50

абе....

преди 10 години

.....нищо човешко никому не е чуждо, но лошо е когато стане хронично.Жалко за професора,отива си по недостоен начин, а иначе е интелигентен.ЦАР алкохол !

49

Анонимен

преди 10 години

той че е навършил навършил е, но и миналата година можеха да го пенсионират ако искаха. като станеш професор до три години могат да ти продължат договора, а после можеш да си гост професор....но след пиянските запои на Драганов договора му няма да бъде подновен, резили реномето на университета.

48

партиен член

преди 10 години

И какво стана накрая?За един Таратор стана за резил.Правилно са казали:Никога не е късно да станеш за смях.Хора спрете таратора и шкембе чорбата.Вредата от тях е видна,ставаш обект на подигравка.

47

SS

преди 10 години

Пенсията ще му стига само за долнопробна парцуца...

46

Пачката

преди 10 години

Уважаеми граждани на Република България, какво толкова 100 гр. водка, а Вожда и Учителя на целия народ? 45 години марширувахме, носейки неговия портрет.Професора възпитава и учи бъдещето на България в единствено правилната АЛКОХОЛНА посока!!! Нека си пожелаем повече такива учители, а НЕ да го съдим!!!

45

??

преди 10 години

Овчев министъра нарушава правилата за движение, депутат от БСП кара със 100 км в София и заплашва катаджии, гръмнаха спонсор на БСП, а на видинският кмет комунист му запалиха БМВ Х6... и това само за три седмици. Представяте ли си какви са ги вършили през всичките години на прехода (преди това да не говорим)?!

44

Ана

преди 10 години

До АнонименИмах предвид алкохолните му подвизи, които медиите не забелязваха, докато беше депутат.

43

Улична История

преди 10 години

Полицай спира Драганов- Господине вие сте пили Какво Пиле бе отговаря Драганов , аз съм Орел , и веднага отлетял към Позитано-20 да се оплаква.

42

Ментета

преди 10 години

Проф ( съкатено от професор), Бокл ( съкратено от ***). Достигнал до високо ниво в академичните среди - единствено заради партийната си принадлежност. Такива не щем в Университетите- щял да съди студентите. Къде е Илчев - и той го защитава , нали са от едната страна на барикадите - срещу справедливите искания на студентите. Тоя последния се беше изказал, че бил уникален случай - и той и баща му били професори по едно и също време. Каква наглост - само с помощта на червените ***

41

Драго Таратора

преди 10 години

Грешката му е,че не е накълцал магданоз в таратора, а и вероятно краставиците са били поливани със спирт.Възможно е и киселото мляко да е дало "фира".Иначе Драго е трезвеник,пише статии по всякакви теми-от политика и парламентаризъм до ДДС и организацията на движението по пътищата.Зер,ако къркаше,щеше ли да му остане време за аналитичните му статии?

40

Анонимен

преди 10 години

Че, той милият е замязал вече на шимпанзе. Айде наздраве, Профи!

39

Анал на фея

преди 10 години

До АнаТо и ти коментираш , значи си на същото ниво !

38

минаващ

преди 10 години

Голям симпатяга е професорчето:щастлив алкохолик.

37

Анонимен

преди 10 години

Такива алкохолици възпитават и обучават децата ни. Това е фетиш за комунистите. *** народ слаба държава.

36

данчо ментата

преди 10 години

ПРОФЕСОР ДРАГАНОВ-ПРЕЗИДЕНТ

35

Анонимен

преди 10 години

Навършил е възраста за клиника за алкохолици. Пиян народ, корумпирано управление!

34

ист

преди 10 години

Добре че не ми е чел пияндурските си лекции. Сега щях да умра от срам.

33

Анонимен

преди 10 години

До АнаЗа какви по-точно подвизи говориш бе жена,осиране в кафето до Радисон,смучене на водка по парламентарните кабинети,айде моля ти се.....Ако имал подвизи щеше да ги има и в университета,а не с банда алкохолни петна да мерят коридорите по цяла седмица.Много е прав колегата по-долу като казва че е пълен Профан.....професор.....станал за посмешище на студентите си.Циркаджийка такава,ще говори за нивото на коментиращите....

32

:)

преди 10 години

ТОЙ СЕ СПИРТОСВА В ИМЕТО НА НАУКАТА, УТРЕ ЩЕ ТРЯБВАТ МУМИИ ОТ НАШЕ ВРЕМЕ, КАК ПО-ДОБРЕ ДА СЕ СЪХРАНИШ ЗА ВЕКОВЕТЕ, ОСВЕН СЪС СПИРТ- ВЪТРЕШНО ИЛИ С ФОРМАЛДЕХИД - С НАКИСВАНЕ?!

31

Алов

преди 10 години

Правилно.Сега може по цял ден да си отпива и никой няма да го бърка.Наздраве професоре!