9

Милен Атанасов

преди 10 години

Виждам толкова много глупави изказвания тук, че не знам как да ги коментирам. Пълно е с пишлемета, които не знаят нищо в живота. Статията е много хубава и казва нещата с един грижовен маниер, който се интересува от чувствата и нещата в нас - всеки е индивидуален и винаги трябва да подхождаме индивидуално към човека до себе си (колкото и да не ни се иска да е така - ние искаме добро отношение, но не искаме да отвърнем). Говорете. Пожелавам ви мнгоо любов и усмивки! Бъдете зрели хора и общувайте.

8

От 3

преди 10 години

Ама кой ви е казал, че това е моят мъж, бе, хеееей?! :) Само търсите повод да се заядете с някого, вместо да споделяте личните си наблюдения и относно вашите семейства, и за останалите, които сте успели да наблюдавате. Само така може да се стигне до полезен извод.

7

фалафел

преди 10 години

До Поради обстоятелстваБах мааму! И всичките тези прелести събрани в един мъж!?Това просто не е възможно! Просто ти маце прекалено много си бръмчала без да подбираш и не си имала късмет да попаднеш на нормален мъж!А явно и изискванията ти не са били кой знае колко високи та търкулнало се гърнето и ...

6

до 3

преди 10 години

А аз ли ти го избрах този дивак? :)

5

Анонимен

преди 10 години

Най-често и тя самата не знае защо.

4

До 2

преди 10 години

А бе наивнико! Нали знаеш какво е казал Мечо Пух? "Колкото повече, толкова повече." Ако жената е шавлива, още една порция секс няма да й дойде зле. :)

3

Поради обстоятелства

преди 10 години

Мачото не се бръсне, не си мие зъбите, взима душ в най-добрия случай само веднъж седмично дори в летните жеги, а когато е с приятели шумно обсъжда прелестите на всяка жена, която е видял - колежка, съседка, бивша съученичка и т. н. после обяснява подробно какво би направил, ако всяка една от тези жени "му падне". Не му пука, че собствената му съпруга присъства и се притеснява от тези негови приказки. После, когато гостите си отидат, тя се опитва да протестира, но свекървата злобно я скастря.

2

Анонимен

преди 10 години

Пълни глупости.... нежеланието за секс идва от това, че преди да се прибере вкъщи, благоверната е напълнена до откат от дубльора

1

Анонимен

преди 10 години

Защото не е с подходящия мъж!