54

Краварка

преди 10 години

Не е за хвалба, че в провинциалните театри актьорите взимат по 400 лева заплата. Но и не смятам, че трябва да се влияят заплатите на хората, които работят в културните институти от това в кой град се намират, а от естеството на работата и от възможностите на човека. София, Пловдив, Враца... на всички е трудно, а когато се занимаваш с изкуство трябва да имаш възможност и да възстановяваш баланса си.

53

Stealth

преди 10 години

"Стоянович посочи, че в театрите в провинцията също има щатни актьори със заплати от по около 400 лева на месец." - Трябва да си изключително глупав и неориентиран за да сравняваш София и провинцията като стандарт на живот (за цени на стоки и услуги говоря).

52

Анонимен

преди 10 години

То и всеки к..р е добре дошъл за к..та,*** тя пари носи само за сутеньорът си.Така и при вас.Това ще носи кинти на определени хора.Аз там няма да стъпя,нито пък някой българин.Доказано е,че през чужд туроператор излиза по-евтино,но като научиха,че българите се възползват от тях,хотелите промениха критериите.Демек,за българин,да почива по нашите хотели,стана екстра.Все едно ще ходя до Хавай.Искам си природата,не ви ща бетонните чудовища!Казах!

51

Аз

преди 10 години

До Анонимен - На сто процента истина. Щом всяка пара е добре дошла за държавата, да вземат да разрешат на Саудитска Арабия да тури едно минаре на бившия партиен дом на БКП и ще се замогнем.

50

Анонимен

преди 10 години

Гласуваш за БСП, получаваш бетон и унищожена природа.

49

!!!!

преди 10 години

Направо го съжалих. Успява да живее някакси с 3000 лева.

48

Петя

преди 10 години

***!!!!!!!!!!

47

Анонимен

преди 10 години

Иво,ти да си чувал за равнопоставеност пред закона, върховенство на закона и кой е суверенът в тази държава?Когато конституцията на България постанови,че парите са суверенът на тази държава,ще се съглася с теб.

46

Иво

преди 10 години

59, туристите, които идват масово с пакети превеждат официално парите и там няма как да се крият доходи! Прав си, че в сферата на услугите много хора крият доходи, но и тези скрити доходи се харчат в българската икономика и пак се плащат данъци. Ако например някой ресторантьор си купи с парите изкарани на черно телевизор, ще плати ДДС и т.н.

45

Втората световна вой

преди 10 години

Prez Втората световна война ruskite voiski prevzeli Laipzig i vleznali v jilishtata na germancite. Edin ruski voinik vidial voda v toaletnata chinia i reshil tam da si izpere chorapite. Vzel sapuna. nakisnal chorapite, no mu haresalo pozlateno sindjirche na kazancheto i reshil da go otkradne. . dokato svalial sindjircheto vodata se pusnala i chorapite na voinika otishli v kanalizaciata.Rusnaka ostanal bez chorapi a ot togava germancite narichat toaletnata chinia "цап-цaрап машинa".

44

Анонимен

преди 10 години

Иво,мога ли да питам форума:Колко от вас,които бяхте на море, имате издаден фискален бон за парите,които сте платили?Мога да питам и колко от вас,които си правихте ремонт в къщи,купихте си плодове или цветя от сергия имате издаден фискален бон?За скриване на доходи и данъчни облекчения на едрия бизнес по-добре да не питам.

43

Бай Тошо

преди 10 години

Уважавам го, но как може да каже, че "се оправя и с 3000 лева"?! Абе, българските пенсионери как аджеба се оправят с 150 лева на месец, а ти се оправяш с 3000?

42

Иво

преди 10 години

Годишно в България влизат близо 4 милиарда евро от туризъм. Близо половината от тези пари под една или друга форма (ДДС, данък печалба, ДОО, осигуровки) влизат в държавния бюджет. Благодарение на гадните пияни англичани, руснаци и т.н., които пълнят черноморието над 500 000 българи имат работа и стотици хиляди пенсионери получават пенсия и т.н.Когато протестирате срещу развитието на туризма е добре да сметнете, какво би станало ако го нямаше този туризъм и колко беше средната заплата 2000-та г

41

Анонимен

преди 10 години

По-скоро-бисексуален.

40

за парата

преди 10 години

ЗА ПАРАТА И ПРАНЕТО НА ПАРИ ОТ МАСОНИТЕ КОМУНИСТИ БКП ЧЛЕНОВЕ НА ХУНАТТА И ДС ПЕРАЧИТЕ БИЗНЕСМЕНИ !!!абе да ви *** МАЙКАТА ДАНО *** А ТОЯ *** МИНИСТЪРЧЕТО ДА МУ ВЛЕЗЕ ЕДНИ МОНЕТКИ ОТЗАДЕ АМА ДА МУ ВЛИЗАТ ПО МНОГО ДА ВИДИ КАК С ВЛИЗАНЕТО ЩЕ ИЗЛЕЗНЕ

39

georgi.ishkitiev

преди 10 години

"Всяка пара е добре дошла" :-). А за това че вече почти няма незастроени плажове - на никой не му пука. Като налеят хиляди кубици бетон тази земя ще се скапе за винаги.

38

Анонимен

преди 10 години

Ама кажете вече какво получава държавата от тази сделка!

37

Анонимен

преди 10 години

Има нещо гейско в излъчването и изказа на този човек.

36

поп Грую

преди 10 години

Всяка пара е добре дошла за ... бандата на ЛАФКАджиите.Другото кучета го яли, нали, Стоянович?

35

а-а-а

преди 10 години

И добре че му остава малко време, че ако имаше повече и поразиите щяха да бъдат повече. Министър на БЪЛГАРСКАТА култура, който не знае има ли какво да се сложи в "Лувъра" /-во изказване мин.лято/, който говори за нашето "просто" общество на награждаването на колекционера Б.Радев , който не защити пари в бюджета за култура и т.н. и т.н. и вечно говори за Австрия- неизживяни младежки спомени. Пък да заминава, тук е поредния некадърник добрал се до власт, а там - негова си работа...