21

Анонимен

преди 9 години

Ама как няма да го гласят, такъв Ентелегент, такъв Оправленец, нали се е учил от Тиквата Боко!?

20

до 12-ти

преди 10 години

Ами нали знаеш-комунизма са го измислили не учените,а политиците.Ако бяха учените първо щяха да направят опити с животни.

19

българин

преди 10 години

Нека на БАН да го сложат шеф или на Софийският университет за да се усеща ръководната роля на партията.Безобразията на БСП край нямат!

18

Анонимен

преди 10 години

Генерал па и началник. Толкова ли няма началници които не са генерали? ДС продължава да дърпа конците в *ата бържава.

17

vesko02

преди 10 години

Навсякъде ченгета ,а нищо не върви.

16

Анонимен

преди 10 години

За сигурността в компанията "Южен поток-България" ще се грижат паравоенни формирования, които ще подготвят един "честен" референдум за присъденияване на РъБъ към РъФъ.

15

Анонимен

преди 10 години

Южен поток, е поредната измама за нас, но златна кокошка за ПУТИНЦИТЕ !

14

Анонимен

преди 10 години

Тоя парапитек шеф!!!Може само на маймунарник.

13

Риторичен ?

преди 10 години

Сигурността в компанията "Южен поток-България" няма ли да бъде поверена на кримските "сили за самозащита" ?

12

hitman

преди 10 години

Предлагам да хванем всичките обратни води в България и ги пуснем обратно към рОсия по въпросната тръба. Това заслужават.

11

Тиквеновите

преди 10 години

червенитиквеничета винаги се уреждат на места до кацата с мед

10

гсфяв

преди 10 години

Ченгета, ченгета, ченгета на всички важни длъжности в държавата! Как пък един учен човек не зае важен пост!

9

Анонимен

преди 10 години

Само наиниците още не са разбрали, че "Южен поток" ще има колкото и "АЕЦ Белене" !...но затова пък "сигурността в компанията" носи добри доходи.

8

Генерал Луков

преди 10 години

Тоя Коджейков ли е.......... Кожодеров ли е.... Не го знам! Но навремето "ГЕНЕРАЛ" се ставаше по ИСТИНСКИ ЗАСЛУГИ........ а не по ДЕБЕЛИ ВРЪЗКИ !!! Такива "ГЕНЕРАЛИ" като гореупоменатия... и Другарят Б. Б. са пределно ясни.......... "ИЗДИГАНЕТО" им е в очите на слепите.......... и на "овчеглавите Българи".... :) А след като ще го "слагат" и на такова доста апетитно място..... сами може да се сетите докъде му стигат 'ВРЪЗКИТЕ" на този момък горе на снимката........ :) ;) :)

7

Анонимен

преди 10 години

Бля-бля ..Ама изобщо за какъв ...р са всичките ВУЗове ,докторантури,специализации.Направо постовете да се дават според това колко вдигаш ,всеки фитнес с международно призната диплома.Над 300 от клек директор на Болница,Над 350 главен Хидромелеорист ,Студен ядрен синтез

6

Черния кос

преди 10 години

И какво сега, пенсииката ще си му върви влог, а заплатката за харчлък и младите да си стягат багажа за чужбината.Всички пенсионери да избират или да са на работа и да вземат заплата или да си получават пенсията и двете не може. Щом искаш пенсия по- рано ще се осигуряваш доброволно.ЗА ДЕПЪТАТИТЕ СЕ ОТНАСЯ СЪЩОТО, САМО НА ДЪРЖАВНИ ЯСЛИ СЕ НАРЕДИЛИ А МЛАДИТЕ......... ДА ГО .............................

5

Анонимен

преди 10 години

България е уникум!Каратисти-Щангисти,борци,сумисти.

4

Гошо...Тъпото

преди 10 години

Държавата ни е...пълна с политици,пазванти,спортисти,артисти,телевизионери и шоумени.Тук- там прибягва някой...забравен,неотстрелян пенсионер.

3

men

преди 10 години

шебек че и генерал, генерал че и шеф на газопровод. само в българия, на кого ли е синче този маймунопитек. а баретите ги видехме преди няколко дена колко струват...

2

Черен Петър

преди 10 години

Абе свършиха ли професорите по синтаксис, та и тук за шеф да сложат такъв за да има пълен конфиденс и интровертност на духа!