29

Респект

преди 10 години

Браво на Стела за хубавата статия! Теодора, Михаела и Мария да вземат пример!

28

Анонимен

преди 10 години

Не трябва да се споменава името на селото ,като ги знаем днешните безбожници може да ги оберат

27

Лора

преди 10 години

До 9Благодаря ти, Българино! От описанието ти се просълзих! Да живее нашата красива Родина!!!!!!

26

до 26

преди 10 години

А такива като теб са дърво без корен. Вече трето поколение изселници не могат да се впишат в Турция. Чуавал съм, че там им викат *** и кюрди...Всеки камък си тежи на мястото. Не трябва да има разделение заради религията.

25

Chicho Pey

преди 10 години

На попа-задължително Сопа!

24

Боже

преди 10 години

Боже, Боже! Колко мъка има на този свят Боже!

23

B. II

преди 10 години

Нито станишевият комунизъм нито бойковият фашъзъм ще ви оправи, *** недни.Най-добре ви е било под турско.

22

До бай Тошо

преди 10 години

Абсолютно вярно

21

Бай Тошо

преди 10 години

До БоевБоев, през комунизма се РАБОТЕШЕ! Твоите кумири тиквуна и Цвъ. Цвъ. са част от най-срамния исторически период на България, който за жалост продължава и до днес. А през комунизма децата бяха възпитани, имаше морал, имаше уважение, малцинствата не бяха нахални, хората работеха, а сега - чалга, наркотици, простотия и всичко това е най-вече концентрирано в младото поколение, благодарение на любимите ти проеврейски и проамерикански политици.

20

Боев

преди 10 години

И за унищожението на българското село, пак ББ и ЦЦ са виновни.А,да и Дянков,щях да забравя.Комунистите нямат никакво отношение към съсипването на нашите села в миналото, а днес съсипват и малките градове, та дори и окръжните.

19

до в||

преди 10 години

Стига ти ми три коментс е. ..тоя иска минарета дс мой да сяда отгоре им че да си дърви рязаната ***...

18

Оня с коня

преди 10 години

Тогава ще видите, българите от Македония има къде да идат, добре дошли са а вие античките шъ го дишате сополив и *** албански. в Сърбия няма да може, на север ще са албанци, другите антички елини не ви искат а код нас у бугарско за такива мръшляци место нема. Усещате ли как сами си го набутвате. Ако преди години се бяхте присъединили към майка България сега половината вардарско нямаше да е в минарета и албански знамена. Ама вие си знаете ...

17

Оня с коня

преди 10 години

*** сърбомани решили да са македонци и тук се изсраха. Само ще им кажа, че бракята им сърби дето ги таковат от 45 г. и им мътят мозъците са им приготвили голям армаган. Скоро, скоро руснаците ще се наложат като основна сила нв само в Азия и Европа но и в света.Ще ударят едно рамо на сърбите и онея ще натирят косоварите от Косово.Тогава ще видите кон боб яде ли. За няколко месеца албанците във вардарско ще станат 3/4 от населението и Македония ще стане част от Албания по кримския сценарии

16

B. II

преди 10 години

Тази грешка скоро ще бъде поправена. Ще греят две минарета, а *** няма да ги има.

15

Яне

преди 10 години

Смотани, гадни български ***, готови сте да прокарате вулгарната си история като преставяте тези хора за наследници "номади от Влашко " само и само да прокарате вода в дерето на България

14

777

преди 10 години

Село Влахи е наказано от Царска България заради Яне Сандански и от Н.Р. България заради Герасим Тодоров и двамата родени във Влахи и двамата македонци до смърт. Вечна им слава!

13

Анонимен

преди 10 години

До АнонименИнтересното, е че и Турция не ги иска. Иначе е прав изоставихме си земята.Предполагам за гурбет говори.Но спокойно гражданино Български от небългарски произход, народа ще пребъде!!!!

12

Гошо...Тъпото

преди 10 години

Назад към ...корените ни и истинската и неподправена природа.Призовавам потомците на това бунтовно село,живеещи в близките градове,да възстановят дядовите си и бащини къщи и трайно а се върнат,дори и след...пенсиониранеТова е начина да съхраним за бъдещите поколения родовата памет и да запазим силата на българският дух.

11

Анонимен

преди 10 години

Станишев знае ли за това село ? Знае ли въобще до къде докараха държавата ?

10

Анонимен

преди 10 години

да са живи и здрави и да ги пази Бог !!!