21

АНОНИМНА.

преди 10 години

А ТАЗИ ОТ ДЯСНАТА СТРАНА КОЛКО Е ХРИСИМА И УСМИХНАТА. НЯКОЙ НАСИЛА ДА ГИ БЕ ПРАТИЛ ТАМ. ТЕ САМИ ОТИДОХА ПО СОБСТВЕНА ВОЛЯ. А ИМ ИЗПРАТИХМЕ И ЕДНА"ХУБАВИЦА" ДА ГИ СПАСЯВА, НО ОТ ПЛАЖА КАКВО ДА СПАСИ?! СТИГА ВЕЧЕ СМЕ ГИ ЖАЛИЛИ. КОЙ КАКВОТО Е ТЪРСИЛ СИ ГО Е НАМЕРИЛ. ДА НЕ БИ ДА СА РАБОТИЛИ ПОВЕЧЕ ОТ МЕН , ЧЕ ТАКИВА МЕТАНИ ИМ ПРАВИМ. А КАКВИ СА ИМ БАНКОВИТЕ СМЕТКИ?!!!!!! Х АЙДЕ НАПРАВЕТЕ ПО ЕДНА ПРОВЕРКА И ЩЕ ВИДИТЕ.

20

Omnia Mea

преди 10 години

"Сесилия е външно чаровна жена, това не е за пренебрегване"Мислене и кръгозор на ***...

19

хахааа

преди 10 години

кога ще разберем истината за тези дами---нашите хора са в либията на власт--хайде--кой журналист ще напрпави разследване...хахахаха--журналисти--палячовци..само ако *** им наредят--хахаха

18

иадсмо

преди 10 години

няма ли да спре тоз да се прави на мъченик проституция продажба на медикаменти алкохол и валута това е тяхното престъпление в тази държава това е забранено.получиха си заслуженото а *арската ни държава ги изкара героини плати им а не можаха да дадат 1000 лв на съпругата на починалия шофьор да прибере трупа на мъжа си

17

лекар от Сливен

преди 10 години

Тази на снимката е основната причина да бъдат заразени със СПИН повече от 459 деца!!! Тя получи половината от сумата -50 000$за да стартира заразяването в хемодиализата на Ал Фатих! Парите и ги даде Ашраф-който бе едновременно любовник и на нея и на Нася!Това е гнусната истина която не Ви изнася не Ви устройва и не Ви се вярва! Д-р Ненов -съпруга на Нася се разведе с нея веднага след завръщането им! Жив е човека-в Сливен е и е погнусен и потресен от бившата си жена-Нася Ненова!Горчиво но ФАКТ!!!

16

Анонимен

преди 10 години

До shrekДържавата трябва да се намеси за да оправи положението на българите в България, а не да защитава престъпниците в чужбина, които уронват авторитета и.

15

медик от София

преди 10 години

Това което е написал адвокат Шейтанов е публична тайна за софийската гилдия .Требва да си чудовище като Кристиана за да умъртвиш над 459 деца! Това е грозен и срамен факт! Сега това чудовище е на работа във ВМА-София!

14

shrek

преди 10 години

Потресен съм от коментарите по-долу! То бива-бива, ама чак пък толкоз! Виновни, или не - не остава наша работа - това са българи с проблем и държавата трябва да се намеси! Къде беше зализания служебен премиер, дето се самоназначи посланник в Рим, къде беше ***, "Красивото Наде"? Къде беше *** - командир? Ич не ми слагайте минуси оти и комунистите и ГЕРБА-джиите и НДСВ и ДПС+ Атака ги мразим и в червата!

13

Анонимен

преди 10 години

Че на всичко отгоре ги изкараха и национлани герои. Поредния срам за България, след атентата срещу папата и българския чадър срещу Георги Марков!

12

Боже, колко мъка

преди 10 години

има по тоя свят, Боже!Дали наистина са толкова злбни, или го правят от скука - еднакво жалки са грозните хейтърчета.То и либийците не бяха нормални, но ние сме си още по-зле....какво като се криете зад анонимността си, нали вие си знаете, че сте нещастници!

11

До 9

преди 10 години

Tия нат Локърби имат нещо общо ссъс случая колкото и убитите във Виетнамската война.

10

Владо Шейтанов

преди 10 години

До аташеБях им първия адвокат-нает от роднините им в България! Когато разбрах истината за тези КЪРВАВИ УБИЙЦИ сам се отказах да ги защитавам!!! Нито те са ме уволнили нито пари не са ми платили! Просто бях потресен от чудовищността на извършеното от тях за не много пари!!! Д-- р Ненов-съпруга на Нася се разведе с нея веднага след като се върнаха от Либия-човекът беше УЖАСЕН и ПОТРЕСЕН от нея!!! Още е жив-във Сливен си живее!!! Позор и анатема за убийците на деца!

9

Анонимен

преди 10 години

Защо бе и аз съм била на плаж в Либия?Какъв е проблема?

8

Анонимен

преди 10 години

А загиналите над Локърби?Защо не ги споменаваш Анономен под номер 3?Или това няма нищо общо със случая?

7

Тихомир Томов

преди 10 години

До Анонимен За жалост си прав . В сайта на Георги Ифандиев diagnosa има една снимка на тази жена на плаж в Либия и ме беше срам да я гледам .

6

Анонимен

преди 10 години

ЕЕЕЕЕ...айде стига закъсняла злоба !!!!Тези жени са невинни!!

5

Анонимен

преди 10 години

Заразените дечица измряха, шаврантийките които ги заразиха процъфтявата.Да живее демокрацията и задкулисието на западната дипломация, начело с мадам Саркоси.

4

Анонимен

преди 10 години

Тия изглеждаха в затвора, като манекенки. Как ли им се е отразило "насилването"? И как така се намери някой неизвестен, който им плати освобождаванто? Прав беше Иван Костов, като каза - как да ги защитавам, като не съм сигурен дали са невинни?

3

Кире циганино

преди 10 години

А на тия заразените деца на половината им изгниха костите сигурно.Ама некадърниците да живеят още 100 години.

2

Владо Шейтанов

преди 10 години

Да живее абсолютното ЗЛО и тоталната неправда!!! Ето тази на снимката в дясно е основната причина да бъдат заразени със СПИН 459 либийчета! Адвокатите им после ги научиха как да ЛЪЖАТ че са били измъчвани за да направят самопризнания!!!Останалото свършиха масмедиите-МАСМАНИПУЛАТОРИТЕ! Това е ГРОЗНАТА ИСТИНА-тя не Ви изнася и не Ви устройва! Ашраф който беше любовник едновременно и на Нася и на Кристиана им даде първия транш от 50 000 $ЗА ЧОВЕК ОТ ХЕМОДИАЛИЗАТА В АЛ ФАТИХ-БЕНГАЗИ!Позор и анатема!