64

Анонимен

преди 10 години

Кофти, колата е изгоряла ама сега сигурно ще направят и репортаж за застрахователя дето от 9 *** ла%на носи само и само да не ти изплати нещата, както са по договор. Едва ли ще ги пропуснат да им кажат че първата сряда от месеца, когато луната е без дом ей тука с дребен шрифт сме написали, че ако шофьора е пушач пари при пожар не изплащаме и други от тоя сорт! Иначе новината тайно ме зарадва- винаги е готино на някоя чавка да и бръкнат в джоба или да я стреснат до бяло- айде бегай а боя за коса

63

сандо

преди 10 години

гено, *** що се на теб се случва, що не дойде някой на мен да ми палне колата

62

Анонимен

преди 10 години

Големи тарикати станаха тия журналисти бре, паркират като мутрите от 90-те, ами ще имат проблеми то дадът ти пет лева да плюеш едикой си и е нормално да има и отговор така че да не търсят помощ от хората щото не питат как са а питат - кой е по честен, левицата или десницата. Купени селски медии.

61

До До Да уточним

преди 10 години

Хем гледаш на Генка Шикерова като на човек, хем я разглеждаш като журналист. В смисъл правиш същото, което и бтв-то - РАЗЧИТАШ НА ЧИСТО ЧОВЕШКОТО СЪЧУВСТВИЕ, ЗА ДА БРАНИШ САМО ЕДИН ЧОВЕК. Преди да ми кажеш, че имаш право на това ми гарантирай, че ние всичките останали, които не сме журналисти и сме част от обществото ще имаме същите права както Генка Шикерова. Ама не можеш. Значи оценяваш "безпристрастно", че сплашването на обикновен човек не е равностоино на сплашване на журналист. Нехуманно е.

60

Един Българин

преди 10 години

До Ф-1А'е много *** тук!Естествено че посегателството над журналист е посегателство над обществото, ОСОБЕНО ако е свързано с работата му (както се предполага)!!! Защо на милиционерите не им палят колите? Ами защото са с Олигарски!!! Неправилно паркирана??? Голем праз!!! Колко от вас паркират правилно винаги??? Аз се старая и го правя. Колко от вас спазват правилата за движение винаги? Аз се старая, но понякога се случва да съм 10-20км/ч отгоре.Погледнете себе си и после четете морал!

59

а

преди 10 години

А тая простата Генка защо е паркирала по този начин на тротоара? Тя за каква се взема? Да бъде глобена за неправилно паркиране ... ама нема ...

58

Анонимен

преди 10 години

Проблемът е че колата е служебна.Затова БТВ вдига толкова шум.А Генка реве щото са я прекарали да я плаща

57

ssss

преди 10 години

Генке....отказвай се от журналистиката,че свършиха колите вече!

56

Трол

преди 10 години

До Анонимен Не е вярно, колата е запалена от майка с малко дете в количка която се опитала да пресече по пешеходната пътека и да се качи на тротоара върху които е паркирала Генка в непосредствена близост до кръстовището. Едно е сутрин да показваш по БТВ как паркират лошите хора и да им четеш морал, но Генчето явно има разрешение с едно паркиране да прави три нарушения и въпреки че цяла България видя тази наглост още не се е сетила да се извини.

55

пфф

преди 10 години

Мноого високопарно заглавие! Посегателството не е над журналист, а над кола, а пък "журналиста" в никакъв случай не е представител на обществото, поне не и в България!

54

ха ха ха

преди 10 години

Откога Генка е знаков журналист?И в какво се състои посегателството?Палежа на старата неправилно паркирана служебна бракма е нормално следствие от наглостта на шофьора.Дървото пред бракмата е по-ценно и дано не изсъхне.Продажните и алчни *** само вдигат пушек.

53

Анонимен

преди 10 години

И аз си помислих че е работа на Джаро ама после се сетих че Попов го уби.

52

До Да уточним

преди 10 години

Не знам ти как го приемаш, но за повечето хора това е опит за сплашване. Т.е си е посегателство над самия журналист. Не знам защо всички тук си мислят че това е едно няма нищо. Напротив - отправена е сериозна заплаха към журналист. Това най-малкото ще има отзвук и навъм и пак ще петни името на страната ни. Отделно от това как искаме обективна журналистика, ако се позволява да се използват такива методи.

51

Анонимен

преди 10 години

Господ прощава, ГЕРБ никога .

50

Ф-1

преди 10 години

Посегателство върху СВЕТИЯ ГРААЛ!Е.ах ги в продажното племе!Посегателство над лекар, учител инженер...обикновен човек...МОЖЕ!НО, ПОСЕГАТЕЛСТВО НАД МИЛИЦИОНЕР,ПОЛИТИК,ЖУРНАЛИСТ- НЕ МОЖЕ.

49

Анонимен

преди 10 години

Зелените са и запалили колата, защото е паркирала в тревната площ и нагло се е прибрала да спи.

48

Алов

преди 10 години

Нещо е пикала на криво та са и драснали клечката.Без нищо няна да е. Сигурно си го е заслужила.

47

Да уточним

преди 10 години

"Посегателството над журналист - заплаха за обществото "Това не е посегателство над журналист, ами посегателство над колата на журналист - в случая служебна (въпреки че в случая дали е служебна няма значение).Написали са го така все едно някой се е опитал да я убие.Обаче то това си е в мирогледа на продажните журналисти. Утре може да убият някой и журналята ще си мълчат - сякаш колата на Генка е по-скъпа от живота на другите хора.

46

Анонимен

преди 10 години

100 % е работа на Джаро

45

*

преди 10 години

*** живеят по тези географски ширини... :(