196

Анонимен

преди 10 години

Способна е, но щом е казала че няма да го прави- значи няма да го направи. Все пак това е Русия, а не...

195

РУСИЯ

преди 10 години

НАТО е способен да нахлуе за 2 дни в Украйна!!!!!!!!!!!!! Щото вече има 5000 "съветници" в Киев

194

Анонимен

преди 10 години

Защо НАТО - Америка се опитва да държи обстановката обтегната около Русия - Украйна ами много простоТова е възможност за самата нея Америка да раздвижи Икономиката си чрез Оръжейни поръчки от свойте съюзници до степен ВЪЗМОЖНО ИЗЛИЗАНЕ ОТ ФИНАНСОВАТА КРИЗА В КОЯТО СЕ НАМИРА заради това и скоро Обама се изказа за Преразглеждане Договорите и Засилване ЯДРЕНИТЕ АРСЕНАЛИ НА СВОЙТЕ СЪЮЗНИЦИ ОТ НАТО В Европа

193

anoi

преди 10 години

До 213E kakvo kato sa monarhii, da ne bi niakoi da e glasuval za tiah? Ili da ne bi da mojesh svobodno da kritikuvash vlastta? A sto se otnasia do tradiciata i Russia si ima imperska tradicia...Daje segashniat im "tzar" e mnogo po-legitimen ot drugite, poneje za nego e glasuvano...

192

Анонимен

преди 10 години

228 - русофилска *** - такива като тебе трябва да ги затварят в домове за душевно болни или да го турат в устенцата ви

191

123

преди 10 години

Do bugorenceto , tupan ako ne sa bili USA sega niamase da ima poniatie rusia kato darzava hvani se obrazovai malko blagodarenie na "losite" USA te sa imali provizii surovini i dosta amerikanska voenna tehnika te i za tova ne sa mradnali ma nikade s voenata trhnika na nivo ww2 e i do momenta s malki neznacitelni napredaci ako sa otkradnali nesto , probvaha s concord nestana probvat i s f22 nema da stane nekadaren narod kakvo da ti kaza sasto kato po goliamata cast ot bg primatite

190

Българин

преди 10 години

Всеки е способен да нахлуе за 3-5 дни в Русия, А КАК ЩЕ ИЗЛЯЗАТ ОТТАМ???Преди три дена беше 31 март 2014, ДВЕСТАГОДИШНИНАТА откакто Руската императорска армия марширува в Париж, след като Наполеон нахлу в Русия.На 22 юни 1941 Хитлер също нахлу в Русия и да ви припомня ли къде свърши войната на 9 май 1945???Още няма подписи на руски солдати върху европарламента в Брюксел, но може и да се появят, ако еврогеювете си отварят устата по-широко от дирника!

189

До 49

преди 10 години

Вярно е, дебела стана работата в Украйна. Западът хвърли толкова средства и усилия да възкреси фашизма, че сега се чуди още колко и откъде ще вземе да го евтаназира, че става страшен и неконтролируем. Като не може да пробие на Изток, ще се обърне на Запад, там, където е роден. И тогава ... няма лъскави постове в ЕС, няма фръцлявене в сияйни коли с тройна охрана, няма делови срещи за пустословие, имитиращо работа, няма нищо... има ГАЗ ЦИКЛОН, КРЕМАТОРИИ, ЖЪЛТИ ЗВЕЗДИ НА РЕВЕРА.

188

Анонимен

преди 10 години

Всички нормални българи са за ЕС и НАТО, само неизбежния процент *** плюс разногледите българо-руски *** са на страната на Злото.И между другото, украинският език ми е по-близък, отколкото руския.

187

Анонимен

преди 10 години

До НагоренПопокатепетълНе, глупавичкият ми, изпод ДоленПопокатепетъл, педерчетата, не ходили войници, не знаят, че освен за нападение, войски се концентрират на граница и за да отблъснат нападение. Но тъй като за украинските фашистки формирования от светци с хоругви нищо не се пише, за напредналите към границата украински танкове, за заплахите на крадлата с изкуствената плитка, за натовски и сащарски кораби в Черно море и такива самолети над него, затова се пулиш в руските войски, които са на границита, НО В СВОЯ ЗЕМЯ. Искат да ги командват, какво да правят в Родината си, е няма да мине.

186

Анонимен

преди 10 години

До сирилКире, само преднамерен човек, зъл, неграмотен и завистлив, може говори като теб. Руснаците сасвободни и по-богати най-после след жестокия палеж от германските фашисти преди 70 години и загубата на 20 000 000 население, предимно млади мъже. Ходят, където искат, освен в злобни страни, които имат визов режим. Независимо от разни санкции. По-добре да не се покваряват от западния разврат. И без слънце се съмва. Най-богатите хора в света са руснаци. За природата да не говорим. За фолклора и изкуството също. Затова Западът иска да заграби Русия. Така, че не се дави в злобата си.

185

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 213Е, ти вече си ги изпил, но май си сбъркал амфегамините с кокаинче. Вече халюцинираш.

184

Анонимен

преди 10 години

Главнокомандващият на силите на НАТО в Европа генерал Филип Бридлав заяви, че Русия е разположила на границата си с Украйна всички сили и средства, които са необходими, за да започне инвазия на територията на страната, предаде УНИАН.По неговите думи Москва може да започне да навлиза в Украйна след 3 или 5 дни.Бридлав определи ситуацията на руско-украинската граница като много тревожна.

183

Анонимен

преди 10 години

Пусть враги запомнят это -Не грозим, а говорим:Мы прошли, прошли с тобой полсвета,Если надо - повторим.Колко му е.............

182

Леле че народ

преди 10 години

До Анонимен217 Че какво й е свободното на Украйна? Аз не виждам там никаква свобода а чиста проба анархия. Викаш ,положително ще им дойде да им смъкнат пенсиите двойно и да им цопнат 40% увеличение на битовата газ? Също е положително ще им дойде от "Десен сектор" да бяха ги тормозили ежедневно? Ей ,ама мозъка ти е здраво промит от псевдо-демокрацията дето я проповядват от ЕС и САЩ

181

цар симеон велики

преди 10 години

До сирил;прав си пич страните управлявани от диктатори са исключително бедни.ето ние сме демокрация и сме световна икономика номер 1,гърция е демократична от как свят светува и е фалирала, а скоро и целият ес ще се разпадне всъщтност това вече започна.

180

Леле че народ

преди 10 години

До 214 В какво са ги излъгали? Че ще им увеличат пенсиите ли? В какво точно Русия успя да подлъже кримчани ? А в Украйна ги очакваше голямо охолство,няма що.40% отгоре газ,50% отдолу пенсии. Направо чак да плаче човек защо кримчани се присъединиха към Русия

179

Анонимен

преди 10 години

До с.Мини брейн, диаметрално ли си толкова семпъл, та говориш екстраординарни щуравотини, като някоя падаль с мръднал покрив. Като спец в експертизата на ***-ки(?!) (странна граматически корекция правиш, лингвисте), очевидно знаеш координатите на майка си. Поздрави я за генетичния и успех, помежду активните действия в древната и професия, при генерирането на поредния политиканстващ кръчмарски ***, наемен работник по поддръжката на канализационните системи в бизнес-парк.

178

луд умора няма

преди 10 години

Ненормалници ***.Все крещите за поход на изток,да бъде прегазена Русия и тем подобни простащини.Не ви минава през тъпоъгълниците над раменете ви,че ако светът все още не е прегазен и превърнат в американо-еврейска пустиня,това се дължи на възпиращото действие на руското оръжие.Това,че седите пред компютрите и плямпате идиотщини,се дължи на този факт.Иначе щяхте да се реете,във вид на газови молекули след ядрен взрив.

177

anoi

преди 10 години

До сирилQatar. OAE. Kuwait...