28

Анонимен

преди 10 години

до 20, Гущера, искаш да кажеш, че България само с робството си в ЕС може да живурка?

27

Тервел

преди 10 години

Ето какво се случва като власта вземат протежетата на "демократите"Първа сръпка,вдигане цената на газта за битови нужди(Украйна) с 50%,орязване парите за здравеопазване с 50%,вдигане ДДС от 18 на 20,вдигане данъка върху доходите от 16 на 18,замразяване на заплатите и още много други демократични мерки под диктовката на МВФ.

26

AРХАНГЕЛ до 35,36,37

преди 10 години

Добро утро! Ако може, пишете на КИРИЛИЦА! Правописът, който ползвате е непонятен! Така и не разбрах кой *** наложи тези маймуноидни знаци!

25

toni

преди 10 години

NQMA KOMUNIZUM I KAPITALIZUM prosto edna imperiq se opitva da zazeme druga,trqbva da si mnogO tup za da ne go proumeesh.Kolkoto do komunizma,toi e v nai razvitata ikonomika v svet-CHINA,na koqto qnkite ne pridirqt 4e e 4evrena

24

Анонимен

преди 10 години

Запада драпа към Русия.Геополитиката е очевадна.

23

Bulgatani

преди 10 години

Смятате ли, че българите сте по-добре за ЕС, отколкото романците? Нали?

22

Анонимен

преди 10 години

И там е пълно с роми като в България и страната се разпада и ще стане част от Румъния и Мангалия ако не се намеси Русия.

21

Анонимен

преди 10 години

На тези дето им липстват отминалите времена да заминават за северна корея и ще са в стихията си.

20

Анонимен

преди 10 години

Тук доста си мечтаят за отминалите времена на комунизма. Явно има още крадливи мързеливци които искат да само да получават заплати затова че са мързеливи. Комунизма проми овчите мозьци и няма връщане назад!

19

Анонимен

преди 10 години

Да не би молдофците да се изселват в България та са застрашени от бедност или и там ги управляват комунистите които им трупат кредити?

18

Анонимен

преди 10 години

Умния гущер,ти да не си завършил УНСС.Мозъкът ти се е спаружил.

17

Анонимен

преди 10 години

"Ако има краве сирене, овчето е свършило. Ако има Камчия, няма Сервилат.За всичко трябваха връзки - тоалетна хартия, цимент, бидета, шарнири за колата."Нямаше много неща. Намаше обаче и страх за утре - на никой и през ум не му минаваше да се кахъри какво ще работи утре за да си плаща сметките и храната и жилището. Сега има тоалетна хартия, цимент, бидета, шарнири, но има и безработица голям %, а който не е безработен има голям страх и работи като добиче за шефа иначе остава без работа.

16

st

преди 10 години

Същият просташки народ като бг-то хехехеехехехе

15

Шоп

преди 10 години

До анонименВинаги е имало дефицит на ВСИЧКО. Ако има краве сирене, овчето е свършило. Ако има Камчия, няма Сервилат. За всичко трябваха връзки - тоалетна хартия, цимент, бидета, шарнири за колата. Асортимента беше една милионна от този, който имаме сега. Качеството беше плачевно и хигиената в магазините като в ***.

14

анонимен

преди 10 години

До АнонименБолен мазък!Имаше всичко по магазините и истинска храна,Родопа си беше Родопа-МЕСО,киселото мляко истинско,кашкавал,сирене......Да! Кока Кола беше дефицит и другите лъскави стоки,но гладни нямаше!Живеехме и не сме били гладни.Всичко изчезна от рафтовете на 11 ноември 1989 предишния ден си имаше всичко в магазина!

13

Анонимен

преди 10 години

нормално е това разширение на ЕС да спре някога .. иначе след години ще присъединяват Тунис Мароко и др. ако те до тогава не са се присъединили сами .. тоест преместили се

12

Анонимен

преди 10 години

Да ама не.

11

rusnak

преди 10 години

Какво се чудите, Молдованците са същите *** като Румънците?

10

Анонимен

преди 10 години

Молдованци, не се срахувайте! Скоро и при вас ще дойде арабската пролет и всички молдовани ще има собствен бизнес!

9

Анонимен

преди 10 години

До ДесенВеднага ти казвам - излизане от валутен борд, фалиране на всички банки за сметката на партията която управлява България от 70 години насам, пак заплати по половин долар, празни магазини, празни джобове, редене за кисело мляко от 5 сутринта - вече сме го играли, ама явно на тиквуняците не им е било достатъчно.