7

diavolcheto

преди 10 години

Последното изречение на коментара ми е: Успех на новоизбрания ръководител на болница " Шейново " - Д-р. Румен Велев! ( И не, не го познавам и няма пристрастие ).

6

diavolcheto

преди 10 години

С този мой коментар не вземам страна. Просто разсъждавам. Ако реша да се явя на конкурс, то ще бъде след всички проучвания, които ще направя предварително. И, без да си губя времето в излишни предположения, ще се явя със стабилни знания, железни факти и аргументи. След като конкурсът приключи и видя резултатите, ако не ме удовлетворяват, тогава ще изразя мнение и ще подам сигнал за нередности ( ако има такива и мога да ги докажа ). А не да се усъмня в нещо предварително, че и да го коментирам пред медиите.Успех на новоизбрания ръководител на болница " Шейново "- Д-р. Румен Велев! ( И не,

5

dp

преди 10 години

Доктор Румен Велев е прекрасен лекар, надявам се ще бъде и такъв болничен ръководител.Успех докторе!

4

0

преди 10 години

Фандъкова,Фандъкова стига с тези политически оплювания.Имаш миловидна физиономия,но езика ти е лош.Мислиш ли че през тази миловидност ще скриеш лошотията си.Хайде по добре млъкни че ми дойде до гуша от вашите герберски простотии.Абе коя е сестрата на Орешарски,той сестра има ли и коя телевизията най после ще я покаже,или пък брат.Защо само сестрата на ББ показват,все се питам и не мога да си отговоря,а вие???????

3

Анонимен

преди 10 години

Абе на тия все някой им е виновен !

2

ЕЛ.

преди 10 години

СЛУШАХ СЕСТРАТА НА Б.НЕ Е ПО РАЗЛИЧНА ОТ БРАТ СИ НЕ СТАВА ВАЖНОТО ЧЕ СЕ Е ПРЕЦЕНИЛА И СЕ ОТКАЗАЛА

1

гвгк

преди 10 години

Ле ле как ще е зле болницата та преди това директор беше г-жа Андреева сега е министър!!!