24

Анонимен

преди 10 години

Да попитам ако може ?Какво би станало ако над 50% от хората започнат да не си плащат тока съвсем умишлено просто ЕЙ така в знак на протест па ако ще да им го спрат.

23

Анонимен

преди 10 години

"и предупреждава за евентуални мерки срещу България, ако правителството не зачита независимостта на ДКЕВР или ако тя не изпълнява задълженията си."Абе Йотингер що не спреш да си вреш гагата навсякъде? Ако искаме ей сега ще изритаме 3-те ЕРП-та и ще слеем активите им в едно мегадружество и всичкото това ще е само по волята на народа. Боли ме че*а тебе какво те притеснявало, аз не живея заради тебе.

22

Попа с картечницата

преди 10 години

Политиците са продажно племе но Боко тиквата бие класациите като показа кой е лобиста на банките и ЕРП-тата.Боко трябва да бъде пречукан с камъни.

21

джъдж

преди 10 години

Както сме в сезона на референдумите -нека има и един такъв : - за или против криминализирането на Троловете!

20

тя

преди 10 години

Тия от Европа са разбрали , че сме най- лесната страна за командване. Това трябва да се промени в наш интерес.

19

тя

преди 10 години

Крайно време е продажните ни политици да схванат , че първо са българи и да защитят интереса на народа. Инак ще си бъдем вечно най- бедни!

18

555

преди 10 години

Никой няма да отнеме лиценза на ЕРП -та всичко е ала, бала до изборите. Че оня ден на заседанието на ДКЕВР присъстваха една чета чужди посланици, това го няма в никоя държава, кой ще има смелост да отнеме лицензите.

17

Анонимен

преди 10 години

Какво стана с Дянков. Нещо много бързо го забравихте.Няма ли да го съдият че опука Здравния и открадна Сребърния фонд с парите за пенисии ?

16

Анонимен

преди 10 години

Ето ги марионетките на мафията.

15

Анонимен

преди 10 години

АМИ ЩО НЕ СИ ГО ВЗЕМЕТЕ НА ПОЗИТАНО ДА СИ СЪБИРАТЕ ЧЛЕНСКИ ВНОС И ДА МУ ПЛАЩАТЕ НА ТОЗИ НЕКАДЪРНИК А НИ КАРАТЕ НИЕ БЕДНИТЕ ОТ НАШИТЕ ПАРИ ДА ПЛАЩАМЕ НА ТАКИВА КРАДЦИ ДА УДРЯТ ВСЕКИ БОЖИ ДЕН НОВО ДЪНО. НАРОДЪТ Е ГЛАДЕН И САМО С ОБЕЩАНИЯ И С РОГАТА НАПРЕД НЕ СТАВА ДРУГАРИ-ПЛЮВАЧИ

14

Анонимен

преди 10 години

Орешарски, не си по-умен от народа, затова референдуми трябва да има по всички въпроси, касаещи битието на най-бедния в Европа български гражданин. Това,че ти си се угоил не значи, че всички са сити.

13

Анонимен

преди 10 години

А ПЕС пазят Станишев, който открадна 850 000 евро от българите чрез фирмата на жена си Моника в аферата Хохегер.

12

Анонимен

преди 10 години

Като гледах предаването по бтв какви чудеса е направил президента им за народа ,А НАШИТЕ ПОЛИТИЦИ СА ЕНИЧАРИ ,КОЙТО СА СЛУГИ НА ОЛИГАРСИ ДА ИМА ГЕНОЦИД НА БЪЛГАРИНА.НАРОДА ТЪРПИ ОЩЕ ,НО ДО КОГА ВРЕМЕТО ИДВА НА НАРОДА

11

Анонимен

преди 10 години

Предателят Борисов! Станеш ли веднъж доносник-Буда, нищо не ти пречи да станеш предател още хиляди пъти!

10

Анонимен

преди 10 години

АКО НАРОДА ВИЖДА ,ЧЕ ИМАШ ПОСТИЖЕНИЯ ,ЧЕ ЧУВАШ НАРОДА СИ И СЕ СЪОБРАЗЯВАШ С БЕЗНАДЕЖНОСТТА МУ ЩЕ ТЕ ПОДКРЕПИ ,НО ТИ ВЛЕЗЕ ВЪВ ВЛАСТТА С РОГАТА НАПРЕД И С НЕОДОБРЕНИЕТО НА НАРОДА СИ И ВЪПРЕКИ ВСИЧКО СЕ ПРАВИШ НА ГЛУХ СЛЯП И ПРОДЪЛЖАВАШ С ДАЛАВЕРИТЕ.

9

Анонимен

преди 10 години

САМО С ПЛАШИЛА И ОПРАВДАНИЯ ,ЧЕ ГЕРБ Е ВИНОВНО НЕ СТАВА ИСКА СЕ ПЪРВО ЪКЪЛ ,ПОСЛЕ РЕАЛНА РАВНОСМЕТКА НА ТОВА ДАЛИ ИЗОБЩО СТАВАШ ЗА ТОЗИ ПОСТ -ЯВНО НЕ , И ТРЕТО ДА СЕ СЪОБРАЗЯВАШ СЪС СОБСТВЕНИЯТ СИ НАРОД. НЕМОЖЕ С РОГАТА НАПРЕД И С ГЪОНСУРАТЛЪК ДА УПРАВЛЯВАШ !

8

Анонимен

преди 10 години

"Мутрата" искам, поне нещо построи за българите. Орешарски фалира НЕК, предизвика огромна безработица и престъпност и му спряха първите еврофондове по околна среда.

7

ХА,ХА,ХАААААА....

преди 10 години

..ЗНАЧИ НЕМА ДА ВЗИМАМЕ ЛИЦЕНЗИ --САМО ЩЕ СЕ СЪДИМЕ ЗА ПАРИ..ХА,ХА,ХААААААА......А , КАКЪВ ГО ВАДЕШЕ ОЛИГАРСКИ , ПРЕДИ ...ХА,ХА,ХАААААААА...ПРЕДИЗБОРНИ ПИНИЗИ.....ЗА *** !!!!!!!!!!!!!!!!!

6

Анонимен

преди 10 години

Орешарски краде от еврофондовете писле ГЕРБ саму виновни. Не спиране на средства а дълга наказателна процедъеа чака България не след дълго.

5

Анонимен

преди 10 години

Любимото занимание на Боко Тиквата е да ходи да клепа България в Брюксел. По-паметливите сигурно се сещат, че той така и дойде на власт.