78

фак ЮС н ЕС

преди 10 години

До П.ПетровВ партията на Бараката има хуймерикански генерал масов убиец, ръководел бомбардировките над Югославия през 1999 година, а за руски офицери там да има не знам. Значи този генерал е руски шпионин по твойта логика и работи за Москва, или ти си прекалил с бозата и е време да си лягаш, че утре си на училище.

77

Лиляна

преди 10 години

Наистина Атака остана единствената българска партия мислеща за народа , не бях гласувала за тях, но сега ще ги подкрепя .Успех!

76

Анонимен

преди 10 години

Дръж се, Волене, има още българи!

75

Анонимен

преди 10 години

До mihailМишле, бъркаш АТАКА с ГЕРБ!Лоша работа...

74

mihail

преди 10 години

АТАКА лизаха задниците на ДПС.Затова повече не гласувам за тях.

73

да

преди 10 години

Подкрепа за АТАКА. Само обединени можем да скъсаме оковите на Циона, елита в сянка, който ни разби държавата!Правилно споменато по-долу, щом може в Унгария, значи можем и ние!!!

72

Анонимен

преди 10 години

ЩЕ ПОДКРЕПЯ АТАКА АКО СЕ ОБЯВИ ТВЪРДО ПРАОТИВ ес и ЗА ПОЗИТИВИЗАМ КЪМ РУСИЯ

71

дебел депутат

преди 10 години

Айде да минават изборите, че 150% увеличнение цената на тока ви чака.

70

анонимен

преди 10 години

Да подкрепим АТАКА!

69

П.Петров

преди 10 години

Чудя се на Сидеров не му ли е ясно, че от "братска" Москва вече са решили да инвестират в партията на Бюреков, а не в АТАКА

68

Анонимен

преди 10 години

Ще се бори или ще се бие ?!

67

Тошо

преди 10 години

АТАКА завинаги!Долу ГЕРБ!Волен е ВЕЛИК!ВОЛЕН ПРЕМИЕР!

66

Мина

преди 10 години

Сидеров май не разбира че хората които го избраха сега няма да гласуват за него.

65

MiB

преди 10 години

Драги ми Смехурка... П и ш а т и б а в н о , о т и з н а м ч е н е м о ж е ш д а ч е т е ш б ъ р з о ...

64

изнервен

преди 10 години

Атака ще се бори за 3 места - в килия.

63

Константин

преди 10 години

Винаги от Атака са успявали да вкарат свой евро депутат, друг е въпроса, че винаги са се оказвали предатели накрая и са изменяли на нормалните човешки взаимоотношения, подкрепяли са евро извращенията на Вашингтон, който ни ги налагат......Не знаят, какво е ценностна система, морална при това!!!! Атака ние сме с вас, вврваме, че ще ни отървете от диктаурата, която цари и у нас!!

62

Р. Алексиева

преди 10 години

и на кой да се молят? -Не, тогава и вие не смейте!!!! Пожелавам отново късмет на Атака и дано се сдобият с много повече евро депутати, които да бранят човешките морални ценности...

61

Р. Алексиева

преди 10 години

Успех на АТАКА, много бих искала да имате повече даже и от тези трима, за които говорите.... Аз като Майка, не искам ЕС, който си е чист диктатор да премахне истинското понятие мама и татко, налудничава ми звучи идеята едно дете да има двама татковци или две майки, или майка й да се казва Майкъл и баща й Питър!!! Не желая никой да ми налага извращенията си, стигат ми онези на Халите, които всеки божи ден ни налагат тяхната ненормалщина- Аллах...хайде стига толкова, ние да не сме от камък? Ние застанали ли сме да им налагаме нашите- да ги принуждаваме на територията на РБ как да се кръстят и на

60

агент ли?

преди 10 години

До савовНЕ МАНИПУЛИРАЙ!

59

Знаещ

преди 10 години

Странно те не харесват ЕС, а искат да вкарат депутати в европарламента.?????А трима депутати направо ще е гибел за партията им с цялата антиевропейска риторика, най-добре нито един евродепутат, това ще означава пълна победа за цялата *** болни мозъци бленуващи евразийски съюз.