21

radkov

преди 10 години

nai-dobrite sportisti sa bg ***. hem nemat stadioni, sportni zali, baseini v ciganskite kvartali, hem sa s nai- snajni i krasivi tela.taya sportna ministerka e mnogo dobra v sporta - yadene na svinska slanina i gusha mas i piene na bg nationalna patentovana napitka boza.

20

Анонимен

преди 10 години

Отдавна спортът и спортистите са станали най-добрите посланици на България. Правителството е решило да инвестира в спортни бази, а *** *** от герб се противят. Няма по-прости и вредни индивиди от тях!

19

Анонимен

преди 10 години

Боко се биеше в гърдите, че е направил много за спорта, но ето, че и тук го засенчиха и задминаха.

18

Анонимен

преди 10 години

Вижте как са разпределени парите и става пределно ясно, че правителството не дели градовете и селата по партиен принцип. Това по времето на Тиквата го нямаше. Онези лапаха всичко, до което се докопат.

17

дедо Либен

преди 10 години

Какви инвестиции за спорт в общините на ДПС,бе - там спорт е краденето на еврофондове за канализация, пречиствателни станции," водни огледала". Главния им физкултурник е с диплома за хидроинженер - само 1,5 млн. лапна от това!

16

teri

преди 10 години

тази кифла е направиха министър за това че смуче оная работа но местан.проста като гьон.

15

оня

преди 10 години

Как очаквате човек завършил филология, като женището по горе, да разбира от спорт? Експерт до експерта са се наредили, другарите.

14

bobo

преди 10 години

виж ни министърката на спорта как изглежда и няма нужда да се интересуваш какво ни е спортното състояние!!! Шкембе и малко мозък!!!! Другото е куха фасада!!!!

13

Анонимен

преди 10 години

Страхува ли ви синтаксисът на г-жа Георгиева.

12

Анонимен

преди 10 години

Извинесе БЕЕЕЕ, Извинисе БЕЕЕЕ!, МАААА

11

IVo_1

преди 10 години

до Hitman брат в Плевен град със почти 100 000 няма басейн закрит и никога май не е имало ти за Асеновград, а това тестено изделие с характерна форма и пълно с различен продукт от снимката (кифла в нейния стил изразено) да вземе да се гръмне, че никой не я разбира пък камо ли да й вярва, че строи нещо. Може би го строи за на някой вилата в това село този басейн

10

атаманов

преди 10 години

Крастави герберски кучета

9

inatut

преди 10 години

ало Мара-Синтаксиса.. я кажи местан къде ти го слага най-много.. у пърделнику или у плювалнику...

8

Анонимен

преди 10 години

Тази госпожа се опитва нахално да ни покаже колко много знае. Спортът явно я вълнува толкова, колкото шапката й, дето я няма.:) Компетенциите й в синтаксиса ли бяха... Май ги е забравила на мястото, където се е сдобила с тях. Голям строител се извъди, само че нейното Горно Нанадолнище, дето се командва от сараите, няма да вдигне рейтинга на правителството. Отпускането на средства там, където управниците са от ДПС, става по същия начин, както го направиха кметовете - ни лук яли, ни лук мирисали.

7

hitman

преди 10 години

П*тко интровертна. В най-големия не-областен град Асеновград няма закрит басейн ти искаш да строиш в село с 1000 полуживи човека. Не оставка. МНОГО КОНФИДЕНТНА СМЪРТ ЗА ТЕБЕ.

6

ист

преди 10 години

*** Айше, много купешки думи си научила. Ашколсуум.

5

Бургас

преди 10 години

Защо няма 1млн лв за да оправят падащата сграда на стария съд, където има държавни институции, а има 30млн лв за проект във Варна, който ще струва 120млн лв. Ами отделете 1млн да се свърши работата в Бургас, а във Варна така и така ще трябват още много...

4

Анонимен

преди 10 години

обещавахте пари и хляб на народа за да се домогнете до властта а дадохте само зрелища парите бяха за вас ( 500 лв увеличение на заплатите на депутатите ) дайте поне хляба на хората казвахте че асвалт не се яде е сега няма асвалт не строите пътища обяснете на избирателите ви къде са парите за да гласуват пак за вас

3

ksharp

преди 10 години

Ама с конфиденс? #ОСТАВКА

2

0

преди 10 години

Тази е толкова гнусна, а като си отвори и устата, ти иде да си прережиш крахляна...