9

НИКОЛОВ

преди 10 години

До CIGO LUBOZNATELIAT : От кога *** водят записки ??? Особено тези от Влахи !!! Да не би тези *** да са ученици на Паисий Хилендарски !!!

8

ИВО

преди 10 години

По болшинството от просташките коментари по долу,си личи до каква морална деградация и до каква степен е изперкал тоя народ.И малкото останали истински стойностни хора едва ли ще спасят оцеляването ни,ако всеки за себе си не направи опит да осъзнае как да бъде по добър,морален и истински силен Човек,т.е. да промени манталитета си.

7

Анонимен

преди 10 години

Две църкви, а няма джамия - СРАМОТА ;)

6

Анонимен

преди 10 години

Да им се зачисли служебно по един АК, че тия камбани така дето сега ги рекламирахте, кРОМАньонците веднага ще им направят сметка.

5

Кресна

преди 10 години

Родителите ми са родени в това село .....там е роден и Яне Сандански !

4

CVETA

преди 10 години

Отчаяни опити на останалите там ИСТИНСКИ хора,да съхранят идентичността ни,на фона на демографската криза,емиграцията на хората,принудени да бягат в чужбина,за да оцелеят,на фона на общото отчаяние обзело народа,докаран дотук заради *** ни и нагли управници .

3

Мирослав

преди 10 години

До *** BIZNESMENИ ти същата стока като Аноним Първи. В твоя дом да дойдат да берат, щом толкоз ги обгрижваш.

2

Мирослав

преди 10 години

До Анонимен 1Дрънкало недно. Емирството не са е направило заявката, ти рипаш да го каниш. Пфу!

1

Анонимен

преди 10 години

Да са живи и здрави, да доживеят 100-годишнина. Пък може и селото да живне, ако наистина основаното там "Училище за природа" добие популярност.В рамките на шегата: Няма да се учудя, ако тази новина стигне до някое емирство и в отговор на нея се отпуснат пари за изграждане на три джамии в някое помашко село, в което е останал само един жител :)