Кадър от филма "Отстреляй бившата"; Снимка: outnow.ch

Мъжете, също както жените, могат да размишляват на различни теми и то в продължение на часове. Единствената разлика е, че господата предпочитат да запазят мълчание, докато дамите залагат най-вече на говоренето.

Що се отнася до секса, макар това да е едно страхотно изживяване, в което човек трябва да се отдаде изцяло на сетивата си, факт е, че в главата на хората се въртят различни неща.

Докато жените се притесняват по-скоро за своя външен вид, на мъжете могат да им хрумнат различни неща! Разбира се, не всеки път, когато прави секс, вашият партньор си мисли едни и същи неща.

Ако се чудите какво се върти в главата на вашия мъж, ето няколко неща, които поне веднъж той си е мислел, докато е бил в леглото:

1. „Боже мой, те са перфектни!“.

От гледна точна на мъжа, най-красивите гърди са тези, които най-скоро са били изложени пред очите му. Разбира се, физическите данни наистина са важни, но в крайна сметка – по-малки или по-големи гърди, те всички са слабост на мъжете!

2. „Наистина трябва да запомня това за по-късно“.

Понякога, когато не сте на разположение за интимности, мъжете действат соло. Точно за тези моменти господата се нуждаят от приятни спомени за голо, секси женско тяло.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase