Кадър от филма "Нещо назаем"; Снимка: outnow.ch

Всеки иска да има страхотни умения в леглото. От една страна, ако човек има сериозна връзка, той е напълно наясно с факта, че добрите взаимоотношения се градят до голяма степен на добрия секс. От друга страна, ако човек е необвързан, той си мечтае да очарова всеки следващ свой партньор, карайки го да помни завинаги тяхната първа нощ.

И не на последно място, когато някой ви направи комплимент, че много ви бива в леглото, това е много приятно. Макар да сме свикнали да чуваме хвалебствия главно за мъжките сексуални способности (много често от устата на същите тези мъже), дамите също имат нужда и искат да бъдат незабравими любовници. И така, как да бъдете най-добрата, с която той някога е бил?

Сексоложката Анабел Найт дава своите съвети:

1. Страхотният секс започва извън спалнята.

Преди дори да се озовете в леглото, трябва да нагорещите нещата. Анабел го нарича „любовна игра за любовната игра“. Пишете си съобщения с мръснишки подтекст, изпратете му някоя закачливо-еротична снимка и го накарайте да разбере, че това, което го очаква, е нещо наистина страхотно.

2. Бъдете готови за експерименти.

Ако искате да бъдете жената, която трайно ще промени съзнанието на даден мъж, то трябва да бъдете готови да експериментирате в леглото. Не става въпрос да донесете (а всъщност защо не?) камшици, вериги и белезници.

За начало може да опитате „играта на сетивата“ или казано с други думи – да завържете очите на своя партньор, за да може той да се съсредоточи само върху останалите свои сетива. Обикновено мъжете се наслаждават най-вече с очите си, затова даването на различна перспектива определено би го накарало да изтръпне от удоволствие. С кубче лед минете през всичките му ерогенни зони, като накрая завършете със страстна целувка.

3. Използвайте различни лубриканти.

Когато става въпрос за секс, влажното е за предпочитане. Използвайте различни лубриканти, за да придадете различно усещане всеки път – изберете гел със забавящ ефект или пък загряващ ефект, за да донагорещите нещата.

Още по темата можете да прочетете в сайта на Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase