19

алкап

преди 10 години

да живее naight flight там намира утеха цяло Пловдив, Свиленград, Бургазззззз, Димитровград, Благоевград немога да изредя всички културни центрове да не се разсърди някой

18

алкап

преди 10 години

за празниците съм на софията на НДК-то на културата

17

ALKAP

преди 10 години

ВОДАЧ- ПРЕДВОДИТЕЛ НА МЛАДОСКИ НОВОСЕЛЦИ КЪМ СОФИЯТА.

16

Kolio

преди 10 години

Veche si stegnah koleloto.

15

!

преди 10 години

не ме засяга особено, но какво значи ще се работи с удължено време. В такива проекти трябва да се работи минимум на 2 смени по 8 часа, да не кажа и 24 часа(3х8). Место да продължават по 6 месеца ще стават за 2!

14

Цариград Рехабилов

преди 10 години

Тръгвате 15 мин. по-рано от изходна точка и всичко е наред, незнам защо е всичкото това мрънкане. Ама трудно се става сутрин като си стоял до никое време у фейсбука нощес.... А пък за дамите водачи да не говорим....1 час гримиранe..... мъка , мъка! :D DDDDDD

13

с кола

преди 10 години

Не ми се мисли...бррр, и сега се отвисявам по два часа на ден, а тогава направо си вземам палатка

12

Анонимен

преди 10 години

Сега е моментът да пуснат допълнителни коли на градския транспорт, за да пооблекчат малко трафика.А дали ще има километрични задръствания - от нас си зависи. Ако положим малко усилия и ползваме градския транспорт, положението няма да е чак толкова зле - хем ще спестим малко пари от бензим, че и въздухът ще е по-чист :-)

11

СОВА

преди 10 години

Сбъркали сте!пише се: "същинският ад"....

10

!?>!

преди 10 години

Има избори и тези се "юрнаха" да правят ремонти!

9

Gesh

преди 10 години

"Трай моме за хубост" е казал народът. Важното е да се строи, а не само да се търсят кусури. Черногледци и критикари има винаги. Че ще има грешки е ясно, но да се строи и напред! Гледайте какво става на семинарията. За тази работа ли беше бясната съпротива на "еколози", съседи и други разни мъдреци? После ще минаваме бързо и никой няма да се сеща за вечните критици.

8

Iv

преди 10 години

До АнонименПо предварителен план всички ремонтни дейности на тези 2.5км ще продължат до средата на септември. Тук са описано първите няколко точки от графика.

7

Анонимен

преди 10 години

До Ivот 1 април до 15 май 2014 г. включително се забранява влизането на превозни средства по южното пътно платно (посока Пловдив) на бул. "Цариградско шосе" при бул. "Д-р Г. М. Димитров".От 16 май до 25 юни 2014 г. включително ще бъде забранено влизането на превозни средства по северното пътно платно на бул."Цариградско шосе" при бул. "Д-р Г. М. Димитров". Не четеш съвсем внимателно, ще е готово края на юни, точно когато София започва да се изпразва и, когато според мен трябваше да започне.

6

Iv

преди 10 години

До ТодорАми нали се предвижда да са готови около 15 септември, връщат необходимите дни назад и почват.

5

Софиянец

преди 10 години

Абе трябва да се ремонтира най-накрая..лятото по-добре, ама тогава всички тези, които излизат от София към морето пък ще мрънкат, че не са го направили 2-3 месеца по-рано...не може да се угоди на всички...дано да го направят поне както трябва...

4

Нели

преди 10 години

В София не остана булевард без ремонт по него.Беше по-разумно ремонтите в София да са през лятото, ама... макар, че на Лъвов мост не беше нито спешно, нито нужно. С тези пари можеха да направят ремонт на много натоварени отсечки като пътя зад зоопарка, например.Но се чудя, защо в разгара на сезона ще започне ремонта на магистрала Тракия?

3

Тодор

преди 10 години

Трябва, така е, но само едно се чудя, защо не изчакаха три месеца и не го направиха в летните месеци, когато София е наполовина празна, ами точно сега, в най-пиковите за града дни?

2

до 1

преди 10 години

Трай бабо за хубост :)

1

Iv

преди 10 години

Трябва да се ремонтира, няма спор. Предстоят обаче 2,3 много тежки месеца за хората минаващи от там(като мен) :).