46

Анонимен

преди 10 години

Ще я върнем така както в УНГАРИЯ си я върнаха но времето на лесните парички за вас от разни фондациики СВЪРШИ.АТАКАТА ПРОДЪЛЖАВА....АТАКАТА ПРОДЪЛЖАВА....АТАКАТА ПРОДЪЛЖАВА....-- ДА СИ ВЪРНЕМ БЪЛГАРИЯ --

45

ХА,ХАА АМИ ,ДА...

преди 10 години

ВЪРНЕТЕ СИ Я ,БЕ ......БЕЗ ПАРИ ,ЗАПЛАТИ ,ПЕНСИИ И ТОК....ХА,ХА,ХААААААААААА....ТУРЕТЕ СИ И ПО ЕДНА СНИМКА НА ВОЛЕН ИБРИКА ---ТОЙ ЩЕ ВИ СВЕТИ ЦЕЛА НОЩ , ЗА ИКОНОМИЯ НА ТОКА!!!ПОМНИТЕ ЛИ , КАК ВИ УРЕДИ СЪС ГОЛЕМИ ЗАПЛАТИ по 1000 лв. И ПЕНСИИ-500-лв....??!!!СЕГА ШЕ ВИ УРЕДАТ И С ТОКА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

44

Анонимен

преди 10 години

Какво търсят посланиците на Австрия, Чехия, Германия и Испания на това заседание.Мама им стара колониалисти нагли. Смърт на ЕС мошениците и US ястреби.АТАКАТА ПРОДЪЛЖАВА....АТАКАТА ПРОДЪЛЖАВА....АТАКАТА ПРОДЪЛЖАВА....-- ДА СИ ВЪРНЕМ БЪЛГАРИЯ --

43

Х

преди 10 години

Докаго не преразгледате договорите на Марица 1-3,на ВЕИ и соларни инсталации няма да има по евтин ток.Защото вятъра и слънцето не са станали по скъпи.

42

Поздравления

преди 10 години

ДКЕВР заслужава поздравления за действията си.

41

Todorov

преди 10 години

Браво, най-после държавата си влезе в ролята.

40

Слави Дончев

преди 10 години

Ще намери НЕК доказателства, как няма да намери като тези ЕРП-та са ни крали досега.

39

Асен

преди 10 години

Ако правителството успее да изгони тези монополи, само ще спечели.

38

Петров

преди 10 години

Държавността се завръща- това се вижда днес.

37

П.Петров

преди 10 години

В съда, съдията ще дава оправдателна присъда поради липса на доказателства, на обвиняемия. Адвокатът на обвиняемия възразява и обявява, че са открити нови доказателства. Съдията го привиква и го пита:Колега,нали го оправдавам? Какви нови доказателства?! Адвокатът отговаря:-Оказа се, че имал още малко скатани пари.

36

Електро

преди 10 години

НЕК може да си извади и голото дупенце, за да може ЕРП-тата да му го набутат до сливиците. Трепане за *** разпродали държавното енерго на безценица на чуждите кръвопийци.

35

прокорор

преди 10 години

До МРАВКА защо не се извадат всички договори в интернет давидим кой ги е подписал и за колко лв.на киловат!

34

До Боев

преди 10 години

Да ми подскажеш кои са им чистите инвестиций на ЕВН,които не са минали през увеличението на цената на тока.Да не говорим че за инвестиция броят всичко примерно разходи по аутсорснати дейности и така нататък.И никой няма да им взима собственоста просто ще се смени мениджмънта който очевидно не се справя.

33

FAKT

преди 10 години

KAKVO DELO SHTE VI SPRETNAT SAMO!!!!BG GLUPATSITE SHTE PLASHTATE DO JIVOT!!

32

Запасен

преди 10 години

До МОРСКИЯЧовекът до таблото няма да спре спирането на тока - просто ще те откачат от Трафопоста. Проблемът може да се реши, ако всичко започне наново и начисто. Но за това трябва да разкараме ЕРП-тата. Подкрепям да не плащаме. Два месеца - и са фалирали. Въпросът е дали ние можем да издържим още толкова после без ток. Ако можем - смело напред!

31

Анонимен

преди 10 години

....Агенцията цитира директора Международни операции в компанията Томаш Плескач, според когото CEZ обмисля да продаде 100% от свой вятърен парк в Румъния. Причината е желанието на румънския регулатор да намали двойно субсидиите за производство на зелена енергия.Май че и комшийте са ги подпетили така че да не се правят на велики.

30

До МОРСКИЯ

преди 10 години

Браво Морски!Подкрепям!

29

Анонимен

преди 10 години

До "ще ни пратят в Евразийския съюз при любимия ти Путин"Ама верно ли? Ех, тези красиви рускини, ще ходим без виза в СССР. Вече ми се повръща от американските - Вилендорфски Венери.

28

До 31

преди 10 години

Много веротно е защото ако ревът им в Брюксел не хване дикиш ,ще ревът на хамериканците.

27

Анонимен

преди 10 години

До АнонименНикой няма да те бомбардира,просто ще ни пратят в Евразийския съюз при любимия ти Путин,тогава няма да можеш да взимаш лицензи на никога,защото там е забранено. Както явна искат много неграмотни.