51

Енергото

преди 10 години

Какво разбира този украински тирбушон Станишев от ток та коментира подобни теми ???Той май започна да се изживява като Винету - същия надменно-комунистически поглед като на снимката!

50

Анонимен

преди 10 години

Ко ? Ко ? Я пак !!! Спазвате закони ??? Да ти и .... $@$@%@$@@

49

анонимен

преди 10 години

Станишко, а нещо да кажеш да Моника, за Хохегер, за опорните точки, върна ли ония 200000 лева от незаконно взетите проекти на тема "Как да разбираме.............?!

48

анонимен

преди 10 години

Браво на фотографа, кака е уловил истинската същност на този безродник Станишев! Той е нито българин, нито украинец, нито евреин! Той е мазен, гаден, мръсен, гнусен червей, докопал се до властта и разиграващ бедния български народ! Господ ще го накаже и него и червейката Моника и поколенията им до десето коляно!

47

Анонимен

преди 10 години

Плюнка, слюнки.

46

въпрос

преди 10 години

КАКЪВ ЗАКОН СПАЗВАШ ТИ, БЕ НАДУВКО?!?!

45

Анонимен

преди 10 години

Законови мисли го следват г-н Станишев денонощно. Нали мина през катарзис и стана чисто нов, почти девствен. И понеже стремежа към справедливост е личната му цел, както и тази на партията му, той не се страхува да воюва за нея. Нахалното самочувствие - неговото и на коалицията, с особена страст подкрепено от Местан е свързано с решимостта да сезира Европа, как президента нарушава закона /избора членовете на ЦИК/. Забрави Хохегер, забрави братовите си подвизи и...тръгна да плаши патките. Жалък е.

44

Анонимен

преди 10 години

До qazА светът си има клоака и тя е българия.И си има и *** - българите.

43

qaz

преди 10 години

В България мафията си има име, и то е БСП+ДПС.

42

Анонимен

преди 10 години

Да бе, при вас и жена ви всичко е по закон. Затова Хохегер го осъдиха, а вие се правите на света вода ненапита. В конфликт на интереси, Моника Станишева върна парите от добро сърце, нали. Тук не зачитате закона, но с Европа трябва да се съобразите. Освен това, сигурно съвсем случайно и напълно законно е участието на брат ви в проекта за застрояването на защитена територия по черноморското крайбрежие. Остава само да е като при оня съдия и неговата социално слаба дъщеря, получила парцел на морето.

41

qaz

преди 10 години

Тииии ли, ти ли? Ти ще лазиш и ще молиш ,, простете ми българи, простете ми", но ще бъде късно...

40

Герб

преди 10 години

Станишев Президент и президентска република, само това е шанса за България.

39

apel

преди 10 години

niama li lud ili snaiper za tozi sasel-gei,dokogaste e jiv i govori.narode.....

38

bg

преди 10 години

ebati i tapiat sasel-gei.na snimkata-zagledan kam snaipera, kuce mrasno

37

xxl

преди 10 години

Кипи в БСП-то, че Гоце с чифтето отстрелва партийни архари. Сергеят се гърчи, а Мая подсмърча - приятелски огън ги пари. В шеги и закачки - и тук-таме с храчки редят се предизборни листи. При Гоце ловците, при Серго овците. . . Меле на червената писта! Подготвят конгреси. . . червени метреси колосват сукмани и фусти. Ще бранят Сергея - каква епопея! Дали пак властта ще изпуснат? Лютвито кадрува, Доган му диктува - с *** ще сме скоро в страната. Сергеят пак пъшка в прегръдката мъжка, одупен във поза позната. При Бисеров драма, че с Ментата двама въртели офшорки и сметки. Пропадна достлу

36

Анонимен

преди 10 години

държим на закона,щото работи за нас-гейчозастрояване на странджазастрояване на варненското дере????държим на закона дето ни направи мулти милионери-гейчо и сие подставени чужденци.трепането ти е малко .................

35

Дани

преди 10 години

Ни кога не бил член на БКП, МНОГО ПОХВАЛНО - ами той никога, преди да навърши 30, не е бил български гражданин, за да не служи войник дори във връзкарско поделение, партизанското синче. Беше съветски гражданин, ...с красном паспортом, ...читайте, завидуйте, я - гражданин Советского Союза - направо по Маяковски.

34

Не съм съгласен

преди 10 години

Тези ненормалници,с неадекватната си политика,ще спрят газта!А сега,като ги гледам,ще пре..бат и тока...!И кво праим са?

33

до 37

преди 10 години

И аз съм потърпевш от такива "червени феодали".Закупувам ток от частен трафопост,придобит от оная приватизация по списък от БСП.Цеха ми е на 200 метра от трафа.Реших да се свържа към енергодружество,но нямат мощност,а и трафопоста им е на 1300 метра.В същото време трафа на приватизатора е огромен,с много мощности.Няма измъкване от мафиотския капан.

32

Негласувал

преди 10 години

Ами докато гласувате за тия ***,така ще е,не разбрахте ли за 25 години (да не кажа70)?