5

1-н

преди 10 години

бърз фалит за тези нагли крадци

4

Анонимен

преди 10 години

А 80 милиона задължения към Булгаргаз, кой ще ги плаща. Не стига, че във сметките за ток влиза и завишената цена на произведената ел.енергия от ТЕЦ София, които плаща и един дядо от *** кое си село, ами и задълженията им ще ни накарат да ги плащаме.

3

Гиганта

преди 10 години

Допълвам : Горните предложения/без топлата вода/ - са за по-точното индивидуално разпределение на енергията. Но ИЗМАМАТА идва от така наречената- доставена енергия. Ние ползваме една част от нея, но останалото си е чиста кражба. Който не вярва - му доказвам ! ПП: Може да изпробвате, като през лятото спрете подаването към- радиаторите и топлата вода. Точно тогава/когато няма потребление на енергия/ --- общият топломер, въпреки всичко си навърта топлоенергия/идва и си отива/, но ние си я плащаме.

2

Гиганта

преди 10 години

Е, първо инвестирайте в два топломера- за кръговете на парното и топлата вода. А ако искате и - за общите нужди. Така ще отпаднат сметките за: 1.Смятане на загубата на абонатната станция. 2. За изчисляването на...топлата вода/а просто ще се отчита/. 3.Също и за общите нужди. Но най-важното си остава --- да се регулират абонатните станции , според потреблението на абонатите. И отчитането да става ежемесечно , съгласно наредбата-чл53.

1

Анонимен

преди 10 години

Докато се ползва най-скъпото възможно гориво, каквато и инвестиция да се направи все услугата ще е скъпа.