73

Анонимен

преди 10 години

ЕРП -тата -ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ!

72

Запасен

преди 10 години

Интересно...ЕРП-тата заплашваха да съдят държавата, ако им отнемат лиценза т.е. при условие, че са сгафили, при това щели да искат и обезщетение за пропуснати ползи. Е, как така става - хем са на загуба, хем биха имали пропуснати ползи???? В този случай би трябвало "пропуснатите ползи" да са равнозначни на "пропуснати загуби". т.е. това би било добре за тях. Значи, че те лъжат най-нагло.

71

Анонимен

преди 10 години

Ами така ще е, модата с кражба чрез ЕРПта е в целия ЕС и навсякъде хората пищят от тях има много доказани злоупотреби но нищо не се случва познайте защо..... Кражбата е разделена на три части: измислени мотиви за вдигане цената на тока, (в зависимост от държавата) около 50% от фактурата са данъци и най - различни такси и най-грубата кражба е надписване което може да е близко до космически суми. Това е.... решението не го знам.

70

ХА,ХА,ХАААА...

преди 10 години

.....айде , разкарай ги 88....ха,ха,хааааааааааа..!!!КОЙ СЪД ЩЕ ГИ ОСЪДИ --КОГАТО СА АБСОЛЮТНИ СОБСТВЕНИЦИ!!!????СЪВЕТСКИЯ ,ЛИ....ха,ха,хааааааааааа??!!!

69

Анонимен

преди 10 години

На нас не ни трябва ЕРП-тата да оцеляват,трябва ни да се разкара мениджърският им състав като описаната по горе Трифонова защото поради действията на тези така наречени мениджърчета ние няма да оцелеем.И другото тези хора, говоря за българските мениджъри срам нямат Как не им е неудобно да служат на фирма която заплашва да съди нашата страна а парите да ги плащат нашите съграждани.СРАМ!!!

68

ЗА 86....

преди 10 години

Трай си !Бъди доволен ,че не те управлява ГЕРБ.....и плащай редовно сметките за ток!АКО ТИ ДОСКУЧАЕ ....ПАЛНИ СЕ С МАЛКО БЕНЗИН!!!ЩЕ СВЕТИШ ---КАТО СЪРЦЕТО НА ДАНКО ,БАКЕ...ХА,ХААААААААААААА....

67

Анонимен

преди 10 години

Какво оцеляване бе *** нещастни!? Трети пореден месец ми идва сметка за електроенергия в размер на 200 лв. (като 3-те сметки се разминават в порядъка на 10-20 ст.) Последния месец жилището въобще не е обитавано...

66

Анонимен

преди 10 години

Е , как да напускат ЕРП-тата ....като ще вземат всичко ,което са закупили по закон??!

65

Анонимен

преди 10 години

Наасирането в енергетиката ще е велико!След Тошковите дискотеки....България ще стои на тъмно!Важното е обаче ,че *** ще са щастливи и ще има много скрап!Блазе им на *** ---ТЕ ЩЕ ЖИВЕЯТ ПРИ КОМУНИЗъМА...ХА,ХА,ХАААААААААААА...С ТОК ,БЕЗ ПАРИ!

64

спондж

преди 10 години

Ами че то е толкова просто ЕРП-та като сте на загуба напускайте и готово.И без това вече никой не ви иска.

63

До 79

преди 10 години

Спокойно, сега е наред и Украйна....добре че Крим се спаси, тоест Русия го спаси!Това е Запада и САЩ - лицемерни, алчни подли създания спонсорирани от гнусните евреи дето хитлер навремето трябваше да ги претопи в казаните та никой да не остане. Всички беди от там идват! Нямаме място в тоя сатанински съюз дето ни затрива всеки изминал ден - съсипаха ни, разберете го съсипаха ни....ве4е сме бита карта. Запада вирее на гърба на евтина и робска работна ръка...това е положението!!!

62

атакис'

преди 10 години

Как е възможно една частна фирма да управлява държавен монопол!Мозъчните полирните медийни и БХК препарати ни промиха мозъците и ни приватизираха!Защо според вас поправиха Конституцията за да неможе да се правят разследвания по концесионни и приватизационни договори, ами защото са антиконституционни бе !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

61

Коко

преди 10 години

Купувам ЕРП със задълженията за 1 лев, обявата е сериозна

60

Коко

преди 10 години

Ми да се продават като не могат да се самоуправляват

59

gost

преди 10 години

интересно мие те твардят 4е са на оцеляване ние твардим обратното да си пла6таме нормално цената е кои е на далавера те или ние

58

атакис'

преди 10 години

Кой даде на Лостоф договори за гарантирано изкупване на американския ток, а на ВЕИ-тата?Нали в Конституцията пише, че държавата осгурява и зашитава конкурецията на т.нар. пазар,каква конкуренция с подобни договори, Кой Кой??Кой бе, талмудически пиявици нечовешки?

57

Преподавател в СУ

преди 10 години

Много точно казано г-н журналист. Колкото до 67 не е необходимо да се бориш със ***. Даже и да си победител ще се окаляш. Комунистите- социалисти си знаят, че са прости и елементарни, но такива си се харесват. За справка героя от последните дни МАЯ МАНОЛОВА-ГАЛЕВА. Що за израз е това :- С правни колци не разговарям. И това е човек, който е със спорна морална категория жена.

56

роро

преди 10 години

Това е счетоводен трик за да вземат шефовете бонусите. Иначе кинтите ги нема, само на хартия

55

Туийн пикс

преди 10 години

Туин пикс е всичко това.В средата е ДКЕВР с ненормалното си ценообразуване, зададено на независимия орган от правителството. А това, което прави правителството в случая с ЕРП-тата е чист циничен рекет.Няма невинни! ЕРП-тата са приели ненормалното ценообразуване, надявайки се на незаконни печалби. Правителството днес казва на ЕРП-тата - Вие получавахте незаконни печалби, сега дайте рекета Но ЕРП-тата не могат да дадат рекета, защото системата им е приспособена към ненормалното ценообразуване...

54

ОТ ЕРП-ТАТА

преди 10 години

Ние си заделяме по 2 милиарда печалба и по 50 бона заплата на калпак, а ако оцелеем - оцелеем! Но че вие българите няма да оцелеете, докато ние сме тук, е гаранция!!!