44

Анонимен

преди 10 години

abe vkaraite go va zatvora toq abe vie normalnili ste dokato e na svoboda toq *** 6te trese darjavata nabutaite go v zatvora kakvo 4akate

43

жоро

преди 10 години

ако мислиш че в брюксел като ни врьтнат кранчето с парите ако махнем ЕРП та ще икономисаме 3 пьти повече пари от това което чакаме от европа елементарни сметки да се махаме от евро сьюза колкото се може по скоро и ще се оправим

42

Карамфил

преди 10 години

"Борисов в Брюксел "Добре де, обичат го, уважават го в Брюксел .Все се снима с началниците .Не може ли да му намерят някаква работа по професията му в Брюксел .Да мете, да носи куфари, да се кланя и да целува ръка .Моля Ви, от името на целия измъчен български народ: Нека си остане в Брюксел .

41

БУДАЛКАТ ВИ ,БЕ...

преди 10 години

НИКАКЪВ ЛИЦЕНЗ НЕМА ДА ВЗИМАТ!!!ИЗОБЩО НЕ ИМ СТИСКА ДА ГО НАПРАВЯТ ...НАЛИ ОТ БРЮКСЕЛ ,ЩЕ ИМ ВРЪТНАТ КРАНЧЕТО С ПАРИТЕ ---И ТОГАВА ,ЦЕЛАТА ЧЕРВЕНА *** , ДИРЕКТНО УМИРА!!!ТОВА СА ПРЕДИЗБОРНИ АЛАБАЛИСТИКИ ....ЗА *** КАТО, АТАКИСТИ И ЧЕРВЕНИ ***.....за .да се надяват и да гласуват!!!

40

Анонимен

преди 10 години

Аз одобрявам за всичко да се оправдават с герб. Б. Б. 4 години се оправдаваше за всичко с бсп. А нека сега малко с неговите камъни по неговата глава.

39

Анонимен

преди 10 години

хайде пак старата песен "Герб ми *** в гащите....." На крива ракето космоса и пречи !

38

мумията

преди 10 години

Нямало пари в здравната каса ???А бе ***, баща ми почина на 55г. преди да излезе в пенсия, сега аз съм на 55 и кракът ми още не е стъпвал в болница - Къде са парите дето сме ги внасяли цял живот? Лекувате *** с тях, а ако аз трябва да се лекувам/ не дай боже/ П А Р И Н Я М А.

37

дам

преди 10 години

и ако съдът реши в полза на ерепетата олигарски да плаща разноските

36

Пешо

преди 10 години

Време е да отидем в Банкя и да заколим прасето!

35

Стефанов-Странджата

преди 10 години

КОЛКООО СТЕ ДОЛНИИИ ТИКВАТА ,ОРЕХАА И КРЪГА КАПИТАЛ ДО КОГА ДА ВИ НОСИ НА ГЪРБА СИ БЕДНИЯ И ОГРАБЕН БЪЛГАРИН

34

Иво

преди 10 години

До do 36Тиквата както го наричаш със стоте си думи договори с 5 млрд повече от ЕС и спря далаверата Белене която щеше да ни излезе 22 млрд лева. На мухлясалия ти любимец Шаро му спират евросредствата и никой не го бръсне за слива. Освен в Азербайджан и Виетнам разбира се. Страшен "кяр" ще има оттам да знаеш. Когато цифрите говорят даже и червените неграмотници трябва да мълчите. Не че го правите де. Вие сте супер нагли и си живеете в свой свят.

33

do 36

преди 10 години

До Иво.....................та Тиквата не може да говори с повече от 100 думи.А що се отнася до разхождането му по-света, не съм видял да има ефект от тая работа. Май си правеше екскурзии на държавни разноски. А специално за Азърбайджан и Виетнам вземи да прочетеш малко и тогава се изказвай. Боже, боже, заради такива неграмотници идват на власт всякакви ***

32

Черен Петър

преди 10 години

Да има съд - Страшния съд.В България - маймунджулуци, кривене на джуки има.Пуснаха Брендо с 20-годишна присъда и още висящи дела.Пуснаха Трактора.Дадоха на други шанса да избягат, след което да започнат издирването им.Какво правосъдие само.

31

Анонимен

преди 10 години

Дано този път ни дойде акъла да гласуваме -Нарочно се очернят всички за да има ниска избирателна активност-та накрая да ни управлява безпринципна коалиция-които взети заедно нямат и 25% от всички гласували. Гласувай народе! -после ще имаш право да се сърдиш.

30

Иво

преди 10 години

Сега да не се лъжем. Сравнение между Борисов и тоя *** е невъзможно. Борисов е на светлинни години пред Олигарски като премиер. Не случайно навсякъде беше добре приет, докато Шаро се пъчи в Азербайджан, Виетнам, Северна Корея...Сами си правете изводите. Жалко за всички нас които патим от балъците гласували за управляващата шайка.

29

Анонимен

преди 10 години

Боко и Плевнята защитават ерепетата щото в тях работят техни хора - Митко Каратиста и Юлиянка Фереджето.

28

top

преди 10 години

Вие сте бита карта бе.На това му се вика заедно с мушмоли ,като Бареков,турци и Сидеров *** руски ***.Вечно втори ще сте,както сега бе.

27

Анонимен

преди 10 години

Орешарски издига Борисов на много висок пиедестал, щом като може директо давлияе на политиката на ЕС и да им пише писмата .

26

Анонимен

преди 10 години

А като има съд , ти имаш ли нужните милиони за да платиш , ако осъдят България за милиони .И да имаш няма да ги извадиш от джоба си , а пак народа ще плаща нали.Колко пъти осъждаха България , но няма един политик или чиновник да е платил , а все плащат българите.Като знам как консултанта се оплакваше от вашата незаинтересованост по случая с иска на руснаците за един млрд , ми е ясно че сте ги отписали ...

25

Анонимен

преди 10 години

Нали разбрахте! Изберете пак ГЕРБ, за да не ни наказва ЕС за отнемане на лицензии на Западните "инвеститори".