5

Анонимен

преди 10 години

До 3 и 2 - записа в черната кутия наистина е само за последните 2 часа. Това е т. нар. "безкрайна лента" - въртят се две ролки, които стигат за 2 часа запис. Най-новата информация изтрива последната ... 20, 21 век - стандарта е същия. За глупостите, които се изприказваха съм напълно съгласен.

4

Ави

преди 10 години

Жалко, много жалко за всички пътници,често пътувам по 12 часа Франфурт-Сингапур,и знам как чакат теб, жена ,деца,има много много гнило в този инцидент,политици дърпат конците,мразя политице и депутати.

3

Анонимен

преди 10 години

Както винаги когато трябва да се скрие истината, се изписаха десетки лъжи по случая. Записът на гласовете покрива последните 2 часа. А останалото от записа къде отива. От толкова много лъжи се оплетоха вече и започнаха да говорят небивалици. Жалко за загиналите и техните близки. Дали пък САЩ не изпробваха вече новото лазерно оръдие на този голям летящ обект.

2

Анонимен

преди 10 години

как само 2 часа запис!!?ние кога живеем? началото на 20-и век?

1

Гарсон Диегов Тумано

преди 10 години

От досега прочетената информация по всички медии в света става ясно, че се обяснява как самолета няма да се намери и никога няма да се разбере къде е.