49

анонимен

преди 10 години

тези от амнести да не са ***?какво пък са заревали за тях!*** всъщност са най-щастливите хора,щото са неграмотни и не разбират колко са потънали.сами са се набутали насред дискриминацията

48

al

преди 10 години

Не трябва да се хранят бездомни кучета и котки, защото популацията им се разраства неконтролируемо и проблема става неразрешим по друг начин освен с евтаназия. Никой също така не инвестира в изгнилата си стара кола ако има нова и здрава. Единственото което трябва да им бъде дадено, е правото и възможността за безплатно образование и всячески да бъдат подпомогнати само тези, които желаят да се образоват и да работят.

47

Анонимен

преди 10 години

Или аз съм ***, или нещо не е наред. Може ли някой да ми обясни, как хора които не плащат и стотинка данъци и такси, имат повече права от всички други добросъвестни граждани!?

46

Божидар

преди 10 години

Когато станат чистоплътни, образовани с усвоена и доказана комунална култура, да спазват задълженията си към обществото и държавата ни, да пазят обществената собственост, да умеят да се трудят, тогава ще придобият правата да бъдат уважавани и зачитани като граждани.

45

Сетих се!

преди 10 години

Крайно време е да си извоюваме учредяването на МЕЖДУНАРОДЕН ДЕН НА ПОСТРАДАЛИТЕ ОТ *** - под "пострадали от ***" ще се разбира не само хора, претърпели преки посегателства, но и всички, от чийто залък се къса, за да се осигури издръжка на паразитиращите роми.Като си имаме такъв международен празник, може пък и за нас да се сети някоя правозащитна организация!

44

Анонимен

преди 10 години

Когато *** безчинстват, а властите не взимат адекватни мерки срещу *** тормоз, тогава Амнести Интернешънъл си трае.Когато възмутеното население - работещо и спазващо законите, реши да се самоорганизира, за да се защити от *** произвол, тогава Амн. Интернешънъл наддава рев, че някой дискриминира ***.Започвам да си мисля, че това са лицемерни подстрекателства, целящи да засилят напрежението още повече и да предизвикат крайно десни настроения.Някой цели нещо, да знаете!

43

Анонимен

преди 10 години

"В Европа не защитават ромите ,"А пък у нас си ги развъждаме.

42

Анонимен

преди 10 години

Амнести Интернешънъл няма ли най-после да се сети и за правата на нациите, които носят на гърба си пълчища от паразитиращи роми?Откъде накъде само един етнос - ***, ще има право да разполага катуни и да гради бидонвили навсякъде, където му скимне? Всеки път, когато някоя официална инстанция реагира на закононарушения, извършени от ***, се намира по някаква международна организация да ревне, че това било дискриминация!Разглезени примри-п/тки така си оправдават заплатите!

41

Анонимен

преди 10 години

Амнести Интернешънъл да си събере ***,като са й толкова мили и да им намери място за държава,някъде в Щатите.

40

Г-н Амзел

преди 10 години

Моля "Днес.бг" да не стресира нормалните граждани с тази и подобни на нея други снимки!!! Та нали "Окончателното решение" е взето отдавна и то просто трябва да се изпълни!!!

39

Анонимен

преди 10 години

Паисий ХилендарскиИз История славянобългарскаИ разделили се езиците на Хамовото племе на 32 езика. Ной проклел това племе.То се било най-много размножило, от него произлезли най мръсните народи в Африка, но били много от тях и в Азия..Ханаан бил Хамов син, неговото племе се наричало ханани (евреи). То било най-проклетото между всички племена на земята.От него произхождат седем народа, тук били и ***.

38

Анонимен

преди 10 години

Днес е световен ден на ***.Той е свързан с Холокоста.Ако за евреите денят е мрачно минало то за *** по света продължава.Холокоста се роди край Ванзее с цел да предотврати излишни разходи в една икономика поставена на военни релси.Решението не дойде от военните а от икономистите и юристите.Военните бяха изпълнители.Днес Холокоста се нарича МЕРКИ С ЦЕЛ ОГРАНИЧАВАНЕ НА СОЦИАЛНИЯ ТУРИЗЪМ.Нищо ново под слънцето.

37

Анонимен

преди 10 години

A защо не пишат за *** терор, за жестокия тормоз над селата, за блок 20в Ямбол, който беше разфасован,а все ми пишат как били изоставени и дискриминирани? Никакво съчувствие за ***

36

Г-н Амзел

преди 10 години

Правилното заглавие е: "*** са огромен проблем за цяла Европа и редуцирането на популацията им е основен приоритет на континента!!!"

35

Анонимен

преди 10 години

В нашия офис от 10 години (от 2004) насам идват едни ромчета да искат пари, все за нещо. Човек, който 10 години е без работа и е млад, здрав, работоспособен, просто НЕ иска да работи. Но пък все се оплакват от отношението към тях. Дори шефът ми им беше предложил да им плати медицинските за работа в болницата, но те държаха да получат парите на ръка. Защо ли?

34

MiB

преди 10 години

Като не им харесва Европа и нежното отношение към тях да ходят към Индия. Там ще са си сред своите от боята. Ако не го направят доброволно ще се наложи да ги изринем...

33

Анонимен

преди 10 години

Да работят ! Никакви помощи за който не работи

32

Анонимен

преди 10 години

Тези *** от Амнести интернешънъл, които често изпълняват поръчки от държавния департамент на САЩ до сега не са казали нищо за американските индианци...Защо ли се занимават с ***, а не с ръелно подтиснатите хора в САЩ - ***, индианци, латиноси са подложени на гнет в САЩ.

31

gtf

преди 10 години

Стига с тез *** бе, да се хващат на работа ! Образованието им е безплатно, който иска да става човек - има възможност. Винаги съм се чудил на *** акъл, може 1 декар да изоре за 2 кила желязо, ама да посее нещо - не. Услугите - безплатни, помощи на калпак, докато другите работят и ги издържат...

30

haha

преди 10 години

Амнести да пуснат подробно направеният доклад за обществено ползване, та да може да се поучат нашите политици от опита на изброените държави!: ) Хората определено са намерили добър начин за интеграцията им, а не както е тук - с 3-ка кебапчета и 20лв.!