Кадър от филма "Яж, моли се и обичай"; Снимка: outnow.ch

Казват, че двойките, които имат еднакви хобита и интереси и правят всичко заедно, имат по-стабилна връзка и по-здрави отношения. Но всеки човек има нужда от време да бъде сам и в това няма нищо лошо.

В действителност, е напълно нормално да поискате да излезете без половинката си и да се насладите на някои неща сама или в женска компания.

Ето и няколко неща, които трябва да опитате без компанията на своя сериозен приятел/съпруг:

1. Заминете на соло почивка.

Ако вашият мъж или гадже не е приключенски настроен, ако има страх от самолети или няма време за почивка, това не означава, че и вие трябва да си седите у дома и да гледате мечтаните дестинации само на картичка.

Имате ли възможност и средства да осъществите някоя подобна мечта за пътуване – направете го сама, нищо, че ще сте без компанията на любимия. Няма нищо смущаващо в соло ваканциите, особено ако те не са свързани с мързелуване на плажа по цял ден (ако сте сама, ще ви стане скучно), а са изпълнени с нови емоции и приключения.

2. Идете на разходка.

Ако сте имала натоварен работен ден, а у дома ви чака много домакинска работа, просто не се прибирайте веднага след работа, а се разходете за час-два в парка или на някое приятно място. Нека чистият въздух проясни ума ви и махне напрежението ви.

3. Посетете кино/театър/концерт.

Ако мъжът ви отказва да дойде да гледа с вас поредната романтична комедия, ако не е фен на театъра или не е почитател на вашата любима група, то идете на културното събитие сама или с приятелка. В това няма нищо необичайно, а и е далеч по-добре да си останете с приятната емоция от спектакъла, отколкото любимият ви да мрънка по целия път до вкъщи, че е умрял от скука. А и освен това любимата ви група/изпълнител едва ли ще дойде скоро отново във вашия град!

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase