27

Румбо

преди 10 години

Когато мъжът *** не мисли въобще!Замисли ли се за нещо кръвта сменя посоката и става лошо.

26

Цун Кай Го

преди 10 години

Човек винаги си мисли нещо ,опасното е ако се проточи секса и ти се отнесеш в мислите си и ти увисне нещото ,много конфузна ситуация си беше.......а за гърдите е вярно и не пропускам случай да го кажа ,на всеки му е приятно да му казват хубави неща ..

25

Анонимен

преди 10 години

Аз си мисля някой да не ми вземе бирата от хладилника

24

Анонимен

преди 10 години

Това е Дуковска под прикритие..А иначе аз мисля за яката пичка във фитнеса или на дискотеката... доколкото знам и повечето ми познати мислят за подобни неща

23

Някой си

преди 10 години

Мисли на сутринта какво ще види...Един вид се приготвя психически за сутрешната гледка, че инфаркта си е кофти работа...

22

Анонимен

преди 10 години

Аз си мисля за комшийката Даниелка, охх Дани...

21

Борислав-Ерген 38г

преди 10 години

На мен ми омръзна да тичкате в живота след мен респективно събитията!Отлично знаете че съм зодия Близнаци и 10 години тук владея психиките(на модератори-които не са спали заради мен години наред да търкат като *** моето РЕАЛНО СЛОВО) и медийно пространство.СЕГА ФАКТИТЕ ЗА БЛИЗНАЦИ-В сферата на медиите, рекламата, маркетинга или журналистиката/писането.Защо трябваше да си почупите 10 години нервите заради своето ненамерено АЗ и с днешна дата да кажете ти ЛИДЕРА НА НАРОДА БЪЛГАРСКИ БЕШЕ ПРАВ!

20

Гошо...Тъпото

преди 10 години

Всяко...мислене по време на секс е...противопоказно за мъжа,защото етапите на секса са функция повече на гръбначния мозък.Това да не ти е...жената.за да мисли за какво ли не,докато мъжът се...мъчи да проникне в нея,да се съвкупли и еякулира.Статията е противопоказна за...секса,защото тя заблуждава глупавите и необразовани мъже,че могат да се...разсейват по време на секс,като мислят за...ланския сняг;за това може да...мисли само партньорката.

19

мъж

преди 10 години

Статията е от жена, тя пък от къде ще знае какво си мислят мъжете по време на секс.

18

Анонимен

преди 10 години

Дано накрая да не поиска пари .

17

Съсед

преди 10 години

Мислят за жената на комшията.

16

Анонимен

преди 10 години

До фалnapulno prav si evala

15

glaven redaktor

преди 10 години

DA Q UVOLNQ LI TAQ ILI DA Q NAZNA4A

14

Анонимен

преди 10 години

Първите няколко пъти с нова партньорка си мисля да ли е харесва сексаВече след това само се наслаждавам на удоволствието

13

фалафел

преди 10 години

Колко ли трябва да си огладнял за да се подложиш на унижението да пишеш подобни глупости? Или в гилдията това се възприема като проява на висша форма на журналистическо майсторство? Ама наистина ги съжалявам долуспоменатите женици!

12

до 16

преди 10 години

И ти си един мъж... само по докИменти

11

Анонимен

преди 10 години

Pet izrechenia palni gluposti

10

mr

преди 10 години

Скъпа Теодора,далеч си от истината.Всеки мъж по време на секс със съпругата си мисли за съседката или момичето от бара примерно....При първите пъти секс с една жена тогава си вика " Ееее браво на мене, чукнах тази яка п...а.

9

Анонимен

преди 10 години

Теодорчето се явява некъв телепатин. Мислят си "глей пок тоя крокодил как се насосах на него"

8

Анонимен

преди 10 години

"Мъжете,също както жените,могат да размишляват на различни теми и то в продължение на часове"-това е бисер,който направо кърти мрака!Понякога си мисля,че шефовете на този сайт държат авторката Драгоева,както Дуковска и още някоя и друга кукувица,с едничката цел да забавляват,разсмиват и повдигат настроението на читателите.Нещо като отдел"Хумор,сатира и забава".Ако е така,авторките дали го съзнават?Те,също като мъжете,сигурно могат да размишляват на различни теми,макар и в продължение на минути..