16

Silence

преди 10 години

16,на лескарите също се казва,че няма пари.Изводът е,че там,където са парите,там е и този,на когото да известиш впечатленията си.

15

читател

преди 10 години

Измерването може да се контролира технически като настройва показанията спрямо истината. Това се отнася за всички възможни измервания, независимо на какви величини! Затова са измислени и еталоните - мерки, с които да се проверява верни ли са показанията или грешни. Умът ми не разбира как оправданието "няма пари" ни е докарало до тук! Представете си един здрав човек, попаднал в лапите на тази мафия случайно, как ще го "лекуват". Това е резултат само от ПРОСТОТИЯ и АЛЧНОСТ, господа лекари!

14

asdasd

преди 10 години

Това се случва с кръвните проби за алкохол.Представете си тогава какво става и какви са "истинските резултати" от всички останали изследвания, които се налага да се правят на почти всеки един от нас....

13

О,това е нищо...

преди 10 години

Това е нищо в сравнение с работата на съдиите.... Да видите там за какво става въпрос,когато по един казус се изкажат различни съдии.Да видите на какво "правосъдие" сме подложени и на какво тълкуване на законите.Това е важното да се наблюдава и да се коментира постоянно.

12

Черен Петър

преди 10 години

Преди време в една БГ-лаболатория при повторно изследване на кръвната проба на Иван Иванов се оказа, че той е бременен и няма наличие на алкохол.После при ДНК експертиза се оказа, че кръвната проба е на Петрова. Случайно работеща на това място в това време.Човека си оттърва глоба и книжката, а Петрова стана човек.

11

До 7

преди 10 години

Купила си апартамент, точно защото мерила по-малко и така на пътя има потенциални убийци.

10

До 1

преди 10 години

Не бъди толкова сигурен. Може да имаш "късмета" да ти подменят пробата с тази на някоя пияна мутра, която си е шарила по веригата да излезе чист. Тука играят катаджии, медицински сестри, лекари и директори на болници.

9

BG

преди 10 години

Колко пияни, направили нарушения че даже и със смъртни случаи се отървават заради вратички в наредбата, но тя не се осъвременява, защото органите, адвокатите и депутатите НЕ ИСКАТ. Те яко печелят от това - едните пари другите се отървават при явни нарушения. И така е навсякъде където им бутат пачки. ДА ПРОМЕНИМ ТОВА !

8

Черен Петър

преди 10 години

А пък някои КАТ-аджии измерват алкохола по дебелината на портфейла ти.Колкото си по-дебел, толкова си по-тавряз.

7

d

преди 10 години

само да си кажа..ми те разни университетски учени всекидневно ни заливат с тъпотии ТОВА полезно после някой плати и правят другото по полезно ,демек КОЙ КОЛКОТО ПЛАТИ ЗА ДА ВЪРВИ БИЗНЕСЪТ С ДАДЕН ПРОДУКТ!! всичко опира до парите АКО НЕ Е ПАРИ ЗНАЧИ Е МНОГООО ПАРИ!!!

6

Анонимен

преди 10 години

Не знам как го мерят, но имам братовчедка мед. сестра на тази работа и си купи 2 апартамента.

5

Анонимен

преди 10 години

Ама така работят и медицинските лаборатории. Резултати за ракови маркери, хепатити и всякакви дивотии пристигат редовно в болницата, че после ги пращаме ПАК на друга лаборатория. Или изпращат стари резултати на пациентите и ти гледаш и се маеш, как може всичко да е едно към едно едно и също. Пълно безобразие е просто. И това всичко идва от системата, която нашите кретеноиди все още не искат да реформират, че да има ДАЛАВЕРА!!!

4

Анонимен

преди 10 години

И аз се чудя 4-5 промила възможно ли е!

3

До #1

преди 10 години

Дори и не подозираш колко грешиш. Някакво количество алкохол се съдържа в кръвния поток на човек, ако ще и да не близвал през последния половин век. Само почистването на кожата над вената ти с памуче напоено със спирт,при вземане на кръвна проба ще добави осезаемо количество, което ще излезе в резултатите. Въобще ... докато не се въведат ясни и точни стандарти, ще е така.

2

?!

преди 10 години

Има ли нещо нормално в тази държава?

1

Територия

преди 10 години

Не, наистина няма такава държава. Живеем в някаква прокълната територия в която мързеливия катаджия отбива деня, друг да дойде. Ама, че има проблем, ама да се натисне за промени в законите и наредбите - забрави. Онова недуразумение Алекси не-му-помня-името освен да обикаля телевизии друго не може.