Снимка: Столична община

От утре, 1 април, започва рехабилитацията на бул. "Цариградско шосе" при мостовото съоръжение над бул. "Д-р Г. М. Димитров" до надлеза над бул. "Александър Малинов", съобщават от Столична община.

Така движението на превозни средства в ремонтирания участък ще се извършва двупосочно само в едното пътно платно на булеварда.

Още по темата
По този начин от 1 април до 15 май 2014 г. включително се забранява влизането на превозни средства по южното пътно платно (посока Пловдив) на бул. "Цариградско шосе" при бул. "Д-р Г. М. Димитров".

Движението на пътни превозни средства ще се извършва двупосочно в северното пътно платно на бул. "Цариградско шосе" в същия участък.

От 16 май до 25 юни 2014 г. включително ще бъде забранено влизането на превозни средства по северното пътно платно на бул."Цариградско шосе" при бул. "Д-р Г. М. Димитров". Движението на превозни средства ще се извършва двупосочно в ремонтираното южно пътно платно на бул. "Цариградско шосе" в същия участък.

Временната организация на движението се въвежда във връзка с рехабилитация на бул. "Цариградско шосе" от надлез над бул. "Г. М. Димитров" до надлез над бул. "Александър Малинов", включително прилежащите съоръжения, която е част от капиталовата програма за ремонт на пътна инфраструктура на София.

Столичната община е уведомила за предстоящия ремонт и временна организация на движението Министерство на здравеопазването, Спешна медицинска помощ, КАТ, Столична  дирекция на вътрешните работи. По настояване на кмета на София Йорданка Фандъкова на обекта ще се работи с удължено работно време включително в почивните дни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase