16

Пеевски

преди 10 години

Бойко щеше да ги дебне кметовете за кражби. Не ви трябва печалба от тото 2 , най-добре е да станеш кмет.

15

Кметовски

преди 10 години

ДАНС да го провери за рушвета от 7 500 000 лв по проекта за водоснабдителната система. До сега е прибрал 2 000 000 лв

14

х6

преди 10 години

Следващата обществена поръчка ще си купи Х 10

13

Тъмночервен боклук

преди 10 години

E откъде се събрахте цял хор? Сякаш сте си плюли в устата - едно и също! Все постановки ви се привиждат, далавери, неизпълнени обещания...Абе, научиха се да моделират като пластилин!

12

поредната сапунка

преди 10 години

Доколкото показаха котейла е под някакъв стар Форд.Ако е искал да го ощети някой би го заложил и подпалил под новото му Ауди Ку 5.Показаното прилича на постановка.Нагледахме се на простотии-един дето искал уж да гръмне Доган и опитал 3 пъти да стреля,ама не би.Ако е искал да го убие просто би замахнал с желязото.иИ тук така-подхвърлен коктейла,но фитила загасен.Ало,тройната канализация,наемете си по кадърен сценарист,че тия до сега са пълна скръб!

11

Пъзел

преди 10 години

Евтин PR. Прости шумкарски постановки от селски вечеринки! Прах в очите на избирателите.Ето няколко версии...Другата е, че е забравил да делне комисионната с който трябва :)

10

111

преди 10 години

Да не си е поставил сам взивното устройство???Ако беше толкова свестен нямаше да дразни съгражданите си и най вече избирателите си с покупката на скъп автомобил ,часовник и т.н.

9

111

преди 10 години

Нагъл и арогантен ,много голямо самочуствие БЕЗ ПОКРИТИЕ ,всички обществени пръчки е раздал на хора от обкръжението си .Явно е засегнал много хора с арогантното си поведение.Повечето ,които правят някакъв бизнес във Видин и са имали пряк допир с него ,ще се съгласят с моето мнение.

8

malart

преди 10 години

кметът е свестен. нищо че е от социалистите. предишните бяха и от сдс и от герб и докараха видин до дъното. този за две години стопи дълга на общината от 18 на 9 милиона.спрял е кранчето на някакви ***. затова е цялата драма.

7

Баце

преди 10 години

Тоа червен *** Герго... разсмя гаргите с тоя АТЕНТАТ

6

Samo minavam

преди 10 години

Гащник-комунистически,ако не се е отчел на Партията,какво друго да очаква.

5

до 4

преди 10 години

много ясно, едно време в Белене щяха да я затворят дето критикува партията а сега си ходи на свобода и само колата и запалили

4

Анонимен

преди 10 години

Боли ме щепсела и за кмета на Видин и за Ганка Шикерова!

3

анонимен

преди 10 години

аман от червени мафиоти. да се трепят

2

ЛОШ

преди 10 години

Тоя ще да е от рошавите...

1

Анонимен

преди 10 години

Май си обещал нещо на някой и не си го изпълнил