84

Анонимен

преди 10 години

Никъде не прочетох за какви заслуги го награждават.

83

ТУРИСТ

преди 10 години

До орденДраги ми Ордене, май че имаш раздвоение на личността. Кога е било забранено да се качваш на връх Ком и да вървиш по билото, нещо бъркаш или имаш развинтена фантазия. Или и ти си от репресираните! Сигурно! Много станахте, я почнете да се записвате под ред, защото НАТО, САЩ и ЕС скоро ще раздават на всички репресирани, е няма да уточнявам какво! Сега е забранено да се върви по този маршрут, какви глупости говоря, не е забранено, а е смъртоносно опасно от ненормалници и бандюги!

82

.....

преди 10 години

Много искам да разбера и колко пари се получава за всеки орден,Стара планина и СВ. Георги.Ако някой знае да напише откъде може да се разбере или да напише сумите и привилегиите,които се полечават освен пари,здравиопазване,пътувия и др.безплатни привилегии.Иначе нищо не може да се промени докато столица е София.Софиянци с с повреден мозъчен чип.

81

123

преди 10 години

Това за пореден път принизи значението на тази джуфка - ордена.

80

орден

преди 10 години

Аз пък съм преминал по цялото било на Стара планина - от Петрохан (защото така наречените комунисти не разрешаваха да се приближиш до граничния връх Ком!) до Емине.

79

Илияна

преди 10 години

Много ми е абсрудно това с тия ордени!? как може да се дава нещо толкова ценно на подобни хора?!! Та това е орден за отличили се БЪЛГАРИ и съвременни герои и спортисти!?! Абсурдно е как Росен се мазни на подобни висшочаещи личности без нищо!

78

Angel83

преди 10 години

Чисто подмазване си е това от страна на Росен Плевнелиев. Тези ордени не може да бъдат раздавани така, все едно са някакви бюлетини. Много успели българи не са били удостоявани с тази чест, така че според мен лично президентът на Република България трябва да разбере колко всъщност е истинската тежест на орден Стара планина I степен.

77

Анонимен гей

преди 10 години

И аз искам орден стара планина.Роско имам вазелин ела,дай ми орден Стара Планина.Доволна ша останеш ***.Ще се разберем по европейски двамата.

76

Анонимен

преди 10 години

Плевнелиев пита ли суверена,чиито "президент"се води или на него му е все едно,какво мисли народа за него.Този господин ще се подиграе с найвисокото отличие на България,както продалжава да се подиграва с народа ни .За какви "заслуги"гонаграждават?Има ли в тази държава власт,която е оторизирана от народа да следи такива типове,които се разпореждат с държавата сякаш тя е тяхна еднолична собственост?

75

teritorialno_podelen

преди 10 години

Роската обещаваше, че няма да раздава ордени на поразия, но явно се изкушава да се прави на интересен пред камерите и да награждава куцо и сакато.

74

турчин

преди 10 години

За какво за какъв принос може би за разходите по контигента в окупационните сили и безплатното използване на базите.

73

Българин

преди 10 години

Мене ще ме е срам да получа този орден !!!! Това е пълна излагация !

72

majorski

преди 10 години

За какво .......????????

71

Iva Hikova

преди 10 години

Пак се раздават ордени на килограм, само дето приоритетите са различни този път. Плевнелиев с такова благоговение говори за НАТО и САЩ, че не ордени ще раздава, ами целите ще ни подари, с панделка. Няма да коментирам желанието да блесне пред западните ни партньори до какви нелепи и вредящи на националния интерес изказвания доведе Плевнелиев.

70

Анонимен

преди 10 години

Този орден отдавна няма никаква стойност!

69

Анонимен

преди 10 години

Някой да си спомня за Народен съд?И колко е лош той?

68

Biser

преди 10 години

Плевнелиев е голяма карикатура,има право да раздава ордени и не остана никой без такъв...

67

mimi

преди 10 години

Ами нали президента прави всичко наопаки и ордени незаслужени раздава.

66

Анонимен

преди 10 години

че какво е направил за България, че ще го награждава? С какво е заслужил?

65

r

преди 10 години

Скоро ще дойде време тези национални предатели да ги съдим за предаването на България на ЕС и НАТО.Но преди тожа трябжа да се гласува СМЪРТНО НАКАЗАНИЕ ЗА НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО.За 25г.без война загубихме 3 милиона братя и сестри ...ПРЕДАТЕЛИ..УНИЩОЖИТЕЛИ НА БЪЛГАРИЯ.