93

До : Паси

преди 10 години

Ако 5-те държави в НАТО ,Франция, Англия , Русия , Китай (САЩ ) станат " демократични " , това значи приемат Американския капитализъм ... Следват революции първо в тези страни , и се стигне до световни бунтове !Въпреки , че сега никой не иска да каже , как живеят хората в демократизираните държави - като Ирак ?

92

Анонимен

преди 10 години

Ах гнусно същество Паси, пак излезе от дупката си...Никой не е толкова долен и противен колкото този!

91

Анонимен

преди 10 години

SIMO Q MI IBQSNI 6TO E DEMIKRACIQ I IMA LI PO4VA V USA?

90

щирлиц

преди 10 години

*** да вървят в ада!

89

Анонимен

преди 10 години

Колко секретни нови технологии имаше България ,Всичко предадоха без бой. Тези са за изселване от страната !А заемат важни постове ! Хора , това не е случайно !

88

Анонимен

преди 10 години

SOLOMON4O AMI GRABVAI AVTOMATA I ZA6TITI DEMOKRACIQTA SRE6TU RUSIQ ISKAM DA TE VIDQ PRYV BOEC 6TOTO SI GOLQM MERAKLIQ GLEDAM.ZA OSTANALOTO SI PRAV V SYVETA ZA SIGURNOST SAMO USA TRQBVA DA SE REFORMIRAT NIKAKVI DEMOKRATI NE SA A VSE TQXNATA DA E.

87

Анонимен

преди 10 години

Този не играе за българския отбор

86

сирил

преди 10 години

През 1954 г., Съветския съюз предлага да се присъедини към НАТО, с цел да се запази мира в Европа.[12] Страните-членки на НАТО, опасявайки се, че мотивът на Съветския съюз е да отслаби алианса, в крайна сметка отхвърлят това предложение....

85

e

преди 10 години

до "viovioi" :Коментара ти е пълен и изчерпателен и не подлежи на съмнения и корекции.Точно така-Лекетата трябва да бъдат РАЗОБЛИЧАВАНИ !

84

Анонимен

преди 10 години

До 90.Важното е че действа като евреин , защо да не го зачитат ?Кой го е избрал на този пост ? Не съм аз ..

83

дедо Ташунко

преди 10 години

Откъде пак изпълзя този *** отново да дава акъл? За това долно *** - АНАТЕМА!

82

АЗ

преди 10 години

Това е един от предателите на България. Колкото секрети изтекоха от него към Запада никога не е било. Той беше замесен в скандала с телекомуникационно оборудване за армията. Предаде страната без бой на една остаряла и зле работеща машина командвана от САЩ. Пълен наглец.

81

e

преди 10 години

Евреин да си,е да си като всеки един човек на планетата Земя.Но ционистите са проклетията на еврейския народ,който винаги ги е нарочвало,прикривайки се зад тях.Така правят всичките мерзавци-прикривайки се зад народите си,въвличайки ги в идеологиите си,масонствата си,религииите си и сатанинствата си.Така правят всичките мерзавци с титли-юдаистки,папи,попове и ходжи и ПАРАВОЕННИТЕ им СДРУЖЕНИЯ(масонствата-"Билденберг","Бней Брит""Karmel3355", "Римски клуб",Тамплиери","Зидари и мазачи" и всякакви РАЗТРОЙСТВА)и НАТО-инструментите си.Ей-тази проклетия е от Сатана на народите,заради поклонението на

80

Анонимен

преди 10 години

Баща ти по-добре да беше те изхвърлил някъде на ръкоделие по храстите вместо да ни ...гнусен ***!

79

Анонимен

преди 10 години

Този как говори само но дали си вярва сам не знам след края на СССР има договор за не разширяване на НАТО който американците не го спазиха този какво иска от Русия да се остави да я окупират от всички страни и да я съборят Е няма да стане евреино колкото и да ти се иска

78

Гост

преди 10 години

Пълен ***!!! Ще ми хвали НАТО!? Там, където е стъпило НАТО трева не расте! Как може да гледаш страни като Иран, Ирак, Сирия, Либия, Египет и колко още други -да гледаш разрушения, смърт, глад и ужаси и да ми хвалиш някаква северо-атлантическа "демократия". Тези хора са пълни откачалки и най-малкото което могат да направят е да престанат да се бъркат в живота на хората. Всички да си живеят както намерят за добре.

77

viovioi

преди 10 години

Той подчерта, че за своите 65 години съществуване НАТО се оказва най-влиятелният и успешен военен съюз.....А не е ли една машина за масов терор и репресии на мега-имерската държава САЩ? Не сее ли смърт и омраза навсякъде по-света? Обърни плочата Соломоне и погледни истината!

76

Избирател

преди 10 години

След разпада на СССР Русия беше поне 10 години в положение партер а САЩ - хегемон. Мнението на Паси само показва кой е продължил да води студената война.

75

Анонимен

преди 10 години

Германия според руски източници получава точно 28% газ. А общо за Евр(ейският) съюз процентите са 19. Ако Русия щяла да спре кранчето нямало как да си върже бюджета? Ами западняците как ще си го вържат собствения бюджет ако им изчезнат 1/5 енергоносители? А????

74

Анонимен

преди 10 години

соломон паси не е евреин - еврин си само ако имаш майка еврейка, а на него баща му е еврите, евреите не го смятат за еврин. ЕВрин е да речем Иван илчев, но не и Соломон Паси.