10

Анонимен

преди 10 години

Гърците не са "пу...и заспали". Нито народът ,нито политиците им .Затова ЕС налива и налива милиарди Затова безработните им продължават да си пият узото и да щракат с пръсти в таверните.Тези хора са осъзнали цената си и държат на нея - "сезонните намаления" при тях са само в магазините.

9

ONASSIS

преди 10 години

Защо ЕС налива и налива ли милиарди в Гърция се пита Бай *** . Много просто ***, Гърция е най големия работодател на Балканите и само при мисълта че фалира..., бяла Европа получава алергия и кошмари. Не е лесна работа, да ти се изсипят още над 3 000 000 етиопски *** от кол и въже.

8

Иво

преди 10 години

Дават им 8,3 милиарда за да си платят дълговете. От тези пари едно евро няма да остане в Гърция! Не им завиждайте изобщо, че са затънали до гуша, а безработицата е 27%!

7

Анонимен

преди 10 години

Явно трябва да си мързелив и безнадежден народ ,че да ти помагат.Е ние всячески се опитват да ни събарят и пак дишаме!Всеки българин си отгледа по 5 *** в тея 25 години и пак не ни натежаха, че и мутри хранихме и партии и чужди инвеститори.Железни сме !

6

Just me

преди 10 години

Шапка им свалям на гърците. Никога няма да си върнат заемите и Европа е наясно. Няма как да е по друг начин в гърция политиците са такива от поколения - голяма работа са. Още ми кънтят думите на Дянков колко сме финансови дисциплинирани, а гърците колко били зле. Живее ми се днес и сега. Ако зависи от мен- Папандреу министър-председател и Венизелос - министър на финансите. Да уредят например 10 млрд. евро - колкото ни е бюджета за две години, а ние да си клатим краката.

5

дедо Ташунко

преди 10 години

През есента Гърция има нужда от нови 11 милиарда. Няма по-нагли хора от гърците. Каца без дъно, това е Гърция.

4

Анонимен

преди 10 години

И европейските банки почнаха да си печатат пари-колкото им трябват ,толкова.

3

Анонимен

преди 10 години

Не е истина колко пари се изливат в Гъция от десетилетия насам. Едно време заради това, че бе на границата със соц.държава НАТО наливаха пари, а сега ЕС.Ако това бе България - и Арабските Емирства щяха да ни завиждат

2

смех смех!

преди 10 години

8,3 млрд..."Атина постигна забележителен напредък"..."Програмата ще продължи до края на годината и тогава ще решим дали някаква бъдеща помощ е необходима"Абе майтап след майтап - нали е 1-ви април!

1

Анонимен

преди 10 години

Пляска българинът коментари,хвали ЕС и НАТО,а гърците и Гърция тихомълком взеха за кой ли пореден път,поредния транш от еврогрупата-8,3 МИЛИАРДА ЕВРО и си предоговориха 15 %намаление цената на газта със задна дата!!!А мене ме е срам,че живея в страната на глупаците,които всяка своя глупост вземат за висше човешко изобретение и доволно се почесват като маймуни по главите от извършената поредна глупост!!!Е...ти народът,е....ти държавата!!Е....ти отличниците на ЕС и НАТО!!!!!!