6

europa uberalles

преди 10 години

Да го духат англичаните, толкова войни ни докараха през вековете в Европа и толкова поразии ни направиха с бобардировките през последната война, че сега или ще стоят мирни в ''еврозатвора'', или да се навеждат на американците. Свърши им времето, Европа се обедини и няма вече кой срещу кого да насъскват. Британия е на кръстопът, кой да си избере за господар- САЩ или ЕС. Очаквам тази година Британия да се разпадне, а Шотландия да се отдели и остане в ЕС. Е, май и те загубиха Втората световна.

5

Алекс

преди 10 години

Гледах го и аз дебата. Направи ми впечатление, че Фараж залага на етничесвката и националистическа жилка, "бялата класа", " богатите хора" срещу "обикновения британец". Поне в моите очи това авоматично го приравнява към Воленчо. Малко се разтърсих после и се оказа, че пича е замесен в доста корупционни скандали и лобизъм. Поне на мен ми е ентипатичен със политика която не одобрявам, но рефере3ндума ще си каже. Особено забавна беше листовката, че британците ще идат в резервати. :)

4

Анонимен

преди 10 години

Фараж е абсолютно прав. Европейския съюз е гнусен икономически затвор

3

Стоян К.

преди 10 години

ЕС ще се разпадне,Русия ще направи нов съюз.Бумерангът е хвърлен вече.

2

Bulgatani

преди 10 години

Може би това е началото на "Европейска пролет"? "Ще бъде последована много други держави, които ще се "освободят от икономически затвор"?

1

също

преди 10 години

ЕС е преди всичко ПОЛИТИЧЕСКИ СЪЮЗ и това отнема суверенитета на страните,които трябва да изпълняват заповедите от Брююсел или бъдат принудени да ги изпълняват.Кои са архитектите е друг въпрос.Фараж:"Ако днес проведем референдум за членство в ЕС болшинството ще каже не","ние не сме антиЕвропа,искаме да търгуваме,да сме добре със съседите си но да не сме част от политически съю","ЕС отваря вратите на имиграцията"