68

spas

преди 10 години

markovski ne se li naiade kakva e tazi al4nost ot tebe niamash li savest

67

Анонимен

преди 10 години

Нека този който е убил това момче да не го изкарат луд и разследването да спре Нека г-н Марковски си погледне работата както трябва а не дава смешни предположения

66

Тео

преди 10 години

До непълнолетенНа това му се вика демокрация! На оня пич Брайвик, дето уби 71 човека в Белгия му дадоха 21 години! Как ти се струва? Има моменти, в които демокрацията е неадекватна а методите на Северна Корея, например, че било и на САЩ са за предпочитане! При последните при доказване на вменяемост и умишлено убийство щяха да го съдят като пълнолетен и поне 25 години щеше да лежи!

65

Анонимен

преди 10 години

Съжалявам родителите и на убитото момче, и на убиеца. Едните ще живеят цял живот с мисълта, че няма да видят сина си, а другите - че са възпитали изверг - убиец.А за такива *** трябва да има концлагери!

64

Забрана адвокатство

преди 10 години

До 1990г. адвокатската професия в Албания е била забранена със закон.След тази година забраната отпада и страната се мафиотизира - защо е станало така ? У нас единствено се развиват адвокатската и съдийската професии, а правосъдието и живота ни стават все по-лоши... Защо е така? Дали няма да е по-добре да въведем народен съд над хората прехранващи се от правосъдие и превърнали съд адвокатура и прокуратура в семейно-кланово общество от затворен тип?

63

Анонимен

преди 10 години

Ето затова ги мразя адвокатите. Да, всеки има право на защита, но да говориш такива очевАдни неистини?! Не било сигурно кой е нанесъл удара? При над петима свидетели? Това е меко казано абсурдно! Имайте поне доблестта на казвате истината, пък си я извъртайте както искате - в крайна сметка това му е и работата на всеки един адвокат. П.П. Съболезнования на близките. Дано да има ефективна и справедлива присъда.

62

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен/57Така е, рано или късно всеки ще стигне до Божиите закони, но едни с добра воля, а други по принуда !

61

Анонимен

преди 10 години

Най-долното постижение на комунизма беше отлъчването на народа от църквата ! През последните десетилетия берем плодовете именно на това !

60

SIC

преди 10 години

Адвoкат Марковски да каже колко пари е взел да защитава Престъпника тоест убиеца за да не влезе в Затвор

59

Сливенски Затвор

преди 10 години

В Сливенския Затвор при Ромите да ги изнасилват по 5 пъти на ден като *** на Сутеньор , да се сети какво е направил , иначе няма да проумее никога

58

Ангелинка

преди 10 години

Искам да се проследява този случай, а не да мине в забвение и хората да останат сами с мъката си. Това не е живот - всеки път когато излизат децата ми треперя да не срещнат подобни ***. Не знам как може да се спре това незачитане на човешкия живот и достойнство. Не знам.

57

непълнолетен

преди 10 години

Нима е възможно да заколиш едно момче като пиле и да получиш 2 години. Тогава на какво да разчитаме ние и децата ни като ходим по улицата. Как се правят законите в тази страна? Докога, бе хора? Докога ще търпим това положение?

56

Анонимен

преди 10 години

Носенето на нож е престъпление в Европа към която се числим.А използване на нож и то когато момчето е било в безпомощно състояние си е чист садизъм.Ми то се уплашил и решил да го довърши - ***.

55

Miro

преди 10 години

И аз мисля, че смъртното нказание трябва да се върне. Точно в този случай убиецът не заслужава смърт, но 2 години са прекалено малко също. 8 са също много малко, при извършено умишелно убийство по хулигански подбуди (т.е. просто заради самото убийство) наказанието на непълнолетен трябва да поне 20 години.

54

Анонимен

преди 10 години

До Фалконетиmn,,,si glupav pak za umen se imash,,,sersemin takav,,,,na tozi huliganin do jivoten zatvor aa ne 2,ili 5,,,godini,,,zashtoto shte pocnem da se kolim kato pilca,,,ako e tvoeto dete kak bil postapil,,,,GLOPACIIIIII.....SMART ZA TOZI ,,,NARKOMAN.....

53

БПФ

преди 10 години

Сега тоя малък *** и *** ще получи символично наказание и след 3-4 години ще е на свобода, за да убива повторно - и това благодарение на оня смрадлив запъртък желю желев, наложил мораториум върху смъртното наказание.Спите ли спокойно, г-н бивш президент?

52

gtf

преди 10 години

затвор с каторжен труд, другото не е решение.. само така може да се превъзпитава - с яко бачкане. Не като сега - на курорт, с телефон, да търкаш нара по цял ден и да папаш от нашите пари.

51

Анонимен

преди 10 години

"Момчетата, които естествено скърбят за приятеля си и са гневни, не знаят картината на събитието. Това е важно, когато става въпрос за убийство", каза Марковски.Значи те като свидетели не знаят картината на събитието, а Марковски знае. Откъде знаеш бе, другарю Марковски?

50

Анонимен

преди 10 години

Има си хас поредния *** да не го зашищава тая камара лой Макровски...

49

Янчо

преди 10 години

Най-добре ще е-въпреки присъдата- близките и приятелите на загиналия да въздадат "кесар-кесарювото", т.е. ОКО за ОКО, Зъб за ЗЪБ !!! Romeo must die!