11

САШО

преди 10 години

До Анонимен 15"Някои мъже това искат жената вкъщи и с него никъде без него да не ходи. Пуста ревност! "СТРАННО, когато и купувах кола, телефон, ботушки, якенце, давах едни парички за Мола, ТОГАВА НЕ РЕВА .Що така ???

10

BULL-ШИ

преди 10 години

всички съвети са едно: да не се седи в къщи, а да се хойка навън.А кой ще гледа децата? Мъжо ли?

9

Тончо

преди 10 години

А децата къде да ги остави?

8

supernova®

преди 10 години

До изуменаТо това изобщо не означава, че не вдъхновено баш оттам ;)

7

анонимен

преди 10 години

В една връзка човек трябва да дава свобода на половинката си и същото да изисква и от себе си.Задушаващите връзки не издържат със времето,колкото и да сме били обичани.Човек има нужда от личен живот и свобода.Но как така българския мъж не може да се усети Незнам! Аз не пропускам този шанс да се насладя на свободата си - да правя неща които обичам,Само като си сам можеш да се заредиш истински.

6

Анонимен

преди 10 години

Соло ваканция?! Че то практически не е възможно.Кой ще й плаща на жената сметките?След като винаги се намира кой да плати, защо жената сама да си плаща?

5

изумена

преди 10 години

да ухапе руски полицай както други самоуважаващи се личности (каспаров). не, това е за bucketlist-a ***

4

Борислав-Ерген 38г

преди 10 години

Анализа ми ясно показва че в първата ми връзка когато имах много хормони и разбира се семенна течност бях много ревнив както и умен(по ген)и с зодия Скорпион имах битки еквивалент на тези при Сталинград.Добре че не прдължих с нея.Щеше да ми разсипе живота това гадното по манталитет.Другата ми Везни я пканих в нас да бъда и аз като мъжете(голяма грешка)после се чудя как да и кажа да си тръгне(добър съм и възпитан с ценности)Сега вече знам.Тя да си има дом както аз но да ми чисти-готви-пере и така

3

Борислав-Ерген 38г

преди 10 години

Много е важно човек да е наясно с своето АЗ-в предвид че съм Лидер-зодия Близнаци-Асцендент Дева-два пъти Планета Меркурий вече съм напълно с усет каква ще ми е следващата сериозна приятелка.Едната ми псевдо-наивна връзка беше когато мойте години бяха 22-23 и сега на 38г с зодия Везни-нелошо момиче по характер но феминистка и не наясно с мойте ПРИОРИЕТИ които за ЗАКОН ДО КРАЯ НА СМЪРТА!Предполагам следващата ми сериозна връзка от 1година до 3 месеца ще е на 52-54 години-в разцвета на живота ми!

2

Анонимен

преди 10 години

Мойта се е лепнала за мене, ни ходи някъде сама, нито мен ме оставя сам да отида. Само за магазините и се озъбих, та поне там сама си ходи и не ме занимава с глупости.

1

Дедо Шмърк

преди 10 години

да си купи вибратор