4

Анонимен

преди 10 години

За жалост тая простотия я има навсякъде не само в България - без значение, колко си кадърен умен и с квалификации, винаги проститутката която изглежда провокативно и "дава на шефа/шефовете" ще е стъпало пред умният и интелигентен служител (без значение дали е мъж или жена). Само, че и тия хора си получават заслуженото защото не могат цял живот да изглеждат предизвикателно и да разчитат само на външен вид. Идва момент, в който се иска и акъл, а когато той липсва тия остават на улицата.

3

Marcheto

преди 10 години

Почти бях сигурна, че това е една от поредните глупави и безсмислени статии на Марето, но явно Марето има достоен конкурент :D

2

Това не важи за нас

преди 10 години

Все още не сме надживели просташко-махленския стил на колегиални контакти, който наследихме от социализма. Не, че в Царство България всичко е било розово. Помня разкази на възрастни хора, които вече не са сред живите - такива, които са били работници, чиновници, и бивши преподаватели, търговци и занаятчии отпреди 9 септември. От всички тях запомних едно - хората са се срамували от простотията и са се стремели, ако не са интелигентни, поне да изглеждат такива.През соца простащината се толерираше.

1

Анонимен

преди 10 години

Бля - бля - бля.................