24

Анонимен

преди 10 години

Щом не сте съгласни с даването на награда излезте на протест с подсъдимия депутат от АТАКА.

23

цар симеон велики

преди 10 години

тези наши президенти започнаха да го раздават този орден катотопъл хляб.според закона този орде се дава на български граждани за (исключително големи заслуги към РБ или на чужди граждани за укрепване на сигурноста и мира между народите).тоя расмусен тръгна да прави война а получава орден,ама нали нашите управляващи са се надупили на сащ,ес,и нато

22

Анонимен

преди 10 години

Плевнелиев и Ангел Найденов са национални предатели.Найденов специално трябва да бъде съден от военен съд.Малко му е да го разстрелят, той си знае за какво..Мръсен продажник!!

21

Анонимен

преди 10 години

Цели 20 човека на протест...

20

до 20-ти

преди 10 години

"да сме благодарни на НАТО, че все пак ще има кой да се застъпи за териториалната ни цялост при конфликт."Абе мой, ние се лишихме от армията и въоръжението си като условие поставено от НАТО за влизане в алианса. За това ли трябва да сме благодарни бе?!?

19

до 7

преди 10 години

До до 1Брей, това, че заповядва на БГ президента да се продава на родното му САЩ е достатъчно, за да е антибългарин. Може на теб да ти харесва позицията на България като поддържаща тази или онази страна и вписаната в категорията на страна от третия свят на нашата държава, но на мен не ми харесва.България е държава на 1300 години и "симпатяги" като този на снимката, когато ни диктуват от 200-300 годишната си държава не ми изглежда редно.Може би си горд, че си си продал г*за на САЩ - аз не.

18

Анонимен

преди 10 години

Когато Гоце даде орден на Доган нямаше толкова вой... Ама нали сега Сидер Ага управлява с Пеевски и Доган...Какъв национализъм какви 5 лева...Важно е да се лиже Путинския *** за жълти копейки...

17

А още по-точно звучи

преди 10 години

Плювналиев. И кой му дава право на този да се докосва да българските награди, КОЙ?Че и терористи ще награждава

16

Анонимен

преди 10 години

АХхА може би го е заслужил с това, че НАТО ще защити България, която сама неможе да се защити от никого, от външни заплахи. Това е. Нормално, когато нямаме бюджет да поддръжаме никаква войска и военна техника, да сме благодарни на НАТО, че все пак ще има кой да се застъпи за териториалната ни цялост при конфликт.

15

БЪЛГАРИН

преди 10 години

Браво плевня, ти си велик българин! Моля те много, душичко мила, наш президенте, наш главнокомандващ не разбрах защо му давате на този, абе да не казвам какъв, такъв орден? Какво е направил за България? Едно дърво да е посадил, картофи да е садил, абе накратко казано за 5 пари работа за България да е свършил? Не! В качеството на какъв ти си позволяваш на сулю и пулю да раздаваш ордени от името на Република България! Та ти скоро и на Сашката от Майдана - посмъртно и на други *** ще раздаваш!

14

Николай

преди 10 години

Плювналиев звучи много точно. Браво на този който го е измислил!

13

Гражданин

преди 10 години

Приветствам посещението на Андерс Фог Расмусен в България във връзка с отбелязването на 10-годишнината от присъединяването на страната ни в НАТО.

12

до Жоро

преди 10 години

Евала един мислещ човек сред много папагали платени, с задача да плюят против запада, за да могат *** и Сидер-паша да покрадат още от нашите пари.

11

Анонимен

преди 10 години

Този и Боко се надпреварват кой ще удари по-хубава шпатола на господарите

10

mr.twitter

преди 10 години

Президента ще генералния секретар на NATO - Расмунсен с орден "Стара планина"- I степен...Какво толкова значимо е направил Расмунсен за България,че президента да го награждава с орден"Стара планина"- I степен? Но не стига това ами министър Ангел Найденов ще награди Андeрс Фог Расмусен с почетния знак на Министерството на отбраната Свети Георги I степен.Направо нямам думи с които да изразя разочарованието си....

9

Хоп шоп

преди 10 години

За какви заслуги му го даваш бе Плювналиев?

8

Анонимен

преди 10 години

Орден "Стара планина", е най-високото държавно отличие, и се дава на държавни глави и ръководители на правителства, министри, политици, общественици и културни дейци, които имат ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ГОЛЕМИ ЗАСЛУГИ за двустранните отношения с РБ и за развитието на международното сътрудничество, укрепването на СИГУРНОСТТА И МИРА между народите, както и за защита на правата и свободата на човека!Така, хайде се да ни обясни това НЕЩО, което е Президент, ЗА КАКВО ГО НАГРАЖДАВА ТОЗИ ГОСПОДИН!

7

Анонимен

преди 10 години

Роска пак ли ближем западни ***?

6

до 1

преди 10 години

Брей, че какво антибългарско е направил човека? Убил е семейството на хиляди българи, както комунистите идващи от Русия на времето ли?Странни птици сте вие, доста бързо забравяте. А може би просто сте от мързеливите плебей, които са облагодетелствани по времето на комунизма ? Сигурно няма как иначе чак толкова глупав да си

5

Анонимен

преди 10 години

Ордена "Стара планина" го принизиха до сувенир.