12

Анонимен

преди 10 години

Путин го е нaпрaвил зa дa премести междунaродото нaблюдение от събитиятa в Крим

11

Никола

преди 10 години

1. "Шефът на Пентагона отговорил, че ще разгледа молбата и ще обмисли дали разполага с нещо полезно, което е в наличност, след което ще се свърже в най-скоро време с малайзийския министър, добави той." Ех, наглост, ех безбожна. Можете да хвърляте милиарди в Ирак и Афганистан, защото "уж" ви бяха атакували, но едва отделяте 2,5 милиона долара!Можете да отделяте милиарди в нови технологии и обучения, но още 4 милиона долара ви се виждат много... Как ли става така... неразбирам.

10

БГ

преди 10 години

ВСЪЩНОСТ ВЪПРОСА Е ДАЛИ ИСКАТ ДА БЪДЕ НАМЕРЕН САМОЛЕТА?ЗАЩОТО КОГАТО СЪС САТЕЛИТИ СЛЕДЯТ КОГА КОМШИЯТА ПИКАЕ И СЕ ВИЖДАТ КОСМИТЕ МУ,МАЛКО ТРУДНО Е ЧОВЕК ДА ПОВЯРВА ,ЧЕ ЦЯЛ САМОЛЕТ ПРОСТО Е ИЗЧЕЗНАЛ ЕЙ ТАКА,НАЛИ?

Най-накрая властите се усетиха, че самолетът е паднал във водата. Невъзможно е един самолет да лети в международните коридори без сигнализация. Това е все едно да караш кола по магистралата в тъмна нощ без да си пуснеш фаровете. Или ти ще се забиеш в някой, или някой, който не те вижда, ще се забие в теб. Така че е невъзможно самолетът да е летял без сигнализация толкова време. Най-вероятно се е случила повреда или пилотска грешка, заради което пилотите не са могли да поискат мей-дей.

8

ha ha

преди 10 години

преди време имаше подобен случай с потънал кораб, и руснаците им казаха къде да го търсят, сега пак питайте тях, и не си губете времето с хамериканците, защото вероятно те са замесени в изчезването му, кой знае?

7

dp

преди 10 години

Практически сигурно е, че е отвлечен самолетът. Имало е 20 души работещи за Freescale, единот тях да е бил смятан за ключов стига като мотивация.Ако някой може да го направи - и би се осмелил да рискува провал на акцията - е Путин.Изостават на векове в компютърниите и комуникационни технологии, тия от Freescaleправят върховата част от инфраструктурата; новата им QorIQ серия power architecture процесори е повече от достатъчен мотив за отвличане на някого.

6

Анонимен

преди 10 години

Изчезна огромен самолет с цяло село пасажери. Имаме сателити, имаме гугъл да си видим цветята в двора от космоса, а самолета го няма, та няма??????

5

Анонимен

преди 10 години

НИЩО НЯМА ДА НАМЕРЯТ

4

Анонимен

преди 10 години

Викайте МОСАД!

3

Въх, ми ся....

преди 10 години

Абе, я извикайте баба Айше да ви хвърли един боб.... )))))

2

Анонимен

преди 10 години

Стига с тоя самолет бе. Вие се оляхте.

1

Анонимен

преди 10 години

Ние на ли сме голяма работа защо с нашето най модерно оборудване не им помогнем на хората.АКО Е САМО НА ПРИКАЗКИ И СОМАЛИЯ Е ГОЛЯМА РАБОТА....