62

антихрист

преди 10 години

пратих и спасението смърт

61

Феликс

преди 10 години

Има хора , който си отглеждат тарантули и отровни змий в къщи и не могат да им се нарадват.Да им е сладко, обаче ако такъв си пусне любимците да се разхождат на улицата би било логично (според мен) да се примени към него евтаназия посредством подковани ботуши.Не разбирам , каква е разликата между тях и тези с бойни кучета, генетически селектирани да са убийци.

60

alexander.rangelov.3

преди 10 години

Abe v tolkova dirjavi tia porodi sa zabraneni.....Edin put ,ne vzehme edin hubav primer ot zapada ,,,,Samo prostotii

59

ние сме..

преди 10 години

Срам за депутатите,ако и сега не забранят бойните породиНищо няма да направятВ една песен се пееше:"Ние сме безнадежден случай"

58

Анонимен

преди 10 години

Убийци, забранете бойните кучешки породиСега -собственикът да влиза в затвораТой и без това е свикнал да живее изолиран - щом се е оградил с тия хищници,които се развъждат за незаконни боеве

57

Анонимен

преди 10 години

Бог да я прости жената!

56

Анонимен

преди 10 години

Кучкарите са НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ЧОВЕКОМРАЗЦИ,отдавна съм се убедил,,,те си имат страст-да се *** с псетата ,да им говорят на мама,и да плюят на правата на всички други хора !!! Пълна забрана на всички ,бойни породи и забрана за развъждането им,а ако това не помогне САМООРГАНИЗАЦИЯ НА НАСЕЛЕНИЕТО И БОЙ ПО КУЧКАРИТЕ И ПСЕТАТА ИМ СЪС СОПИ,,,!!!!

55

ha ha

преди 10 години

кучетата в затвора, а собственика да се убие, или обратното, което е по удобно.

54

Анонимен

преди 10 години

трябва да сложат една петолъчка на логото на сайта.

53

Анонимен

преди 10 години

Бог да я прости жената. Наистина много тъжно.Но защо веднага започва една омраза към кучетата. Да, станал е инцидент, трябва да се направи проверка и да се изясни, който трябва да си поеме отговорността. Но не сте прави да заклеймявате всички кучета. Имам един приятел с питбулка- уникално добро куче е, даже е много лигава. Въпрос на възпитание е и за какво ти е кучето- дали е приятелче или го обучаваш да се бие, или да е агресивен пазач

52

Анонимен

преди 10 години

Да доживееш до 85 години и да умреш от кучета, развъдили се под егидата на Евро-атлантически ценности.

51

Анонимен

преди 10 години

ЗАДЪЛЖИТЕЛНО НАМОРДНИЦИ НА ВСИЧКИ ОПАСНИ ПОРОДИ КУЧЕТА Омръзна ми да гледам в паркове и градинки *** КОМПЛЕКСАРИ , които разхождат чудовища с зейнала паст Въпрос на време е да се случи отново подобен инцидент , този път с МАЛКО ДЕТЕ Минала събота в южния парк ръмжаха питбули пред 2-3 годишни дечица Когато родителите се разкрещяха в и изпаднаха в ужас се дотътри някакъв *** по анцунг ,който рече :Амчи то добрико Да ви таковам мамата комплексарска

50

Анонимен

преди 10 години

DO KOGA 6TE SE TURPQT T.N."KU4KARI"-LUBITELI NA BEZDOMNITE I DOMNITE MASTII 4IITO "LUBIMCI" IZPOSRAHA STRANATA, IZPIOQDOHA STARI I NEVINNI HORA? SEGA TOZI ***, STUDENTA, KOITO IZGLEGDA6E KATO *** ILI SI E *** ZA A GLEDA DVE TAKIVA KU4ETA.KAGETE, NE E LI KOMPLEKS ZA MALOCENNOST ZA DA GLEDA6 I SE GORDEE6 E PITBULI, ROTVAILERI I DRUGI OPASNI PORODI.V ZAP.EVROPA E ZABRANENO DA SE GLEDAT OPASNI PORODI. SEGA NA IDIOTA DA MU SE KONFISKUVA KU6TATA, PRODADE I PARITE NA NASLEDNICITE A TOI V ZANDANA

49

обективен

преди 10 години

Значи бабата е почукала на металната врата с бастуна , но вратата е на комшийка , а не на собственика на кучетата . От звука кучетата са се подразнили . Къде баба на 86 години ще ти се занимава да дразни кучета . Просто оградата е била много ниска и кучетата са я прескочили . Гледах репортаж по телевизията и това е обективната истина

48

Анонимен

преди 10 години

"Вместо да подклаждат етнически конфлити, по-добре с улични кучета да стопят населението на България до 5 млн."Ку-ку-руку-ку :). За последните 20 г. я има, я няма 20 човека загинали от кучета и стотина нахапани. За сметка на това убитите от хора само за месец-два са в пъти повече, а за загиналите в катастрофи, предвид избиване на нечии комплекси са по 1000 на година. За пострадали не ми се говори.

47

Анонимен

преди 10 години

Всъщност прави сте (имам предвид клакьорите). Вместо да подклаждат етнически конфлити, по-добре с улични кучета да стопят населението на България до 5 млн., както е предвидено вНационалната стратегия "Ран-Ът".

46

Анонимен

преди 10 години

До Нов Закон"Нов Закон , забрана на кучета извън двора на имота , а бездомните кучета прибрани или избити"Странно тия бездомни кучета откъде са се появили? Материализирали са се от нищото или са изхвърлени на улицата бивши домашни любимци и потомци на домашни любимци.Проблемът не е кучето, както се опитваш да си втълпиш. А ако приложим твоето решение по отношение на истинския проблем до какво решение ще доведе?

45

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен"Питбули, както и още няколко породи бойни кучета, са изтребени във Франция преди 10-12 години. Но френски феминистки активно поддържат в българия уличните *** да нападат хората."Като избиеш питбулите или даже всички кучета ще си решиш ли проблемите? Като от оръжие и мощни автомобили умират хиляда пъти повече хора от тези, убити от кучета какво правим?Замисли се кой е виновен - оръжието или човека, който го държи и дърпа спусъка.

44

Анонимен

преди 10 години

До ico - 46Няма да стане баш тъй. "Не ги храня един месец, пускам ги (да убият тоя дет ми е несимпатичен) и ми дават 5 г. условно"Тук с пет години условно няма да минеш. В горния случай говорим за причиняване смърт по непредпазливост, а примера, който даваш е предумишлено убийство. Предвид, че ще е квалифициран състав отиваш на 15-20 г., доживотен или на доживотен без право на замяна :))).Чети братчед, вместо да пишеш глупости. Не са виновни кучетата, а хората.

43

Анонимен

преди 10 години

Питбули, както и още няколко породи бойни кучета, са изтребени във Франция преди 10-12 години. Но френски феминистки активно поддържат в българия уличните *** да нападат хората.