26

Катето

преди 10 години

Админе, моля ви, защо търкате смислените коментари а оставяте общите приказки ???

25

Анонимен

преди 10 години

Ба*ти! Да не съм на състезание

24

Анонимен

преди 10 години

Ами то е ясно, повечето форумисти участват в тези коментари или за забавление, или защото наистина биха искали да споделят с повече хора нещо, свързано с проблем, който наистина ги интересува сериозно.

23

Анонимен

преди 10 години

Е аз не съм депресиран.Статиите ме забавляват. По-точно коментарите след тях.

22

Анонимен

преди 10 години

Какво се обиждате, всички имаме психически проблеми в бг-и мъжете и жените. Живеем в невъобразим стрес и лъжа, но повече им личи на мъжете в секса, защото те са активната страна. Мен ме е яд на тия преведени с гугъл статии без никаква мисъл. Ами разбира се, че с такъв некачествен живот нищо няма да СТАВА.

21

Анонимен

преди 10 години

В по-добра позиция си, ама друг път! :)

20

Анонимен

преди 10 години

А Вие женички ЗА КАКВО СТАВАТЕ,ако така ще си говориме за какво ставали мъжете?Я тогава си стойте самички,ние мъжете сме винаги в по-добра позиция,айде дерзайте.

19

Анонимен

преди 10 години

Да де ами ако той не става за нищо, което вече е масов проблем при мъжете над 30-имам предвид и сексуално и физически и душевно???Кво правиме, за какво да ги учим тези неща, освен да се продаваме??

18

До 22. Бабо Гицке,

преди 10 години

статията е научно-популярна, няма общо с фалшивия морал от времето, когато ти си била млада и е било валидно правилото, че може да се осъжда само онова женско поведение, което е станало обществено достояние, а пък за мъжа всичко е разрешено. И до днес възпитавате така и синовете, и дъщерите си, като негласно важи нормата, че мъжът може да си позволи всичко. Затова синовете ви си стоят ергени до бели коси, а щом навършат 38 г. почват да дават акъл по форумите. :) За щерките пък да не говорим.

17

чакай, чакай...

преди 10 години

До До 5 ... кви чеда, тука за *** и камшици става дума...Днес.бг дръжте се малко на положение ! Като напишем нещо, ни триете коментарите, ама в статиите не се свените грам..

16

Анонимен

преди 10 години

До гергинаЕстествено! Всички сме един дол дренки. Всички имаме желание за секс. Колкото се може по-често и с колкото се може повече жени. Така го е измислила природата. А ако ти случайно не си обект на такива желания - проблемът ти си е персонален.

15

Анонимен

преди 10 години

До До 5Рожбе, учим синовете си да дават на момичетата същото отношение, което получават от тях. С милите - мило. С кифлите - брутално. Това е. Мислете вие, как възпитавате дъщерите си.

14

гергина

преди 10 години

Каквото и да му правиш - пак ще ти изневери !!! При първата възможност и айде... Пък и защо само жената да се мъчи да задържи една връзка ? Той не трябва ли да влага нещо в тази връзка ? Или ляга по гръб и чака ? Всички са един дол дренки - МЪЖЕ !

13

Анонимен

преди 10 години

Ами те всички вадят страхотни умения. В евтините хотелчета от 17.00 до 19.00. Могат да им завидят всички порнозвезди. Да, те. Примерните съпруги, добрите майки и стеснителните домакини.

12

онбашията

преди 10 години

само не разбрах авторката на тая статия колко най-дълго е задържала връзка , че да дава съвети как става това.

11

До 5

преди 10 години

А ти, като възпитаваш синовете си, учиш ли ги да уважават момичетата и жените? Сещаш ли се да им кажеш, че и женското чедо майка го е раждала и тази майка трепери над детето си както ти над твоето?

10

///

преди 10 години

Истински съвети, за да бъдете най-добрата с която е билКакто е известно на всички, за да задържи един мъж, в леглото жената трябва да бъде *** !Без значение какво пише по женските списания най-добре мъж се предразполага със ***, колкото по-дълбока толкова по-добре. И да не забравите за топките!Леко грубият секс никой не е убил,така че жертвайте някой кичур коса/сининаИ накра, но по важност се класира веднага след свирката-*** секс, не чакайте мъжът да ви подкани, сама си поискайте

9

Анонимен

преди 10 години

Теодора веднага взимай камшиците и идвай без лубриканти ша тъ поря кат риба!

8

...

преди 10 години

Любопитни новини"Бъдете най-добрата, с която някога е бил 6 Секс съвети, с които ще го побъркате",... "Как да бъдете неговата гейша доставете му удоволствие с разнообразни еротични игри"... "Предразсъдъци за секса по време на бременност"....Нямам какво да добавя.

7

химия

преди 10 години

Ако искате да ви запомни , трябва да предизвикате силен импулс, подобно на електрически по гръбначният му стълб ..А това не се получава с понографски умения ,а със страст и химия между двамата.Още при първата целувка, вече трябва да е изправен на нокти.Но -само страст и силно желание.. и това трудно ще го отиграете или получите чрез уменията на ***..нужно е спонтанност, не пресметнато поведение