сидеров ти е равен. Надскачайте се в простотиите.Това ще ви е за последно. Нормалните граждани са отвратени от Вас и категорично Ви отхвърлят

79

Анонимен

преди 10 години

*** ОТ фИЛИПОВЦИ!

78

Анонимен

преди 10 години

Барекоффффффф е уникално кух. Не му ли омръзна да се излага ?! *** с *** е сиромашкия....*** на червената мафия/дс.кгб!

77

Анонимен

преди 10 години

Цял живот този нагъл тип Бареков...ще вони на лай*а! Тези,които ще гласуват за този червен *** са същите *** олиго*рени!

76

пешо

преди 10 години

До stмногo добре казано .... умрях от смях :D

75

пешо

преди 10 години

Бареков рециклира политическия *** ... ето това е европеец :D

74

Мунчо

преди 10 години

Братя българи не гласувайте за барека,той е проект на Държавна сигурност.

73

st

преди 10 години

Можеш да им преведеш кинтите и преди велик ден.

72

Анонимен

преди 10 години

БСП или АБВ са оригиналната издънка na БКП/дс,кгбГЕРБ е мутро-милиционерската издънка на БКП /дс,кгб! ДПС е етно-доносническата издънка на БКП/дс,кгбАтака е псевдо-националистическата ,а всъщност проруската издънка на БКП/дс,кгб ББЦ/барака/ е ПОРЕДНИЯ ПРОЕКТ на ДС,КГБ...